Şimdi Ara

İTOPYA mı bir daha ASLA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
25.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
241 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla 6 bin TL değerinde PC aldım.suana kadar hiç pişman olmadım hatta sorunlu geldi parçası oynamış gittim sabah 10 da yardımcı oldular 10 dk da düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc bileşeni için en güvenilir firma inventus tavsiye ederim
  • ŞANS, aynen öyle

bnde apex 7 klavye ve h115i platinum rgb aldım hiç sıkıntısız sağlam mallar :D
  • Bende buradan pc toplıycaktım,fiyatlar biraz tuzlu gelince sinerjiye yöneldim oradan topladım,3 güne yolladı adamlar sıkıntısız bir şekilde.İyiki itopyadan almamışım
  • Valla itopya için 8 gün gayet iyi performans. Geçen sene kendilerinden Corsair marka bir kasa aldım ve 2 aya yakın sürede geldi ürün. 7-8 gün değil, 2 ay

İlginç bir nokta var ki aynı firma başka bazı siparişlerimi 3-4 gün gibi çok kısa sürelerde elime ulaştırdı. Örneğin; MSI X570 anakart (3 gün), AMD Ryzen 3700x (4gün) ve Corsair HS70 kulaklık (2gün).

Yani bir sipariş bir siparişe uymuyor. Yine de geçmiş olsun!
  • Sonra bana niye vatandan mal alıyorsun diyorlar al işte bu ve bunlar gibi bi kaç firmalar yüzünden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rektifier R kullanıcısına yanıt
    Alakaya turşu suyu indirim zamanlarını kovalarım ihtiyacım varsa. Vatan Bilgisayarın fiyatları bu dönemlerde avantajlı oluyor. Diğer firmalar gibi 10 gün bekletmiyorlar. En geç ertesi gün kargoya veriyorlar. Olmadı git bir şubeye, ödemeni yap, kargo buraya gelsin de ve elden teslim al. Bilgisi olan da konuşuyor olmayan da

• KLA SİK

çünkü ellerinde o ürün yok
  • Kulaklık almıştım, yanlış ürünü yollamışlardı. O kadar bekledikten sonra yanlış ürünün gelmesi sinirimi bozdu. İade etmek de çok eziyetliydi. Özellikle müşteri hizmetlerini 4-5 gün boyunca her gün aramak zorunda kalmıştım. O günden sonra da bir daha alışveriş yapmayacağıma söz verdim.
  • ben de kulaklık almıştım 1 hafta sonra kargolandı. ve ben aldıktan sonra indirimde olan ürün 20 lira daha indirime girdi. enteresan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lurn -- 2 Şubat 2020; 7:20:4 >
  • AntiLacc kullanıcısına yanıt
    Orası da güzelde seçenek çok az hocam şu anda sinerji iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3200tl lik ana kartın fiyatını hatalı bir şekilde 1440tl girmişlerdi.Aldım iptal ederler diye düşünüyordum gönderdiler kartı.İyi yönleride var azda olsa.

• Rektifier R kullanıcısına yanıt
    Ülkede bir tek akıllı sizsiniz,size uymayan herkes enayi,cahil,salak, gerizekalı

Sizin gibi milletin tercihlerine hakaret etmeyi, aklınca milleti küçük düşürmeye çalıştığını sanan tonla tip var.

Biraz akıllı başlı olun ya bırakın milletin ne yaptığını

• Bu itopya ne zaman kendine çeki düzen vericek. Kaçıncı ağıt bu kaçıncı bu forumda konusunun açılışı. @itopyacom Artık iyileştirmemi yapıyorsunuz CallCenter mı kuruyorsunuz bilmem ama buradaki insanları parasıyla rezil etmeniz artık sıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratCan41

Valla 6 bin TL değerinde PC aldım.suana kadar hiç pişman olmadım hatta sorunlu geldi parçası oynamış gittim sabah 10 da yardımcı oldular 10 dk da düzeldi
    Dukkana gidince mike mike yardımcı olucaklar. O kadar para vericeksin bide yuzune bakmıyıcaklar arabayla iceri girerim valla

• quote:

Orijinalden alıntı: ValarMorqhulish

Bu itopya ne zaman kendine çeki düzen vericek. Kaçıncı ağıt bu kaçıncı bu forumda konusunun açılışı. @itopyacom Artık iyileştirmemi yapıyorsunuz CallCenter mı kuruyorsunuz bilmem ama buradaki insanları parasıyla rezil etmeniz artık sıktı.
    Suç biraz da bizim millette aslında. Benim alıcağım fan bi tek bunlarda vardı stokta araştırmadan gittim bunlara sipariş verdim bir daha verirmiyim asla. Zaten 5 10 ucuzin peşinde degilim hatta 5 10 pahalı olsun ama iyi hizmet olsun. Bizim millet 1 lira dusuk fiyat gordumu gider ordan alır yine

Suan kullandığım ve sorun yaşamadığım 3 firma var
    Teknobiyotik
    İncehesap
    Webdenal

Hic fiyat falan kıyaslamıyorum bulursam aradigim urunu veriyorum direk siparisi bu 3 siteden

• halen netten pc parçası alarak şu firma daha iyi bu firma daha iyi diye diye adamları trilyonluk ettiniz,kimse kusura bakmasın.

25 senedir bu sektördeyim,sektörün en büyüklerinde çalıştım bu işler nasıl döner bilirim.

son 15 içinde kurulmuş piyasaya girmiş firmaları iyi tanıyın,işim görülsün ya da ucuz diye alıp zengin ettiğiniz bu adamların kime ve neye hizmet ettiğini iyi anlayın.

ben buraya şu şudur,bu da budur yazacak halim yok.tüm arkadaşların aklı var araştırsın.

ülkede bilgisayar parçası alınacak 3-5 namuslu firma var gerisi böyle DH forumlarına malzeme olmuş firmalar.

totalde 200-300 tl avantaj için kendinizi boşuna yormayın üzmeyin,yazık kolay para kazanılmıyor.
  • LGP970OB kullanıcısına yanıt
    O 3-5 namuslu firmayı paylaşırmısınız

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.