Şimdi Ara

ixora dan beleş numune parfüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
14.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet dp gibi bu firmada açık parfümcü 100 lük alınca 30 ml hediye ediyor 27 tl
    50 lik alınca 8 ml 14 tl.

D&P den daha ucuz.
    ben numune istedim küçük şişelerden 8 tane gönderdiler 5 erkek 3 bayan. bayanların hepsi güzel erkeklerin bir tanesi kötü (davidoff cool water E27) digerleri güzeldi.

numune ücretsiz ancak kargo size ait.yanlış hatırlamıyorsam bizimkiler 3 tl vermiş

https://www.ixora.com.tr/index.php?p=7&l=1

buradaki formu doldurun numune istediginizi kargo ücretini ödeyeceginizi bildirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalcaner2 -- 19 Mayıs 2009; 12:47:52 >

• Sen ne yazıpta gönderdin ben onu anlamadım?
  • Beleş dedin ya bu konu 10 sayfa olur bugün.
  • Bi aksilik olmasın
  • mesaj kısmına numune parfüm istediğini ve kargo parası sana ait olduğunu yazacaksın
  • yolladım bakalım mesaj
  • parfümler oldukça güzel. beleş falan ama insan daha sonra almak istiyor. kaliteli kokular
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İXORA YAZ PARFÜM SEÇİMİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum adresi yazarken yanlışlıkla entera bastım.. Semti yazamadan yollamış oldum. Ne yapmalıyım sence?

Edit: Neyse hemen arkasından bir tane daha form yolladım.. Anlarlar herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tim Robbins -- 19 Mayıs 2009; 16:05:18 >
  • Kargo parası bana ait olacaksa hiç almam daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ctrlshft

Kargo parası bana ait olacaksa hiç almam daha iyi

ne kadar üzüldüm bilemezsin

arkadaş artık onunda parasını ver. eger parfüm almaya niyetli bir insansan ucuz parfüm alıcaksan deneme maksatlı 3 tl yi verirsin 8 tane parfüme bakarsın. yoksa verme.

tekrar yollayın inş. anlarlar
  • "Numunr parfüm istiyorum. Kargo ücreti bana aittir. " yazdım. yeterli değil mi? Bir de parfümler çok mu iyi yoksa sadece güzel fena değil mi?
  • yolladım bakalım parfümler güzelse kullanırız
  • quote:

"Numunr parfüm istiyorum. Kargo ücreti bana aittir. " yazdım. yeterli değil mi? Bir de parfümler çok mu iyi yoksa sadece güzel fena değil mi?

dostum bana 5 erkek 3 bayan geldi
    2 bayan çok iyi 1 i iyi
    5 erkegin biri berbat biri iyi 3 ü çok iyi
  • hocam simdi tam olarak anlamadım ya biz sadece kargo parasını vericez parfumler bedava öylemi ?
  • salyangoz kremi nedir ya ne işe yarar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zeberu5

hocam simdi tam olarak anlamadım ya biz sadece kargo parasını vericez parfumler bedava öylemi ?

öle zaten küçük şişelerde gönderirler
    sadece kargo parasını ödüceksin oda 3 tl heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

salyangoz kremi nedir ya ne işe yarar

Eğer evde beslediğin salyangozun varsa ya da restaurantlarda falan yemek için beslenen salyangozlar için gelişimi hızlandırıp yağlanmayı azaltıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tim Robbins

quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

salyangoz kremi nedir ya ne işe yarar

Eğer evde beslediğin salyangozun varsa ya da restaurantlarda falan yemek için beslenen salyangozlar için gelişimi hızlandırıp yağlanmayı azaltıyor.

• Parfümler geldi!
    8 tane gönderdiler banada. Bazıları çok hoş, bazıları fena değil
  • yolladım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.