Şimdi Ara

İzmir'den Antalya' ya nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın izmirden antalyaya gideceğim.izmir aydın denizli antalya hattından skıldım.alternatif olarak gittiğiniz yollar,uğranılası yerler neler? Sabah 8 de çıkıp akşam 9-10 gibi antalyaya varmak istiyorum.bikaç yerde bikaç saat durabiliriz.tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yürüyerek gitmede

istersen gel bi osmangaziden geç borcumuz azalsın.zaten ödüyosun görmüş olursun

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt

• aydın muğla gidin abi fethiyeden sonrası sahil şeridi zaten başka bi alternatif bilmiyorum ben izmir antalya için.
  • İzmir'den Antalya' ya nasıl gidilir?
    sadece işaretlediğim aralık bölünmüş yol değil ama asfalt çok kötü değil. Salda gölünde 4-5 saat yatar yuvarlanırsın, piknik falan yapabilirsin. Hem de 485km ile yol sadece 30km uzamış oluyor.

İzmir - kuşadası- Bodrum- Fethiye - Kaş-Antalya'da alternatif ama o yolda haşatın çıkar. 1 günde gidilecek yol değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 1 Ağustos 2017; 17:29:56 >

• Amaç turistik bir gezi ise kesinlikle geçen sene yaptığım ilk fırsatta tekrar yapacağım Fethiye-Kaş-Finike güzergahını tavsiye ederim. Yakında sahil yolu ile yok edilecek olan meşhur virajlı Demre-Finike yolunu da geçmiş olursun. Arada Kaputaş plajında 1 saatlik de yüzme molası verirsin. Her sürücü bu muhteşem yolu bir kez olsun geçmeli derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.