Şimdi Ara

İTOPYA mı bir daha ASLA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
25.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
241 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Böyle olmaması lazım işte hocam devlet diye birşey kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luka Shaw

Böyle olmaması lazım işte hocam devlet diye birşey kalmadı
    kardeşim ne devleti.karlımızda şirket var.şirket yönetiyorlar.bizde şirkete vergi veriyoruz.
  • Olumsuz yorumlara rağmen md1 kampanyasından sistem aldım. Monitör açık kutu geldi. Ölü piksel mevcuttu. Kendi kendine kapanıyordu. Oyun oynarken bazen görüntü bir anda donuyordu. Sistem arka planda birşeyler yüklüyordur diye önemsemedim. Umarım kasada sıkıntı çıkmaz. Monitörü geri gönderdim. Daha gelmedi. Geldikten sonra donma vs sıkıntı olmaz umarım.

Siparişi yanlışlıkla montaj hizmeti ile vermişim. Müşteri hizmetlerine 45 dk da bağlandım ve tek verdikleri cevap "Hayır, olamaz, yapamayız." şeklinde olumsuz ifadelerdi. Aynı kadın monitörü gönderme esnasında komedi bir diyaloğa imza attı. Taşrada yaşıyorum. Kargo pazartesi ve cuma günü geliyor sadece. Cuma günü de 14. günün sonu. Hesap yaptı ve cuma günü gönderebileceğimi anlayınca sesi değişti, morali bozuldu. Değişim için süre bitse sevinecekti. Tamamen kötü niyet sezdim bu müşteri hizmetleri personelinde.

Sonuç olarak çok stres yaşadım ve bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İtopya sandigimiz kadar kucuk bir yer degil. Pc mi ordan topladim gecenlerde. Cumartesi gunu gittim. İcerisi vatan dan tada herhangi bir teknoloji magazasindan daha kalabalik. Ayrica o telefonda bekleme mevzusuda cok fazla kisi aradigi icin beklemissin. Bayadir alisveris yaparim hic bir sorun yasamadim

• btrlpksrgl kullanıcısına yanıt
    Küçüklüğü veya büyüklüğü kimseyi ilgilendirmez. Ben aldığım hizmetin kalitesine bakarım. Çok büyüklerse bir çağrı merkezi elemanı daha alsınlar. Her seferinde aynı gıcık kadına bağlanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CAFE96FA5

Eksen bilgisayar namuslu ise ben şimdi vesikalık çıkarmak için başvuru yapıyorum.

Özellikle eksen bilgisayardan MSİ ürün almayın.

Servis ile ortak tezgah kuruyorlar.

Aylar sonra depolarından size ürününüzü iade ederler.
    kimse benim babamım oğlu değil,haklıysam söke söke hakkımı alırım,bende bu sektörde çalışıyorum çakallık yapıp kendini haklı çıkaran montaj da ürünü bozan kendi hatasını satıcı firmaya yıkmaya çalışanları benzer bir sürü konuyu bizzat çok gördüm,kimseyi burada yargılamak işim değil,kurduğunuz ilişki ve firmanın size bakış açısı göreceli kavramlar,senelerdir acaba neden ben sorun yaşamıyorum bir de böyle düşünelim.

eksen dün kurulmuş bir firma değil netten satış yapan bir sürü firma var,sıkışan hakem heyetine git diyor sorun ülkedeki herkesin herşeyi ben bilirim ben haklıyım ve hatasını kabul etmeme gibi durumlardan kaynaklı bana göre,tabi müşteri ilişkileri zayıf stajer ile şirket yürütmeye çalışan vizyonsuz firmaları yok saymıyorum.

haklıysanız hakkınızı arayın arkadaş,vatan media markt kim olursa hakkımı yedirmem,ben bu firmalardan mal alıyorum sorun çıkınca 1 hafta bile sürmeden değişim iade vs.işlerim yürüyor acaba neden ?

herkesin fikri kendini bağlar,ben netten pc fanı bile almam gider görür gerekir ise dener alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

2 mesajında da aşırı saçmalamışsın 25 yıldır gerçekten bu sektördeysen sektördeki sorunun başı sensin Bahsettiğin 3 firmada 5 yıldan fazla çalıştım parmakla gösterilen personellerden biriydim ve 3 firmayı da düşmanıma önermem. İtopya'dan bende şikayetciyim bir kaç kez alışverişim oldu kargodan dolayı zaman kaybettim ama para kaybetmedim. Alışveriş yapmayın batsın mantığı oldukça x firmalar 3 katı fiyat ile itelemeye devam eder.

O önerdiğin firmalar 1.000 tl etmeyecek celeron bilgisayarı kızım ödev yapacak diyen garibana 3.000 e uçar kaçar diye satıyorlar üstüne office programı, antivirüs programı ve hiç bir işe yaramayan koruma paketi veya keyifli garanti satıyorlar. Adam 5000 tl veriyor 500 tl lik bir şey almıyor kızı powerpoint açarken bilgisayar kendinden geçiyor. 10 yıllık bilgisayardan yavaş bilgisayar alıyorlar. Ben 3-5 namuslu dediğin firmada yapılan öyle şeyler biliyorum ki çoğu insanın hayal gücüne sığmaz bu bildiklerim.

Gene bilmeyen garibanlara 3000 lik bilgisayara 5000 deyip office, antivirüs vs hedefi için satması gereken ne varsa hediye diye iteliyorlar. Sadece hedef yapabilme extra 200 300 tl kazanabilmek için binlerce insanın cebinden milyarları alıyorlar ama kimse farkında olmuyor. 4999 tlk Office programı hediyeli bilgisayar ama faturaya bir bakıyorsun 2999 tl bilgisayar 1999 tl sınırsız office programı. Sonra o belgeyi gruplarından atıp müdürüne kadar herkesten alkış alıyorlar bir insanı kazıkladığı için.

