Şimdi Ara

ixora dan beleş numune parfüm (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
14.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 31.10.2009 tarihinden sonra numune gönderimi yapılmayacaktır.
  • ben hala kullanıyorum 1-1,5 ay oldu yarılandı numuneler. özellikle E171 yazan çok hoşuma gidiyor daha sonra alışverişim olabilir.
  • Arkadaşlar ben de siteden bir tane 50 cc E101 siparişi verdim.
    Kalem parfüm ve 15 tane numune verdiler yanında.
    Aradım sordum ben numune istemedim diye.
    31 Ekimden sonra ücretsiz numune gönderimini keseceklerini
    artık 50cc parfümün yanında 15, 100cc parfümün yanında 25 tane numune hediye ettiklerini söylediler.
    E101 güzel bu arada tavsiye ederim herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark-knight -- 21 Ekim 2009; 12:36:37 >
  • Arkadaşlar ben Kayseri İxora mağazasında çalışmaktayım kokular tanıtım amaçlı gelmektedir sizlere kokualrın tanesi 1 tl ye mal oluyor şirkete ve dpdende kalitelidir aksini iddaa eden varsa ıspatlayabilirim soracağınız sorular olursa yardımcı olurum kokular hakkında..... hayırlı akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxtitanxxx

quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

bana da geldi hem işyerime hem eve kokular güzel ama sonuçta numune güzel kokar ama büyük boy olanını sipariş edince aynı koku tutmayabilir çünkü orijinal değil

eet aynen öle numunerin esansı daha fazla oluyor

şimdi bende yolladım bakalım nolcak:arkadaşlar ürünlerinizi çok güzel diye tavsiye etti sorun olmassa numunelerinizden istiyorum:D

Arkadaşalr emin olun hepside aynı kokuyor çünkü simple ile normal parfümler aynı kazanlardan doluyor ve o küçük sımple(tester)ları doldurmak 100cc yada 50cc parfüm doldurmaktan daha zahmetli ve maliyetli

• quote:

Orijinalden alıntı: MuzminRahTs?z!

bayramdan önce bana da geldi kokular gayet güzel hoş beğendim hemen siteden hugo boss soul u sipariş verdim fakat gönderdikleri irenç ötesi kalitesiz kolonya tarzı bişey di ertesi gün direk geri gönderdim armani black ile değiştirmelerini rica ettim bakalım gelen koku nasıl olucak iyi bi izlenim vermedi.Büyük ihtimalle yarın elime ulaşıcak ulaştığında yazarım tekrardan.

yanlış koku seçmişsiniz hugo boss-hugo(e062) olanını deneyin bence
  • 5 Erkek 3 Kadın parfümü + 5 salyangoz kremi geldi bugün 3.5 tl kargo
  • e056 mükemmel gerçekten armani
  • arkadaşlar son numunem geldi benim
  • arkadaşlar sipariş ettim geldi ama 2 bayan 3 erkek 3 de salyangoz kremi nie bu kadar az geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©@®SI

arkadaşlar sipariş ettim geldi ama 2 bayan 3 erkek 3 de salyangoz kremi nie bu kadar az geldi

aynen banada
  • quote:

Orijinalden alıntı: aKMel

Arkadaşlar ben Kayseri İxora mağazasında çalışmaktayım kokular tanıtım amaçlı gelmektedir sizlere kokualrın tanesi 1 tl ye mal oluyor şirkete ve dpdende kalitelidir aksini iddaa eden varsa ıspatlayabilirim soracağınız sorular olursa yardımcı olurum kokular hakkında..... hayırlı akşamlar

d&p den daha kaliteli oldunu hatta bunu ispatlayabilcenizi sölediniz... benm aklımda sürekli sorudur bu.. hangisi daha iyidir die.. lütfen bana iddanızı ispatlaynız neden ixora daha iyidir bayisi oldunuz içinmi yoksa başka nedenlerdenmi.. açık bi şekilde anlatırsanız sevinirim kafamda soru işareti kalsın istemiyorum.... cvp larınızı bekliyoruım... şimdiden çok teşekkür ederimm..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.