joop homme yi sevmedim e068 ağır bi koku aqua di gio man traş kolonyası gibi onuda geç jill sender sun man e162 i beğendim hoş bir kokusu var ralph lauren aralarında en iğrenç kokanı bu hugo boss eh diyelim güzel
çok teşekür ederim sağolsunlar kızlar hugo parfümü beğendi
bana da geldi 2.75 kargo ödedik Düzce den. Salyangoz kreminden tiksindim ya:(
Bana da geldi 3.50 kargo ücreti ödedim..5 bayan parfümü , 3 erkek parfümü ve 5 salyangoz kremi yollamışlar...Baya güzel kokuyor erkekler..
[r]samsuna 5 den aşağı gelmez. Değermi acaba..
Evet arkadaşlar bir İlki başardım galiba Beleş yani kargo parasını vermicem dedigim numuneler geldi 8 tane hemde nedemiş atalarımız nerde beleş oraya yelleş
quote:
Orjinalden alıntı: _CrAzY_
Evet arkadaşlar bir İlki başardım galiba Beleş yani kargo parasını vermicem dedigim numuneler geldi 8 tane hemde nedemiş atalarımız nerde beleş oraya yelleş
oha, para vermedin mi hiç kargo ?
Bende kargo size aittir yazdım gönderdim bakalım
hehe kargo parası verenlere geçmiş olsun o zaman
ben de kargo size aittir diye numune istedim. kaç güne gelir acaba?
ben hugo nun büyüğünüde isticem bu bitsinde gayet kaliteli en azından dp ye ceza olsun
Bende unutmuşum forumun katkısına göre gönderecektim baktım katılım çok bende yolladım gelir herhalde
Ben de "Numune parfüm istiyorum. Kargo ücreti size aittir. Gönderirseniz memnun olurum." yazdım yolladım. Bakalım gelecek mi? Beklemedeyim.
Telefon dahi etmediler...beklemedeyiz.tamam
1 tanesi kaç kullanımlık gider arkadaşlar ? Bir de hepsi erkek parfümü olsun desek 8 9 tane erkek parfümü gönderirler mi ?
kargo size ait demiştim. mail atmışlar biz karşılamıyoruz kargoyu sizin ödemeniz gerekiyor diye
Arkadaşlar benim amacım parfümü test edip hangisinin büyüğünü alacagıma karar vermek değil , 3 liraya 20 liralık parfüm almak O yüzden bu parfümlerden her birinin kaç kullanımlık oldugu hakkında bilgi verirseniz makbule geçer.
Ya beyler ben bi hata yaptım sanrım.İstanbul içi 3 lira .Ben Antepdeyim bana 5 liradan aşağıya gelmez ne yapıym?Babama bazen bişeyler geliyor hiç 3 lira isteyen olmadı
bana hala ulaşmadı sanırım benimkileri gondermiyecekler
Bana geldi bugün 6 tane erkek parfümü, 2 tane bayan,5 tane salyangoz kremi.İçinde parfüm katalogları vs.Ve bombayı söylüyorum kargo parası da almadılar.Yani hepsi beleşe geldi.Teşekkürler ixoria