Şimdi Ara

Ankara Bilim Uni Kurulmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bölümlerin sıralamaları nasıl olur sizce tahmini

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• düşük olur tahminimce okulu dışarıdan gördüm küçücük bir yer, zaten kadrosu zayıf gözüküyor ve okul çok siyasi. twitterda sürekli reklamını yapan kişiler akp kadın kolları üyeleri, akpli bir iki vekil ve isminin yanında yeşil top bulundan insanlar. böyle siyasi okulların puanları genelde düşük olur

Ben yazmayı düşünmüyorum çünkü yarın bir gün ne olacağı belli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kendi ahbapları zaten köşeyi döndüğü için istanbul aydın üniversitesi yazsalar da sıkıntı çekmezler

Bilkent tobb daki eşdeğer bölümler tutup burayı yazanın aklı yoktur o ayrı bir konu tabiAnkara Bilim Uni Kurulmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF908E87 -- 13 Ağustos 2020; 13:22:1 >

• Hocam OSTİM devlete Ankara Bilim kadar çok yakın bir üniversite değil. Geçen seneki tercihlerden görebilirsiniz ama bu dediğimiz üniversite gerçekten öyle. Atılım, Çankaya bile daha iyidir, en azından bu iki üniversitenin kapanma riski yok. Garanti iş, staj diyorlar ama yarın ne olacaği belli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Istanbulda Atlas universitesi acilcak bilginiz var mi maslak kağıthane tarafındaymış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ankara bilim üniye giden detaylı bilgi verebilecek varsa mesaj atabilir mi? hazırlık atlama vb. konularda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1kitapokuyor -- 26 Ağustos 2020; 21:0:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.