Şimdi Ara

İTTİFAK OLURSA %40'I GEÇERİZ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bakkal hesabı yapacağınıza 40 yıldır icraat yapsaydılar zaten millet vefasını gösterirdi. Bu millet nankör değil. Milliyetçilik veya herhangi kuru boş söylemin ardına sığınmak artık fayda vermiyor. Bu söylemlerin içi dolu olsa belki anlaşılır. Yapılanların değil yalnızca söylemlerin oy topladığı devir geçti bitti uyanın artık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saadet ve BBP'nin yanında Hepar ve Milliyetçi Türkiye Partisi gibi büyüklü küçüklü bütün milliyetçi oluşumlar birleşmeli.Ayrıca bu oluşumun başında Bahçeli değil Osman Pamukoğlu gibi etkili biri olmalı.
  • Ailem hep AKP'ye oy vermiştim. Ben vermedim daha doğrusu veremedim reşit değildim. 2014 ortalarında seneye AKP'ye veririm diyordum. Ama sonra bu PKK'lılara kucak açması, ülkeyi Suriyeliler ile doldurması(Tabi ki yardım edeceksin ama kendi vatandaşından da üstün tutmayacaksın.), ülkede sorunlar bitmiş gibi cemaate sarması vs. olaylar yüzünden bu yıl ya boş atacağım ya da MHP'ye vereceğim. Bakalım ülkemiz için inşallah hayırlısı olur.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır;
    Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır!
  • saadet ve bbp barajı geçemiyor diye AKP ye verecek adam MHPye vermeyi akıl edemiyor mu?
    Birleşmek gereksiz hele % 0,0xxx lar için çok gereksiz.
    Türkiyede sağ oylar %60
    sol oylar %25
    %5 esnek oy var

Yani çoğunlukla MHP+AKP=%60 ve esnek %5 de eklenirse=%65 oluyor.
    kısaca

AKP=60-MHP+(5 esnek)
    MHP=60-AKP+(5 esnek)

%5 esnek oy bu seçimlerde CHP ye akar gibi oluyor ama kılıçdaroğlu sanki bilerek bilmeyerek hep bunu engelliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judge Man -- 24 Mart 2015; 19:50:34 >

• chp ve mhp liderleri değişmeli mhp başına osman pamukoğlu olabilir chp ise muarrem ince fena olmazdı o zaman iktidar kan kaybeder yoksa türkiyedeki tüm partiler ittifak olsa gene akp iktidara gelir

Orijinalden alıntı: Fidel Castro

yüzde 20 kemalist de erbakancı çıksa yuzde 60 tek başına iktidarsin parlak ulkucu

Iktidara gelmesekte olur, yeterki solcular bize oy vermesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Boyle bir ittifak olursa oyumu direk basarim.

• Eğer oylarını arttırmak milletvekili sayısını artırmak istiyorsa Devlet Bahçeli ittifaka evet demeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 18_Eren

quote:

Orijinalden alıntı: GTFO

Her seçim öncesi böyle umutlanıyorlar, sonra hüzün kaplıyor her tarafı

Biz diğer parti elemanları gibi değiliz hocam. Menfaate göre iş yapmıyoruz. Biz bu vatanın evlatlarıyız, vatanın topraklarını korumak her Türk gencinin vazifesidir. Ama maalesef MHP, BBP gibi birkaç parti dışında hiçbir partinin gençleri vatanı savunmuyor. CHP gençlerinin PKK ile aynı safta bulunduğunu tüm Türkiye gördü. AKP gençleri zaten değişik bir yapıda, açıklamaya gerek yok. PKK'lılar sokaklara indiğinde ne CHP ne de AKP'liler oluyor ortalıkta. PKK ile savaşabilen birlik sadece Ülkücü Hareket birliğidir. MHP'nin gençleri tabirim caizse sokakta büyür. Kavga etmeyi sokaktaki abilerinden öğrenirler. Ama CHP'nin gençlerinde birer iPhone, kısa şort, Nike ayakkabı, Obey şapka... Bilmem anlatabildim mi?

"Vatan, millet aşkına geçen çileli ömür..."
    -Mustafa YILDIZDOĞAN

Hocam geciniz bu işleri sizin o ülkücü gençler dediğiniz tipler sadece ülkü ocağını kavga dövüş için kullananlardir (1 sene kayseri de ülkü ocağı ile aynı apartmanda yaşadım ve gelen tipleri görmeniz lazımdı 15-16 yaşlarında ağızlarında sigara olan liseli cocuklar di ve ağızlarından küfür eksik olmazdı).Ve koalisyon hükümetinde mhp yi gördük mevcut kadrolarıyla o mhp dediğiniz parti hiç bir ise yaramaz ve akpnin bir numaralı deynegidir destekcisidir mhp üzülerek söylüyorum bahcelinin memleketi osmaniyede bile birinci parti çıkamayan mhp sadece bu ülke boluyo Demekten başka ne politika uretiyor Acaba ? Ve chp li gençlerle pkklilari bir tuttugunuz için görüşlerinize üzülerek saygı duyamiyorum.

• anl_clk A kullanıcısına yanıt
    Bahçeli başımızdan bir giderse önümüz açılacak aslında. 15 seçim kaybettik, hâla gitmedi. AKP ile işbirliği yapıyor olabilir.

• İyi diyorsun hoş diyorsun da amaç mhp başa gelsin değil akp baştan gitsin diye .Onuda geçtim Devlet bahçeli koalisyonda olsa başta bulunmuş biri ne yapmışta bundan sonra napacak .Mhpye yeni kan lazım koltuk sevdası zor zanaat

Türk milliyetçiliğindeki koca çıbanlarsınız Din ile milliyetçilik birleştirilemez.

quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

Mesajınızdan çaresizlik akıyor resmen. Şu yazdıklarınızı seçim sonrası tekrar okuyun. Ya ben ne saçma hesaplamalar yapmışım diyeceksiniz.

Hangi partilisiniz? Ona göre yorum yapacağım.

Ak partiye oy vereceğim.

Peki hırsızlık yaptığı kanıtlanan, Kur'an ile alay eden, çiftçiye hakaret eden, vatandaşa yumruk atan, ülkeyi bölen birisine nasıl oy veriyorsun desem, "çalıyorsa çalsın, hizmeti var" diye cevap vereceğinde bu konuya girmiyorum.

AKP'nin başındaki kişilerde bilmek üzere, AKP'nin oylarının çoğunluğu İç Anadolu'dan, yani henüz doğruyu görememiş köylülerin oylarıdır. AKP'nin bazı oyları ise aslında Saadet, BBP yani muhafazakar kişilerin oylarıdır. Bu kişiler ise "kötünün iyisi" diyerek oy veriyorlar. Eğer MHP'nin %30'u geçeceğine tüm halk inanırsa geçeriz. Bu tamamen halka kalmış bir şey. Seçimlerde gelir geçer.. AKP bu dünyada seçimleri kazanıyor ama buranın öbür dünyasıda var.

Boyle hesaplar yapmadan once dekı bu partı 40 yıldır ne yapıor 10 partı degıl 100 partı bırlesse gene fasson

Mhp degılmıydı dını degerlerı yere calan mhp nedır dın odaklı bır partı degılmıydı yoksa benmı yanlıs bılıyorum

bkn:merve kavakcı olayında

Buyur bu alpaslan turkesın yazısı Zaten Chp yı soylemeye gerek yok gecmısının Nasıl oldugunu benden ıyı sen bılırsın

Akp oy verecegım Mıllı genclıkten gelen bır ınsanım Sırf bu yazıları goruyorum dıye Bana ta 400 km uzak olan konsololuga sızın Bu sacma sapan konularınız yuzunden gıdıp oy atacagım hıc olmassa dınle alay edıyorsa ınsanların ınanısına saygısı var

Calıyorda boyle Yapıor senle anlasma yapan japonalarla her zaman rusvet Hakkında bır madde koyulurdu

bankalar soyuldugunda neden bırınız cıkmadınız Demırelın kardesı bankaların dıbıne kamyon yerlestırdı Doguda askerlık yapmıssan bılırsın mesut yılmaz ve demırelın kardesınden ızınsız akaryakıt gecmezdı sınırdan Hey yavrum Hey ne ara unuttunuz Daha dun basbakanın kafasına kasafırlattıyordunuz

Allahtan korkun 10 tanepartı koymussun hıc bırı 5 kurus etmez

Küfre sapanlar, seni tutup bağlamaları yahut öldürmeleri ya da yurdundan çıkarmaları için sana tuzak kuruyorlardı. Onlar tuzak kurarlar, Allah da tuzak kurar. Ama Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır.)

• Bahçeli'nin kukla olduğunu bende biliyorum. Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu'nu nasıl yönetiyorsa; Devlet Bahçeli'yi de birileri yönetiyor. Zaten RTE şu an hem cumhurbaşkanı hem başbakanı.

Hocam her partinin yanlışları var. AKP insanların inanışına saygı duyuyor diyorsun ama insanlara saygısı yok.

"Ananıda al git buradan, artislik yapma lan" bu laflar kameraların karşısında söyleniyor. Kamera arkasında kim bilir nasıl küfürler ediliyor vatandaşlara?

Aksaray'da gizli bir oda varmış; bu oda ses geçirmez duvarlardan yapılmış. Elektronik hiçbir alet yokmuş, priz dahi yok yani. 3.000 tane kamera varmış. Sizce, madem halkla iç içe birisi; peki neden böyle gizli konuşmalar yapıyor?

Dediğim gibi hocam, her partinin yanlışı var fakat küçüklükten beri MHP'yi az yanlış yapmış parti olarak gördük. Babam anlatır, CHP zamanında ilaç almak için saatlerce beklenirmiş. Çöpler toplanmaz, sokak leş gibi kokarmış.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.