Şimdi Ara

ixora dan beleş numune parfüm (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
14.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • joop homme yi sevmedim e068 ağır bi koku
    aqua di gio man traş kolonyası gibi onuda geç
    jill sender sun man e162 i beğendim hoş bir kokusu var
    ralph lauren aralarında en iğrenç kokanı bu
    hugo boss eh diyelim güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: _CrAzY_

"Numune Parfüm istiyorum Kargo Ücreti Size aittir." Yazdık Bakalım gelcekmi

hahahaha
    güldürdün beni ,

kampanyaya devammı beleşe bende yerleşmek istiyorum
  • çok teşekür ederim sağolsunlar kızlar hugo parfümü beğendi
  • bana da geldi 2.75 kargo ödedik Düzce den. Salyangoz kreminden tiksindim ya:(
  • Bana da geldi 3.50 kargo ücreti ödedim..5 bayan parfümü , 3 erkek parfümü ve 5 salyangoz kremi yollamışlar...Baya güzel kokuyor erkekler..
  • [r]samsuna 5 den aşağı gelmez. Değermi acaba..
  • Evet arkadaşlar bir İlki başardım galiba Beleş yani kargo parasını vermicem dedigim numuneler geldi 8 tane hemde nedemiş atalarımız nerde beleş oraya yelleş
  • quote:

Orjinalden alıntı: _CrAzY_

Evet arkadaşlar bir İlki başardım galiba Beleş yani kargo parasını vermicem dedigim numuneler geldi 8 tane hemde nedemiş atalarımız nerde beleş oraya yelleş

oha, para vermedin mi hiç kargo ?
  • Bende kargo size aittir yazdım gönderdim bakalım
  • hehe kargo parası verenlere geçmiş olsun o zaman

ben de kargo size aittir diye numune istedim. kaç güne gelir acaba?
  • ben hugo nun büyüğünüde isticem bu bitsinde gayet kaliteli en azından dp ye ceza olsun
  • Bende unutmuşum forumun katkısına göre gönderecektim baktım katılım çok bende yolladım gelir herhalde
  • Ben de "Numune parfüm istiyorum. Kargo ücreti size aittir. Gönderirseniz memnun olurum." yazdım yolladım. Bakalım gelecek mi? Beklemedeyim.
  • Telefon dahi etmediler...beklemedeyiz.tamam
  • 1 tanesi kaç kullanımlık gider arkadaşlar ?
    Bir de hepsi erkek parfümü olsun desek 8 9 tane erkek parfümü gönderirler mi ?
  • kargo size ait demiştim. mail atmışlar biz karşılamıyoruz kargoyu sizin ödemeniz gerekiyor diye
  • Arkadaşlar benim amacım parfümü test edip hangisinin büyüğünü alacagıma karar vermek değil , 3 liraya 20 liralık parfüm almak O yüzden bu parfümlerden her birinin kaç kullanımlık oldugu hakkında bilgi verirseniz makbule geçer.
  • Ya beyler ben bi hata yaptım sanrım.İstanbul içi 3 lira .Ben Antepdeyim bana 5 liradan aşağıya gelmez ne yapıym?Babama bazen bişeyler geliyor hiç 3 lira isteyen olmadı
  • bana hala ulaşmadı sanırım benimkileri gondermiyecekler
  • Bana geldi bugün 6 tane erkek parfümü, 2 tane bayan,5 tane salyangoz kremi.İçinde parfüm katalogları vs.Ve bombayı söylüyorum kargo parası da almadılar.Yani hepsi beleşe geldi.Teşekkürler ixoria
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.