Koyulan hedefler satış yaparak değil insanları böyle kazıklayarak olacak hedefler. Yapmazsan da kovulursun dandik bir reyona sürülürsün yerine başkası gelir sistem basit. Şartlar mı asgari ücret + 200 - 500 tl arası primlerden oluşuyor. Promotör isen firmaya göre aylık 10 milyarda kazanabiliyorsun. Adamın ihtiyacını görecek şeyi değil kendi markanı satıyorsun gene adamın istediği olmuyor ama farkında değil sistem tamamen bilmeyeni kazıklamaktan ibaret. Hani burada herkes teknoloji ile ilgili bir şey yazıyor ya mağazaya gelen 100 kişiden 5 tanesi donanımhaberi bilmiyor.

Hele şu cümlene diyecek laf bulamadım başıyla sonu kendini tutmuyor "totalde 200-300 tl avantaj için kendinizi boşuna yormayın üzmeyin,yazık kolay para kazanılmıyor."
    valla o senin kişişel görüşün,firmada çalışanlarda robot değil.

ben teknik servis müdürlüğü yaptım buradan bunun reklamınımı yapayım çok şeyler gördüm,kimse bana hikaye anlatmasın insanlar uyanık olsun kendini kullandırmasın,kimse benim babamın oğlu değil.

ben bu firmalardan mal alırım sorun oldumu iade değişim tıkır tıkır yürür,mesele kiminle nasıl ilişki kurduğunuz ile doğru orantılı.

koca koca firmaları stajerler ile yürüten firmalarda var,3 ay önce işe başlayan adamla çözüm arayan insanlarada hak veriyorum,ama her daim müşteri haklıdır kafasında momtajda bozduğu parçayı firmaya çirkeflikle çakallıkla vermeye çalışanlarıda gördük.

youtube dan video izleyip gelip bize iş öğretmek isteyen kendini beğenmiş tipleride çok gördük,herkes haklı baktığın zaman o zaman kim sorunu çıkarıyor,adam mal satmış para kazanmış sorun yaratmak acaba hoşunamı gidiyor,meseleye tek taraflı bakarsan bu ülkede zaten yaşanmaz,ben bu işlerden bağımsız migros gibi marketlerden de alışveriş yaparken olumsuzluklar yaşıyorum ama bir şekilde çözüyorum,firmalar dolandırıcı ise ülkede halen yasalar var mahkemeler var ama kimse gitmiyor hep kavga hep gürültü.

bu işleri buralara getiren internetten ucuza ürün satanların stratejileri,herkes herşey ayağına gelsin hep ben kazanayım istiyor öyle bir dünya yok.

gold bilgisayar ne yaptı en sonunda yok oldu gitti,öyle bakarsan eksen halen ayakta ne diyim herkes kafasına göre takılıyor bu ortamda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

En temiz firma olan inventusu unutmuşsunuz. Exa hala duruyor mu bu arada Resmen 2010lara götürdü exa adı.

Alıntıları Göster
    exa artık bayi sistemine geçti,ama ürün almak isterseniz bayikanalı.com üzerinden demo hesap ile giriş yaparak ellerinde ne var ne yok stokları ve fiyatları görebilirsiniz şu an herkese açık,direk satışı ararsanız yardımcıda olurlar.ürün teslim almak içinde çamlıca ve kadiköy depodan ödeme yapıp ürün alabilirsiniz.

inventusu bilirim ama çok ürün almam çalıştıklarım bana yetiyor,doğrudur ayakta kaldığına göre iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Eksene bende katılırım en eski firmalardan gel gör ki internet siteleri alışveriş yapmayın diye kurulmuş sanki. Kendini yenileyemessen kaybolup gidersin. Yada gold gibi iflas edersin

Alıntıları Göster
    evet eksen kurumsala döndü,patronu biraz olduğu ile idare etmeye çalışan birisi,eldeki müşteri ile dönmeye uğraşıyorlar zaman herşeyi gösterir.

vizyonu olan firmalar zaten ona göre yürüyor ama türkiye'de internet üzerinden anlamsız satış stratejileri ile insanların kafasını 3 kuruş ile karıştırıp satış yaparak ortalığı karıştıran çok firma var o yüzden çok ciddiye alınacak firma kalmadı,biraz rahatlık battı gibi bizim ülkemize herkes herşeyi biliyor youtube sağolsun otu boku yükleyenler sayesinde firmalar hep suçlu insanlar hep haklı.

ben netten fan bile almam kafam rahat,alanların keyfi bilir.

• Daha 1 ay önce 3.5inç 1tb Harddisk aldım adamlar bir koli yapmış şaka gibi kutuya öylece koymuşlar .Taktım pc ye çalışmadı tabi aÇtım telefonu dedim arkadaşım bu harddisk yahu bu şekilde gönderilirmi diye Allah tan kabul ettiler değişimi, inanın kamera şakası sandım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Şubeleri nerede ?

Alıntıları Göster
    Çok geç cevap kusura bakma Gayrettepedeler
  • Valla hazır herkes yakınmıs 10 gün bekletmelerine rağmen sinerjiden aldıgım 2. Üründen de memnun kaldım şimdilik kablolamaları olsun kargolamasına kadar iyilerdi. Ekran kartı icin de aradılar yanında gonderilsin mi diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konunun halen silinmemesine sevinerek şaşırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.