Şimdi Ara

Kocaeli mi Sakarya mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ikisi arasındaki düşünceleriniz nedir ? Sadece İstanbul'a daha yakın olduğu için Kocaeli değilde biraz daha somut nedenlerle belirtirseniz daha iyi olur.Ben baktığımda erasmus olayında Sakarya çok önde.İletişim fakültesi istiyorum bu arada Amerika master ve doktoralı hocalar var Sakarya'da.İstanbul'la ilişkim olucak işler vs olduğunda 2 ayda 1 günü birlik gidebilmekte istiyorum. Ne dersiniz ?

• Bende o aradayım, kocaeli yazıcam ama benimki mühendislik. Bildiğim kadarıyla kocaeli mühendislik fakültesinde daha iyi ama ilerişim fakültesinde sakarya daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0at -- 20 Temmuz 2017; 13:8:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0at

Bende o aradayım, kocaeli yazıcam ama benimki mühendislik. Bildiğim kadarıyla kocaeli mühendislik fakültesinde daha iyi ama ilerişim fakültesinde sakarya daha iyi.

Hocalar felan daha iyi Sakarya'nın.Ancak imkanlar bakımından vs de düşünüyorum.Okurken bir şirkette çalışmak vs.
  • bilgsayar sanayiden uzak dal sakaryada baya baya önde kocaeliye göre diger dallarda kocaeli derdim mühendislik icin bilgisayar iletişim fakültesindeydi galiba zaten orası daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirindağları

bilgsayar sanayiden uzak dal sakaryada baya baya önde kocaeliye göre diger dallarda kocaeli derdim mühendislik icin bilgisayar iletişim fakültesindeydi galiba zaten orası daha iyi

Yani iletişim fakültesi için sakarya diyosunuz.Aman amanda şehir olarak fark olmaz yani kocaeliye göre
  • hyper29 H kullanıcısına yanıt
    sakarya kocaeliden manzara şehir vs olarak daha iyidirde yobaz diyorlar halkına bende tereddütteyim bilgisayarina gitmeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirindağları

sakarya kocaeliden manzara şehir vs olarak daha iyidirde yobaz diyorlar halkına bende tereddütteyim bilgisayarina gitmeye

Kocaeli hem imkanlar bakımından hemde manzara bakımından sakaryaya 10 çeker 10. Ne diyorsun sen gel de bir gez kocaeliyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DÜZCE Mİ ZONGULDAK TIP MI
    5 yıl önce açıldı
    Erzurum mu? Erzincan mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.