Şimdi Ara

İxora parfüm sipariş?Veya SNOB BLACK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir ara bu sitede görmüştüm,numune parfüm yollayan bir firma vardı İxora diye(Gönderim yapılmıyor artık),neyse numuneler içinden beğendiğim hatta vazgeçemediğim bir parfüm var 171 kodlu LOCOSTE ESSENTIAL(lacoste).Bu parfümü sipariş etmek istiyorum ancak sizlere de sormak istedim buradan parfüm sipariş ettiniz mi?Paylaşırsanız sevinirim.Birde kredi kartıyla sipariş olayı güvenli midir?

HEDİYELERİ;
    100 CC alana = 30 CC + anahtarlık+20 kontör 27 TL yazıyor sitede...

Orjinal Lacoste ile aynı kokuyor,orjinal yerine bence bu mantıklı.(orijinal kullandıkta ne oldu)Hele orijinal Gio hiç kalıcı değil...

Sipariş etmek isteyenlere duyrulur.

Not:İXORA ile uzaktan ve yakından ilgim yoktur.

Snob Black kullanan var mı ? Bana iyi bir parfüm gibi geldi bi kere sıkmıştım üzerime,sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.F.S.A.N.E -- 17 Şubat 2010; 16:46:08 >

• arkadaşım ben sipariş ettim ve memnun kalmadım.
    nedenini de söyleyeyim:
    ilgi sıfır. numuneleri göndermediler, sonradan gönderdiler kargo parası istediler.
    geç gönderdiler. üstelik kredi kartımdan hemen eft yapmıştım. tekrar aramak zorunda kaldım.
    parfümleri konusunda da herkesin görüşü başkadır ama ben beğenmedim.

sana kalmış
  • aynen bende o kodlu üründen sipariş vericektim. numunesi 2 ay gitti bana E0171 kodu bence çok güzel kokusu var.

şimdi hesaplarsak 20 kontor 6 tl civarında.

anahtarlığı salla para etmez.

50 cc 10 tl ise buna oranla yanında verdiği 30cc 6 tl yapar.

yani 100cc + 30cc + 20 kontör tek tek alınırsa (20+6+6) 32 tl yapar, ve mhpnin 32. yıl dönümüdür

şaka bi yana hesaplarsak 32-27= 5 tl kara giriyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 17 Şubat 2010; 17:18:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

aynen bende o kodlu üründen sipariş vericektim. numunesi 2 ay gitti bana E0171 kodu bence çok güzel kokusu var.

şimdi hesaplarsak 20 kontor 6 tl civarında.

anahtarlığı salla para etmez.

50 cc 10 tl ise buna oranla yanında verdiği 30cc 6 tl yapar.

yani 100cc + 30cc + 20 kontör tek tek alınırsa (20+6+6) 42 tl yapar, ve mhpnin 42. yıl dönümüdür

şaka bi yana hesaplarsak 42-27= 15 tl kara giriyorsunuz

? 32 yapmıo mu yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Probis -- 17 Şubat 2010; 17:10:28 >

• aynen düzelttim. gaza gelmişim.
  • Başka sipariş veren kullanan koku tavsiyesi verecek olan yok mu?
  • Dp den al daha iyi hocam hiç gerek yok uğraşmaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İXORA YAZ PARFÜM SEÇİMİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerzavatçı

Dp den al daha iyi hocam hiç gerek yok uğraşmaya

Abicim Samsun'da Dp varmı bilmiyorum ama galiba var sitelerinde yazıyor,oraya gidip Lacoste Essential mı diyeceğim yoksa kodları falan varmı onların da İxora gibi?
  • ixora tabiki derim tabiki. bence fiyatlar çok uygun ve çok kaliteli benzetiyorlar. bence dpden biraz daha önde.

piyasadaki snob jagler privacy yerine ixora dp vs den almanızı öneririm. ve genel olarak fiyat kalite açısından ixora daha önce bence.(fiyat açısından çok önde)
  • Celalde dp den önde diyorsa ixora için bişey diyemeyeceğim.Bir iki kokusu başarılı diye yapmayın ya.Dp nin yüzde 80 koku isabeti var be abi.

100cc nın yanında bı parfum verdıler bana dehşet bişey.
  • hocam bilmiyorum bende mi öyle denk geldi ama ixora kokularını daha çok sevdim ben. mesela her ikisinde de pi hugo boss denedim ixora daha önde ama jil sundler sun mani dp daha iyi yapmış mesela
  • Ixora internet sitesinden siparis verirken temsilci kodu yerine 535353 yazarsaniz 3 tl indirimli alabilirsiniz. Duyrulur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.