Şimdi Ara

Bursa Teknik Üniversitesi Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bursa Teknik üniversitesi nasıl bir ünüversite bilen var mı oraya geçiş yapmayı planlıyorum ve hazırlıkta geçme notu kaç acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herhangi taşra üniversitesinden bir farkı yoktur. bu devirde top tierlar bile iyi değil.

• ÖSYM tarafından hazırlanan YDS isimli sınavdan 65 puan üstü alman yeter. Eğer YDS başvurusu yapmadıysan üniversitenin kendi hazırladığı BTÜYDS isimli sınava girip 70 üstü bir puan yapman gerekir.

• Jamser kullanıcısına yanıt

Peki hazırlık eğtimi nasıl zor mu veya çok zorluyorlar mı hocalar hazırlıkta

• Dzg D kullanıcısına yanıt

Hazırlık eğitiminin nasıl olduğu hakkında hiçbir bilgim yok ama başka İngilizce kurslara girenlere devamsızlık yapma izni vermişler. Bu izni almak için ücretsiz BUSMEK kurslarına katılabilirsin. Muhtemelen hocalar zorlamıyordur.

Ayrıca sınavlar gördüğüm kadarıyla çok ta zor olmuyor. Hazırlık ta zor değildir o zaman.

• Dümenden teknik üniversite

• Öyle çok bi üniversite havası yok ama görüklede takılırsan uludağ üni tayfayla karışırsın bana iyi bi bölümü gelse yazardım bursalıyım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eskişehir teknik
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YKS2024Hedef15000 kullanıcısına yanıt

🏳️‍🌈Happy Pride Month🏳️‍🌈

• büyü

• YKS2024Hedef15000 kullanıcısına yanıt

Bursa benim memleketim sayılır. Yıllarca Demirtaşta yaşadım. Bursa gerçekten mükemmel bir yer. O günleri gerçekten özlüyorum.

Ben de LGBT üyesiyim. Fahri memleketim olan Bursayı görünce seni de aramızdan biri sandım ama meğer değilmişsin. Bursada hiç Homofobik-Transfobik saldırılara maruz kalmadım. Bursalılar LGBT haklarına sahip çıkan insanlardır. Zeki Müren ve Bülent Ersoy gibi çok değerli LGBT üyelerini yetiştirmiş kadim bir şehirdir. Bursalılar senin gibi dar görüşlü, Homofobik-Transfobik değillerdir. Ayrıca senin gibi Aktüerya okuyup mezun olduktan sonra 200K ile işe başlayacaklarını sanmazlar.

🏳️‍🌈Sana ve senin gibilere inat ONURLU DAVAMIZI SÜRDÜRECEĞİZ!🏳️‍🌈

Bursa Teknik Üniversitesi Nasıl?

Bursa LGBT Federasyonuna vatandas olmak istiyorum. Kütük Tunceli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pîr kullanıcısına yanıt

Federasyon, yalnızca yüz yüze alımlara açıktır. Federasyonumuzun tam olarak bir binası bulunmasa da haftalık tüzük toplantılarımızı Federasyon başkanı Kebapçı Hüseyin Ustanın mekanında yapıyoruz. Eğer kaydolmak istersen Kebapçı Hüseyin Ustanın mekanı Demirtaşpaşa Metro hattının biraz güneyinde kalıyor. Federasyon üyelerine İskender %50 indirimli Bursa Teknik Üniversitesi Nasıl? 

Hocam Ankara'da yaşıyorum ve çok utangaç incel olduğum için yüz yüze konuşurken altıma yaparım o yüzden kayıt olmam biraz zor gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.