Şimdi Ara

İTTİFAK OLURSA %40'I GEÇERİZ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkücüler olarak ittifakın olmasını gönülden istiyoruz. Diğer 2 parti "evet" dedi, sende "evet" de işte Devlet Bahçeli. Kendi oylarımızla gelemiyoruz, bu ülkenin yarısından çoğu bize düşman. Birleşip, hep beraber kazanmalıyız.

Çevremde Saadet'li, BBP'li çok kişi var. Fakat kazanamayacakları için istemeyerekte olsa AKP'ye oy veriyorlar. Bu tür kişilerin oranı %15 diye düşünüyorum.
    MHP geçen seçimde %18 almıştı, yeni seçmenlerinde oy kullanacağını düşünürsek bunu %20 olarak kabul edelim.
    AKP'li olup son 1 ay içinde verdiği oylara pişman olup, AKP'den vazgeçen kişileri %5 olarak sayarsak; BİZ %40'I GEÇERİZ!

AÇILIN TÜRK-İSLAM MİLLETİ YENİDEN GELİYOR!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • HAYDAAA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Milliyetçi hareket partisinin 40. Yılı gibi bişe oldu

Orijinalden alıntı: GTFO

Her seçim öncesi böyle umutlanıyorlar, sonra hüzün kaplıyor her tarafı

Biz diğer parti elemanları gibi değiliz hocam. Menfaate göre iş yapmıyoruz. Biz bu vatanın evlatlarıyız, vatanın topraklarını korumak her Türk gencinin vazifesidir. Ama maalesef MHP, BBP gibi birkaç parti dışında hiçbir partinin gençleri vatanı savunmuyor. CHP gençlerinin PKK ile aynı safta bulunduğunu tüm Türkiye gördü. AKP gençleri zaten değişik bir yapıda, açıklamaya gerek yok. PKK'lılar sokaklara indiğinde ne CHP ne de AKP'liler oluyor ortalıkta. PKK ile savaşabilen birlik sadece Ülkücü Hareket birliğidir. MHP'nin gençleri tabirim caizse sokakta büyür. Kavga etmeyi sokaktaki abilerinden öğrenirler. Ama CHP'nin gençlerinde birer iPhone, kısa şort, Nike ayakkabı, Obey şapka... Bilmem anlatabildim mi?

"Vatan, millet aşkına geçen çileli ömür..."
    -Mustafa YILDIZDOĞAN

• Sene 2009...xfvbjndafhncdghgsddssdidsbgf
    40 Yapar!

TUF GAMING Z490-PLUS (WI-FI)-InteL Core I7 10700K-Liquid Freezer II - 280-GSKILL 16 GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200MHz CL16-Asus DUAL-RTX2070S-O8G-EVO-Asus TUF GAMING VG27VQ
  • mhp böyle bir ittifak yaparsa %25 rahat alır 30 u dahi zorlayabilir

üniversitelerimiz pkk lı doldu işin kötü tarafı hiçkimse bir şey yapmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trecc11 -- 19 Ocak 2019; 15:8:47 >

Orijinalden alıntı: Drs06

Böyle bi ittifak olursa akpnin işi net bir şekilde biter, adamların oyları düşüyor birde birbirlerine düştüler bunlar seçime kadar iyice oy kaybederler, mhp böyle bir ittifak yaparsa %25 rahat alır 30 u dahi zorlayabilir

İnş şu arap ve pkk sevici hükümetten kurtuluruz, üniversitelerimiz pkk lı doldu işin kötü tarafı hiçkimse bir şey yapmıyor rektör bile koruyor pkk lılar ama şu hükümet bi gitsin o zaman kaçıcak delik aracaksınız kendinize

Yazınızın noktasına kadar katılıyorum hocam. Kürtler okumaz, Kürtler okumaz dedik; şu an okumayan Kürt yok neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 24 Mart 2015; 1:26:29 >

Orijinalden alıntı: TSForever

Mesajınızdan çaresizlik akıyor resmen. Şu yazdıklarınızı seçim sonrası tekrar okuyun. Ya ben ne saçma hesaplamalar yapmışım diyeceksiniz.

Hangi partilisiniz? Ona göre yorum yapacağım.

Orijinalden alıntı: 18_Eren

quote:

Mesajınızdan çaresizlik akıyor resmen. Şu yazdıklarınızı seçim sonrası tekrar okuyun. Ya ben ne saçma hesaplamalar yapmışım diyeceksiniz.

Ak partiye oy vereceğim.

quote:

quote:

Ak partiye oy vereceğim.

Peki hırsızlık yaptığı kanıtlanan, Kur'an ile alay eden, çiftçiye hakaret eden, vatandaşa yumruk atan, ülkeyi bölen birisine nasıl oy veriyorsun desem, "çalıyorsa çalsın, hizmeti var" diye cevap vereceğinde bu konuya girmiyorum.

AKP'nin başındaki kişilerde bilmek üzere, AKP'nin oylarının çoğunluğu İç Anadolu'dan, yani henüz doğruyu görememiş köylülerin oylarıdır. AKP'nin bazı oyları ise aslında Saadet, BBP yani muhafazakar kişilerin oylarıdır. Bu kişiler ise "kötünün iyisi" diyerek oy veriyorlar. Eğer MHP'nin %30'u geçeceğine tüm halk inanırsa geçeriz. Bu tamamen halka kalmış bir şey. Seçimlerde gelir geçer.. AKP bu dünyada seçimleri kazanıyor ama buranın öbür dünyasıda var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drs06

Böyle bi ittifak olursa akpnin işi net bir şekilde biter, adamların oyları düşüyor birde birbirlerine düştüler bunlar seçime kadar iyice oy kaybederler, mhp böyle bir ittifak yaparsa %25 rahat alır 30 u dahi zorlayabilir

İnş şu arap ve pkk sevici hükümetten kurtuluruz, üniversitelerimiz pkk lı doldu işin kötü tarafı hiçkimse bir şey yapmıyor rektör bile koruyor pkk lılar ama şu hükümet bi gitsin o zaman kaçıcak delik aracaksınız kendinize

Yazınızın noktasına kadar katılıyorum hocam. Kürtler okumaz, Kürtler okumaz dedik; şu an okumayan Kürt yok neredeyse.

Dostum durum öyle inş düzelir her şey, AKP NİN BÜYÜK KISIMLIK OY TABANI BU 3 PARTİDEN OLUŞUYOR MHP-BBP-SP dediğin gibi bbp ve sp nin seçmeni akp ye kaydı tek başlarına bir şey yapamayacağı için mhp de çok oy kaybetti, devlet bahçli böyle bir ittifağı yaparsa akp die bişi kalmaz ama devlet bahçeli kabul etmez bence

Her şeyi geçtim akp zaten batıyor böyle giderse çok oy kaybedecek, bakma sen sağda solda %40 alcak felan %40 rüyalarında görürler, heleki hile hurda olmasın %35 de kalırlar, artık doğudaki kürtlerdene py gelmeyeck bunlara hdp ye vercekler kürtler oylarını yani sonuç akp kaybediyor, benim düşüncem mhp-chp koalisyon hükümeti oluştur

Ülkemiz için hayırlısı be ise o olsun tabi

• Her seçim öncesi terhane sonra üzülüp karalara baglayıp duruyorsunuz burada yapmayın etmeyin
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.