Şimdi Ara

+9 ve +10 itemlar hakkında MGAME'e e-mail yolluyoruz, hepinizi bekleriz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖNCELİKLE SÖYLEMEK İSTERİM, F-RMTR'YE KONUYU AÇANDA BENİMDİR, LÜTFEN KONU KİLİTLENMESİN VEYA REKLAM İÇERİKLİ DÜŞÜNÜLÜP KONU SİLİNMESİN RİCA EDİYORUM. ORANIN POTANSİYELİ DAHA ÇOK OLDUĞU İÇİN İLK ÖNCE ORADA AÇTIM KONUYU

TİCKET ÖRNEĞİ, İŞARETLİ YERLERE DİKKAT EDİNİZ.

13 MAYIS 2012 GÜNÜ GÜNCELLEMESİ YAPIYORUZ ARKADAŞLAR, BİLDİĞİNİZ GİBİ MGAME USKOYLA ALAKALI SİTE AÇTI VE TİCKET SİSTEMİ DEVREDE. HALİ HAZIRDA OYUN PROBLEMİ BİLDİRİLMEDİĞİ İÇİN SİSTEM ÇOK GÜZEL ÇALIŞIYOR ŞUAN, BELKİ BELLİ BİR SÜREDEN SONRA MESAJLARIMIZA OTO CEVAP ATABİLİRLER AMA GEREKLİ AÇIKLAMAYIDA YAPACAKLARDIR OTO MESAJ ATMADAN ÖNCE VE BİZDE BÖYLECE İLLEGAL İTEMLARIN AKIBETİNİ ÖĞRENMİŞ OLACAĞIZ.

MGAME'İN USKO SİTESİNE(FORUMDA BULABİLİRSİNİZ BEN LİNK KOYMUYORUM) GİREREK BİR ADET ACCOUNT OLUŞTURUN VE AŞAĞIDAKİ YAZDIĞIM MESAJI TİCKET YOLUYLA YOLLAYIN. [K2'DE ~ G1'DE KULLANDIĞINIZ ACC.LARLA ÜYELİK ALMAYIN BUGDA KALABİLİR ESAS HESABINIZ, SADECE 1 ADET TAMAMİYLE YENİ HESAP OLUŞTURUP(ID VE PW FARKLI) TİCKET YOLLAYIN LÜTFEN.

BUDA TİCKET ATINCA JUNK KLASÖRÜNÜZE GELEN(GELEN KUTUSUNDA DA OLABİLİR.) TICKETIN MGAME'E ULAŞTIĞINI GÖSTEREN E-MAIL:

Arkadaşlar daha önce bunun gibi birçok konu açıldı,konuşuldu, bişeyler yapıldı; ama bence şimdi MGAME'i e-mail'a boğmanın tam zamanı. Hazır oyun el değiştiriyorken biz USKO playerları olarak bu değişimden "tam anlamıyla" faydalanabilmek adına elimizden geleni yapıp durumu ve istediklerimizi kısaca özetleyen bir e-mail yazıp ilgili MGAME e-mail adres(ler)ine göndermeliyiz. 13 Mayıstan sonra önümüzde tahmini 3-4 günümüz olacağını varsayarsak düzenli, organizasyonlu bir çalışma yapıp; spam'e kaçmadan, insan gibi herkes 2 e-mail adresine de 1'er kere e-mail atarsa damlaya damlaya göl olur hesabı etkili bir topluluk oluşturabiliriz gibime geliyor. İyide ingilizcemiz yok/yetersiz nasıl yapacağız?!? diye endişeleniyorsanız merak etmeyin ben buraya kısa ve açık bir ingilizce metin yazacağım ve hiç bir harfini, noktasını, virgülünü değiştirmeden gönderirseniz üstünüze düşen "USKO'yu tam anlamıyla düzeltme" adına yapmanız gereken şeyi yapmış olacaksınız(tekrar söylüyorum herkes 2 e-mail adresine 1'er kere göndersin lütfen, spam'e kaçıp rahatsız etmeyelim yetkili abilerimizi/ablalarımızı. )

İlk önce e-mail'i göndereceğimiz adresleri vereyim;(MGAME'in sitesine girdim, ne kadar orjinal kaynaktan iletişim bilgisi bulmaya çalışsamda herhangi bir facebook/e-mail adresi bulamadım. Bulduğum e-mail adresleri tamamen alıntıdır.)

publish@mgame.com 
    mgame_pr@mgame.com

Altta yazan metini kopyala yapıştır yaparak üstteki 2 mail adresine birer kere gönderiniz.

quote:

Hi!

