Sezon4 - Hota Barbar vurmuyor!!!
Sezon 4 geldiğinden beri oynuyorum ve iyi kötü bir hota buildi çıkarabildim ( online sürem çok değil ) ve 1 milyondan yukarısını vuramıyorum.
1 hafta önce 3. çarını barbar olarak açan arkadaşım ise 1 haftada yaptığı bash barbar build ile 30-40 milyon hasarlar çıkarabiliyor.
Hota mı çöp yoksa bende mi bir sorun var ?
Yaptığım build
AOC 27G2G4
Hz yükseltince görseldeki gibi kararma oluyor. Başlarda sadece 144hz de yapıyordu ve kararma çok azdı daha sonra 120hz ve 100hz de yapmaya başladı ve iyice büyüdü.
Şuan 60hz de kullanmak zorunda kalıyorum. Arızası ne olabilir ? Çok maliyeti var mı ?
LG WİNG - IMEI KAYIT
Amerikadan alınma LG Winge İstanbul avrupa yakasında imei kaydı atan yer var mı ?
LG Wing - Rom
|
MASTERCHEF ' DEMİ KURGU ??
Soldaki resim yarışmacının son hamlesini yapıp ellerini kaldırdığı andaki tabak. Süre bitip eller kalkınca artık tabağa dokunamaz herkes biliyor.
Sağdaki resim 2 saniye sonra kamera açısının değişip zoomlandığı andaki tabak. Gördüğünüz üzere gelişigüzel rastgele konmuş simitler düzene girmiş ve soldakinde simitler kalın dilim olmasına rağmen sağdakinde nedense incelmiş :)
Daha sonra ilk Danilo Şef gelerek tabağı alıyor diğer 2 şefe götürüyor ve şefler '' hmm görüntüsü güzelmiş '' diyorlar
- si o ekmek parçaları kendi kendilerine mi düzeldi ?
- si kamera görüntü almak için düzeltiyorsa şefler nasıl hiç bir şey olmamış gibi görüntüyü yorumluyor.
Ekonomi profesörü bakan Nebati nin yaptığı son açıklamalardan biri. Sıvayın kolları zira vatandaş olarak yapmadığınız bir bu kalmıştı. Şu enflasyonu da hallettik mi tamamdır :)
Farklı bir konuya da açmıştım ama orası yanlışsa diye buraya açayım dedim...
Direk oraya açtığım konuyu alıntılıyorum...
'' Evet arkadaşlar film sırasında göreceğim karakter ve mekanları daha iyi kavramak açısından izlemem gereken diziler hangileri ?
Şimdiye kadar WandaVision, Falcon ve Kış Askeri, Loki ve What If i izledim.
Bunlar dışında mutlaka izlemem gereken diziler var mı ? ''
Evet arkadaşlar film sırasında göreceğim karakter ve mekanları daha iyi kavramak açısından izlemem gereken diziler hangileri ?
Şimdiye kadar WandaVision, Falcon ve Kış Askeri, Loki ve What If i izledim.
Bunlar dışında mutlaka izlemem gereken diziler var mı ?
LG G8S ThinQ ses yükseltme...
Çift stereo hoparlör olmasına rağmen cihazın sesi gerçekten az çıkıyor. Daha önce Mi10T Pro kullanıyordum ve xiaomi bariz çok daha yüksek ses veriyordu.
LG nin nedense hem hoparlör hemde kulaklık sesi az çıkıyor.
Herhangi bir ayarı mı var ?
Black Desert Mena - Satılık Hesap
62 level
289 uyanış ap 349 dp
detaylar için ö.m atabilirsiniz.
CLİENT HESAPTIR.
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
DA-V4 AMD Ryzen 5 1600 Soket AM4 3.2GHz 19MB Önbellek 65W 6 Çekirdek MSI Radeon RX580 ARMOR OC 8GB GDDR5 256 Bit GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit MSI B450M PRO-VDH PLUS 3466MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX TOSHIBA OCZ 480GB TR200 SATA3 2.5" SSD THERMALTAKE V200 600W 80Plus 3X Pure Plus RGB Fanlı Midtower Gaming AOC 27G2G4 |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.312
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 259.124 (Bu ay: 1.329)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.569 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic