Şimdi Ara

İTOPYA mı bir daha ASLA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
25.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
241 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında Mastergel Pro Macun siparişi verdim ucuz diye fakat kargo yakın diye yurtiçi seçmeme rağmen o sıralar yurtiçinde dağıtım ile ilgili bir durum olduğu için Ups kargo yaptılar (benden habersiz) ve ups elemanları sabah 8 de geldiler hep.Öğrenci adamdım o vakit, okul dönemi olduğu için evde olamayabiliyordum ya da uyuyordum dinlenmek için .

Onlar yüzünden kamyonların cirit attığı,leş gibi kokan Efes Pilsen Fabrikalarının hatta sanayi bölgelerinin içinden geçip ups e yayan şekilde gittim,ama kargoyu geri yollamışlar.

En sonunda aradım ve kargo durumunu öğrendim.1 hafta civarı macuna ulaşamadım.

3 gün olmalıydı en fazla bu süre.

Malları sağlam o konuda haklarını yiyemem dikkat ediyorlar ama hayatımdan ciddi vakit çaldılar ve bunu geri alamazlar. Sipariş konusu bir dahaki sefere 2. kez düşüneceğim.
    Biz de keşke asgari bir Avrupalı gibi media markttan kazıksız alabilsek ama nerede....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 2 Şubat 2020; 17:18:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: usmcsas

Sakın ama sakın şu YouTube’lara kanıp da buradan alışveriş yapmayın beni de serviste mağdur ettiler. 1 yıl önce hazır sistem aldım. Thermaltake Kasamın içindeki fanları kontrol eden fan kontrolcüm bozuldu. 2 aydır serviste ses seda yok zaten müşteri hizmetleri yok. Geçen zar zor ulaştım. Ürün bizde bekliyor kasa olmadan servis kabul etmiyor diye bir cevap aldım. Ya kardeşim insan arar mail yazar ulaşır değil mi ? Pes doğrusu. Bir daha itopya mı asla
    Galerici sevici (licker diyeyim anladınız siz) doğan kabak gibi hepsi çünkü.Kazan kazan yapıyorlar aralarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 2 Şubat 2020; 17:21:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: krackk

ben itopyadan bir çok kez alışveriş yaptım en fazla 3 iş günü içinde elime ulaştı parçalar, senin ki birazcık şansızlık olmuş geçmiş olsun.
    Aynı şekilde kasım ayında ortalama 6.000 TL değerinde 6 ürün aldım . Hepsi zamanında ve sorunsuz bir şekilde ulaştı. Bazı kişilerde böyle şanssızlıklar oluyor demekki.
  • Amazon.com veya Amazon.de den almak daha mantıklı. İnanın daha hızlı geliyor(İzmir'e ABD'den 3günde ,İngiltere'den 4 günde geliyor.). Kargo dahil aynı fiyat nerdeyse.
  • Sp120 ler radyatör fanı diye hatırlıyorum kasa için af almalısınız..

Bende de sp120 var .radyatörde...2 sene oldu kullanıyorum. soğuk başlangıç yaparken fan ötüyor 5 Dk sonra sesi kesiliyor...corsair dedik iyidir dedik hâle bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane liseli çıkıp koca firma hakkında atip tutup firma hakkında insanları yanlış düşüncelere yönlendirebiliyor, bu işler bu kadar kolay olmamalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar hb de de oluyor.
    En gec bir hafta sonra kargoda yazıyor üründe.
    Siparisi veriyorum.
    Bir hafta geciyor. Kargoya cikmiyor.
    Mesaj atip soruyorum. Efendim kusura bakmayın ürün tedarik edilemedi iptal ettik diyorlar.

Be hey ben neden 8 gun bekliyorum. Yada ben mesaj atana kadar niye bekliyorsunuz. Buda bir animdir

• Nerede o Itopya güzellemesi yapan saldırgan arkadaş? Yok yeni büyüyorlarmış, olurmuş böyle şeyler. Şikayetvar'daki binlerce şikayet gayet doğalmış, gelsin de görsün biraz.

Maalesef, pazarlama ve reklam konularına yordukları kafayı müşteri memnuniyetine yorsalar bu durumlara düşmezler işte. Ben tercih etmiyorum kendilerini Sanki Türkiye'de müşterisini memnun edeni, düzgün hizmet vereni dövüyorlar arkadaş ben anlamıyorum, firmalar itibarlarını nasıl bu kadar kolay harcıyor? Üç kuruş için hemde. Hepsiburada'da sapıttı, monitör aldım beni deli ettiler, orada gözümde iyi değil artık.

Tercih ettiğim yerler: QP Bilişim, Sinerji Bilgisayar, Vatan Bilgisayar, Teknobiyotik(bazen) vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msatic -- 2 Şubat 2020; 19:51:24 >

• Sen yine iyisin, bana kullanılmış ürün gönderip savundular..

• ymy67 kullanıcısına yanıt
    Kazıklanmayı seviyorum diyorsun. Bende diyorum bu Vatan'dır TeknoSA'dır nasıl hala ayakta.
  • alacağım ürünün fiyatı piyasadan hatrı sayılır derece de ucuz sa azcık araştırırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymy67

Valla bu tarz sitelerden alışveriş yapanlar biraz da kendileri kaşınıyorlar. Çünkü ben bir siteden alışveriş yapmadan önce direk google da aratarak yorumlara şikayetlere bakıyorum. İtopyanın onlarca konusu var forumda ve google a girince çıkıyor. İnsanlar bile bile lades diyor ve ben anlamıyorum. Ya sizin emeksiz kazandığınız para çok ya da yazılan çizilen yorumlara yani insanlara güvenmiyorsunuz. Geçen birisi VATAN dan ürün mü alınır alan da enayidir tarzı bir konu açmış. Yorum yazmamamak için kendimi zor tuttum, yazmadımda. Kardeşim Vatandan çok güzel ürün alınır, en azından elimle dokunuyorum, sağını solunu inceliyorum ürünün başına birşey geldiğinde gideceğim yer belli elimle teslim ediyorum. Heleki birde özel gün indirimlerini yakalarsanda tadından yenmiyor. Şimdi söyle bana niye Vatandan alışveriş yapılmaz. Şimdi konuyu açan arkadaşı ayrı tutuyorum çünkü o bir tek İtopyada görmüş ürünü fakat yinede bu siteyi biraz araştırması gerekiyordu.
    https://forum.donanimhaber.com/sifir-xbox-one-x-de-fan-sesi-sorunu-vatan-iade-almadi-konuyu-microfost-cozdu--141664015

Vatanda aynı

• Haziran'da hazır sistem almıştım buradan. Yaklaşık 3 haftada geldi. Seçtiğim RAM'ler yerine kafalarına göre başka model RAM takıp göndermişlerdi. Sistem sözde montajlıydı, SSD'yi bağlamamışlar neden görmüyor diye 2 saat uğraşmıştık. Sistemi açtık bu sefer de anakartın ses çipi arızalı çıktı kasayı ve anakart kutusunu komple geri gönderdik. Anakart ve RAM'ler değişti kasa geri geldiğinde bu sefer kasa aparatlarını, vidaları, anakart kutusu içindeki parçaları yollamayı unutmuşlar. Bunları da yollattık 1 hafta sonra ekran kartı arıza verdi, ekran kartını geri gönderdik, 1-2 hafta sonra yeni ekran kartı gönderdiler.

Daha sonra bir kulaklık aldım buradan, kutusu açık geldi. Muhatap bulup görüşemedim, kabul edip kullandım. Geçtiğimiz kasım ayında monitör aldım, ölü pikselli çıktı geri gönderdim, yaklaşık 1 ay sonra değişim monitörünü gönderdiler, yollamadan test yapın aynı şey yaşanmasın demiştim, açtım baktım bunda da hafif bir piksel kusuruna rastladım.

Benim İtopya tecrübem bu şekildeydi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• malum kanal topladıkları sistemlerin %90 ını veya inceledikleri ürünlerde yine %90 bu siteyi kaynak gösterdiği sürece bu adamlar yine iş yapar

bende da dan etkilendim v4 aldım keşke almasaydım diyorum

bundan sonra bir tık fazla veririm kafam ağrımaz en azından
  • Merhaba konu disi ama ben baska hic bir yere mesaj yazamiyorum numarami kabul.etmiuor sms gelmiyor lutfen yardimci olun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yukkodan ürün aldım ertesi gün kargolandı fansız kasa aldım fark almadan fanlı gönderdiler hadi bunu geçtim Ram Arızalı çıktı gönderdim 1 günde değişim olup kargolandı. Alırken itopya daha ucuzdu ama gidip bile bile Yukkodan aldım iyiki aldım garanti vs direk arena bakıyor.

• 2017'den Beri insanlara sistem toplamalarında yardım ederim, her zaman sinerji'den sistem önerdim. İtopya, teknobiyotik, inventus gibi yerler güvenilir derdik de hep sinerji'den toplatırdık. İtopya'yı çizdik listeden anlaşılan.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.