I am just a player who loves and plays Knight Online so much. I am sending this e-mail because i read something to Knight Online's official website about taking USKO from K2 and presenting better game than K2(or GamersFirst). I just want to inform that this game got over so much bad things and still striving to fix some of them. These bad things appeared because of K2's attitude but one of those bad things is not solvated yet(like others). In this e-mail, I will explain one of those bad things to be awaiting to fix with your recuperative hands.

As already known K2 sold so much game items(I am talking about items, not ESN codes) to cafes and these cafes sold these items with some extras to Players for getting some cash money like K2 did. But these items hurt a lot more than your company thought. We can not PvPing(not even EXPing) anymore thanks for these items and their sellers. We(USKO Players) assume that your company can delete these illegal items(money as well) with some working on the Database. If it is not even thinkable, like we accepted as earlier at creating accounts your company can do whatever you want about these items (even servers, like restarting) but we are begging at your company DO something. If you don't, there is no reason to take USKO from K2 because it is impossible to play with our characters at this situation. (even your company fix a lot of things but not this one.)

And,
    We are community which is trying hard to play this game smoothly. You can check this link(http://www.****.com/knight-online/4586457-9-ve-10-itemlar-hakkinda-mgamee-e-mail-yolluyoruz-hepinizi-bekleriz.html) to find out more thoughts. The greater part of them might be Turkish but we think it is not a problem for a big company.

~Thanking you in advance for your attention to this matter.

Not: E-mail gönderen herkese Teşekkür ediyorum, inşallah gerken yapılır. BU ARADA ITEMLARIN SİLİNMEMESİNİN GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNENLER VARSA ONLARDA E-MAIL ATABİLİRLER INGILIZCELERİ YETIYORSA. SONUÇTA ÖZGÜR BİR ORTAM, HERKES AYNI DÜŞÜMEK ZORUNDA DEĞİL VE LÜTFEN TARTIŞMA ÇIKARMASIN BU ARKADAŞLAR BURADA RİCA EDİYORUM!!!

Not2: E-mailin başlığına "Illegal Items on Usko, please read this." yazın.

Not3: Yıldızlı yere fr-mtr yazınız. (-'sız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 14 Mayıs 2012; 0:23:47 >

• Destekliyorum . Umarım itemler silinir
  • +10 lar için hak veriyorum 9 lardan da bazıları için aklı selim insan +10 baal denemez
  • Çok doğru bi hareket bu tam gaz destek veriyorum :) Özelliklede şu +10 item satan bi yerleri tavanlarda gezen artistlerin itemleri silininceki yüz ifadesini görmek bile büyük bir zevk verir bana
  • Oynamama rağmen çorbada benimde tuzum olsun maksadı ile yolladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Oynamama rağmen çorbada benimde tuzum olsun maksadı ile yolladım.

Çok doğru bir davranış teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Oynamama rağmen çorbada benimde tuzum olsun maksadı ile yolladım.

Çok doğru bir davranış teşekkürler

Umarım dikkate alırlar ve gerekli işlemleri yaparlar bu illegal itemler ve kospu kaldırmayı başarırsa mgame dönerim ben oyuna zaten burnumda tütüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yollayalım bakalım , bırakalı çok oldu ama size yararımız olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 13 Mayıs 2012; 1:31:22 >
  • Tekrar teşekkür ediyorum desteklerini esirgemeyip e-mail yollayan arkadaşlara. Umarım şu oyundaki bütün illegallikler biterde adam akıllı oyunumuzu oynarız. Oyunda çok güzel etkinlikler var ama hiçbirini tam anlamıyla tadını çıkartarak oynayamıyoruz bu illegalleşme sevdası yüzünden.

Hadi MGAME sana güveniyoruz, you can do it.

Edit: Harf hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 13 Mayıs 2012; 1:36:14 >
  • Üstte kalsın bu konu temiz oyun istiyoruz :)
  • Aynı zamanda yeni siteden ticket gönderebilirsiniz arkadaşlar.

http://knightonline.mgame.com/support/?rtype=2
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Aynı zamanda yeni siteden ticket gönderebilirsiniz arkadaşlar.

Yeni site olduğuna inanmıyorum resmi açıklama gelmeden çünkü üye olurken captcha doğru değil diyor %1231231 eminim doğru karmaşık değildi değerli charları olan kişiler kesinlikle girmesin diyorum resmi açıklama gelmeden.Eğer siteyi açan kişi benden bişi koparacağını sanıyorsa yanılıyor charım yok

• quote:

Orijinalden alıntı: KiowagEE

quote:

Orijinalden alıntı: S

Aynı zamanda yeni siteden ticket gönderebilirsiniz arkadaşlar.

