Cevap anahtarı için Calpec hocama çok teşekkür ederim güzeldi 105,75 yaptım. türkçesi güzeldi. bilgi sarmal ve 3d bence bu konuda rakipsiz gibi bir şey, türkçeyi gerçekten ösym'ye benzetebiliyorlar. (38) sosyali ben bir eşit ağırlıkçı olarak yaptım ama biraz saçma sorular vardı. dindeki arapça soruları görünce bir an neye uğradığımı şaşırdım. keza coğrafyada da ayt tipi sorular vardı. ek olarak sartre'ı herkesin bileceğini zannetmiyorum, biraz detay olmuş, kolaly olduğunu kesinlikle düşünmüyorum lakin eşit ağrılığın ayt kısmında çok zorlanmadığım için iyiye yakın yaptım. (18) matematikte ilk 30 soru bence gerçekten güzeldi. bilgi sarmalın klasik zaman çalan sorularından yine koymuşlar, ustalı çıraklı soruyu yapamadım. geometrisini açıkçası beğenmedim de yapamadım da. ilk 30 sorudan 1 boş, geometriden 2 boş 1 yanlış yaptım. geometride belki üç eleyici soru vardı, üçünden de ıska vermişim hehe. (35,75) fen kısmında, sosyal adına ne söylediysem aynısını fen için söyleyebilirim. yüzü ayt'ye dönük sorular vardı özellikle kimyada. fizik güzeldi, biyoloji de fena değildi. ben dolu dolu tyt fen çalışmış birisi olarak 14 yaptım ancak iyi bir sayısalcı sanıyorum ki 18-19 görürdü. (14) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB5792671 -- 20 Mayıs 2021; 16:45:30 > |