Şimdi Ara

İtü endüstri mühendisliği ve Genel mühendislik hakkında sorularınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her sene aklıma geldikçe tercih yapacak arkadaşlar için konu açıyordum bu senede açayım bir iki yazan arkadaş olmuş gene. İtü endüstri 4. sınıf öğrencisiyim öncesinde 2 sene tıp okumuştum merak ettiklerinizi bu konu altına sorabilirisiniz arkadaşlar.

• Sen özyeğin yazmadın mı ağam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GodKingDarius kullanıcısına yanıt

Yok düşünmüştüm zamanında da sonra vazgeçtik iyi ki de vazgeçmişim

• Mesaj atan bir iki arkadaş var ama garip bir şekilde mesaj kutuma giremiyorum telefon numaram değiştiği için düzeltemedim de buradan sorabilirsiniz arkadaşlar sorularınızı

• Tıptan endüstriye geçiren karar neydi hocam?

• 2-2 Domination kullanıcısına yanıt

Uygun hissetmiyordum tıp okumayı kendime gidince kafamda netleşti ve bırakmam gerektiğini düşündüm okuyana saygım sonsuz seven kişi keyifle okur

• Bu 2 senelik kaybın itü endüstride bir dezavantajı oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erhy0 E kullanıcısına yanıt

ben itü endüstrideyim 1 sene mezuna bıraktım diye dalga konusu oldum 3 yildir

• kralkerem kullanıcısına yanıt

Kero sen itü elektrikte değil misin

• erhy0 E kullanıcısına yanıt

Yok herhangi bir dezavantajı olmadı ehb falan okusan bölüm zor diye uzatma ihtimalinden olur da endüstriyi bitirmek pek zor değil. İş anlamında da bir sorun yaşamadım

• mertgms2 M kullanıcısına yanıt
    Staj bulma konusunda durumlar nasıl peki bir de öğrenciler kaçıncı aınıftan itibaren uzun dönem staj yapıyor

• yankitaylan7 Y kullanıcısına yanıt

3 den itibaren genel olarak çalışılıyor %80 falan çalışıyordur maaş ise genel olarak asgari düzeyi alınıyor 2-3 güne çok daha fazla alan da var az alan da

• mertgms2 M kullanıcısına yanıt
    Ben boğaziçinde kimya mühendisliği okuyorum ve bu bölümü yapamayacağıma kesin olarak karar verdim o yüzden myp yapacağım bir yandan aklım tıpa da kayıyor ama pek de istemiyorum çok kararsızım

• yankitaylan7 Y kullanıcısına yanıt

hocam bu senin bileceğin bir şey mühendisliği mi sevmedin bölümü mü? Aynı işi yapıyoruz/yapacağız zaten okumaktan zorlanıyorsan endüstri bir tık daha kolay gelir ama tıp okumaj daha kolay olmayacak.

• Siz de maaşa asgari demişsiniz bu endüstri içime sinse de gerçekten korkutuyor beni. Sırf bundan dolayı istemeden tıp yazıcam sanırım. Bu asgari düzeyi maaş 100k maaş 100k+ maaş yüzdesel olarak nasıl dağılıyor itü endüstri mezunları için

• Alp09876 A kullanıcısına yanıt

Öğrenciyken asgariyi kastediyor o, 3.sınıfta haftada 2 gün çalışıp asgari kazanılıyor mezun olunca değil :)

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

sizin itü endüstriyle veya farklı bir üninin endüstrisiyle alakanız var mı

• Alp09876 A kullanıcısına yanıt

odtu

• forumda bu sene top endüstri kazanacak puanı yapan yok sanırım. tutsa biz kesin top endüstri yazardık(oğlum). istediğimiz bir bölüm. bilkent %50 geliyor. oda bizi aşar. kazananları tebrik ederim.

düzeltme: şimdi bir baktım da türkçe eğitimi 400 kişi ile kaçırıyoruz. 10 kişilik kontenjan artırımı olsa belki bir ışık doğar ama bizimkisi iyice tıpa odaklandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviplanet -- 25 Temmuz 2025; 10:52:11 >
  • maviplanet kullanıcısına yanıt

itü isletme gelmiyor mu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.