Yeni site olduğuna inanmıyorum resmi açıklama gelmeden çünkü üye olurken captcha doğru değil diyor %1231231 eminim doğru karmaşık değildi değerli charları olan kişiler kesinlikle girmesin diyorum resmi açıklama gelmeden.Eğer siteyi açan kişi benden bişi koparacağını sanıyorsa yanılıyor charım yok

Resmi açıklama geldi, bu sitenin sahte olduğunu söyleyenlerin internet bilgisinden şüphe ediyorum ben, açık açık yazıyor değil mi orada mgame.com diye? Tüm bunları geçtim benim ID ve şifremi nereden biliyor bu site?

• Uğraşıp bu yazıyı hazırlayandan Allah razı olsun özenle,yalın ve anlaşılır bir ingilizceyle yazılmış teşekkürler.

Not:Ukalalık olarak algılamayın lütfen ingilizcem de çok iyi değildir ama bir bölüm kulağımı tırmaladı sanki yanlış yazılmış gibiydi.''We are community which is trying'' yazıyor ben orayı :''We are a community who are trying'' olarak değiştirdim ama ben mi yanlış yaptım.Bilgilendirirseniz sevinirim.Tekrar tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aogz

Uğraşıp bu yazıyı hazırlayandan Allah razı olsun özenle,yalın ve anlaşılır bir ingilizceyle yazılmış teşekkürler.

Not:Ukalalık olarak algılamayın lütfen ingilizcem de çok iyi değildir ama bir bölüm kulağımı tırmaladı sanki yanlış yazılmış gibiydi.''We are community which is trying'' yazıyor ben orayı :''We are a community who are trying'' olarak değiştirdim ama ben mi yanlış yaptım.Bilgilendirirseniz sevinirim.Tekrar tekrar teşekkürler.

who canlılar için kullanılır, ben orda topluluğu vurguladığım için which kullanmıştım. That de olabilirdi ama that ten sonra yüklem gelmez genelde.(Aslında gelen durumlarda var yok değil ama oraya pek olmaz.)

Sorun teşkil edeceğini sanmıyorum, sonuçta baya bi gönderen oldu, artık metnin bazı yerlerini otomatikman tamamlarlar kafalarında ne kadar değiştirilmiş olsada.

Ayrıca evet tickket ta yollarsanız çok güzel olur, eklemeleri ilk mesaja yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 14 Mayıs 2012; 0:18:57 >

• Hocam güzel konu iyi düşünmüşsün.. Bende mail yolluyorum dediğin gibi..

Ama daha yeni +9 Priest fabric bastım onu silmesinler kesinlikle legal
  • Türkçe atsak tınlamazlar mı premium lular türkçe atabiliyordu bir ara Gold pre ve üstü olanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

Türkçe atsak tınlamazlar mı premium lular türkçe atabiliyordu bir ara Gold pre ve üstü olanlar

K2 sağlıydou o servisi (otomatik cevapla) MGAME'de öyle bi durum olur mu bilinmez ama şimdilik yok gibi o yüzden yukardaki ingilizce metini gönderiniz.
  • Ben başlığı okuyarak kendimce şöyle bir mail yazdım arkadaşlar,
    isteyenler yazdıklarımdan alıntı yapıp değiştirebilir. Fikir olsun diye koyuyorum foruma...
    Kly gelsn

Hello ,
    pls do not reply with any auto message, this email is just an ****e for Mgame how to keep the KO-players in the game, who are thinking to stop playing this game.

i am an old loyal KO-Player who is playing this game since 2005 with my friends. But we were just thinking about leaving this game coz of K2 Networks nasty tricks. As you also know, K2 Network has sold editted +9 / +10 items to the internet caffee owners in Turkey and got big money in return. And these people has sold those items for very expensive prices to the players by adding a huge profit. This purchase of those editted items by rich players has brought such an unbalance to the game, there is no sense to play , to fight against such weapons. So that's why many people are thinking to quit the game and leave such players alone in the servers. Maybe they can play among themselves. These people are max. %1 of the players population. If Mgame wants to avoid to lose %99 of the players, those ILLEGAL items should be deleted asap.

Second topic for avoiding to lose such a big group of loyal players would be stopping the availability of using KOXP. If Mgame should observe the success of Blizzard's WOW , they should get the idea, preventing the usage of illegal third party programs is the easiest way to get new players and keep the old ones in the game. Such a simple precaution is the key of Blizzard's success. I hope Mgame would stop the KOXP in the game and punish such people by erasing!!! their accounts. It shouldn't be a problem to prevent KOXP programs for such a big company like Mgame.

Mgame should focuse on these two topics immediately , before many KO-players quit the game.
    regards

• **** cıkan yer a.d.v.i.s.e
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.