Şimdi Ara

İTOPYA mı bir daha ASLA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
0
Favori
25.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
241 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sistemimi topladım hocam bundan sonra işim olmaz zaten. 275R' yi indirimli diye aldım 2 ayda geldi. Ardından amazon.de' de indirime girdi kasa arkadaşım oradan aldı aynı fiyata ama benden 1 ay önce geldi trajikomik bir durum cidden.
  • her sitede olan birşey bende adekstore dan fare sipariş ettim 3gün bekledim kargolamalarını kargolanmadı. canlı destekle iletişime geçiyorum yarın sabahtan kesin kargolancak diyolar bakıyorum yok. 2gün sonra kargoya verildi gözüküyor takip kodu yok. kargo şubesindede ismime gözükmüyor. hergün iletişime geçiyorum maille yarın kesin diyolar sonuç yok. 1hafta sonunda anca kargolayabildiler
  • LGP970OB kullanıcısına yanıt
    2 mesajında da aşırı saçmalamışsın 25 yıldır gerçekten bu sektördeysen sektördeki sorunun başı sensin Bahsettiğin 3 firmada 5 yıldan fazla çalıştım parmakla gösterilen personellerden biriydim ve 3 firmayı da düşmanıma önermem. İtopya'dan bende şikayetciyim bir kaç kez alışverişim oldu kargodan dolayı zaman kaybettim ama para kaybetmedim. Alışveriş yapmayın batsın mantığı oldukça x firmalar 3 katı fiyat ile itelemeye devam eder.

O önerdiğin firmalar 1.000 tl etmeyecek celeron bilgisayarı kızım ödev yapacak diyen garibana 3.000 e uçar kaçar diye satıyorlar üstüne office programı, antivirüs programı ve hiç bir işe yaramayan koruma paketi veya keyifli garanti satıyorlar. Adam 5000 tl veriyor 500 tl lik bir şey almıyor kızı powerpoint açarken bilgisayar kendinden geçiyor. 10 yıllık bilgisayardan yavaş bilgisayar alıyorlar. Ben 3-5 namuslu dediğin firmada yapılan öyle şeyler biliyorum ki çoğu insanın hayal gücüne sığmaz bu bildiklerim.

Gene bilmeyen garibanlara 3000 lik bilgisayara 5000 deyip office, antivirüs vs hedefi için satması gereken ne varsa hediye diye iteliyorlar. Sadece hedef yapabilme extra 200 300 tl kazanabilmek için binlerce insanın cebinden milyarları alıyorlar ama kimse farkında olmuyor. 4999 tlk Office programı hediyeli bilgisayar ama faturaya bir bakıyorsun 2999 tl bilgisayar 1999 tl sınırsız office programı. Sonra o belgeyi gruplarından atıp müdürüne kadar herkesten alkış alıyorlar bir insanı kazıkladığı için.

Koyulan hedefler satış yaparak değil insanları böyle kazıklayarak olacak hedefler. Yapmazsan da kovulursun dandik bir reyona sürülürsün yerine başkası gelir sistem basit. Şartlar mı asgari ücret + 200 - 500 tl arası primlerden oluşuyor. Promotör isen firmaya göre aylık 10 milyarda kazanabiliyorsun. Adamın ihtiyacını görecek şeyi değil kendi markanı satıyorsun gene adamın istediği olmuyor ama farkında değil sistem tamamen bilmeyeni kazıklamaktan ibaret. Hani burada herkes teknoloji ile ilgili bir şey yazıyor ya mağazaya gelen 100 kişiden 5 tanesi donanımhaberi bilmiyor.

Hele şu cümlene diyecek laf bulamadım başıyla sonu kendini tutmuyor "totalde 200-300 tl avantaj için kendinizi boşuna yormayın üzmeyin,yazık kolay para kazanılmıyor."

• ben yıllardır eksen bilgisayar,sanalmarketimden alırım özellikle sanalmarketim mükemmel çalısıyor yada bana hep iyi denk gelmiş olabilir bişi alıcaksam ilk bu sitelere bakarım arada uçurum yoksa burlardan alıyorum tavsiye ederim :D bu sağda solda şaklabanlık yapan youtuberların toplama bilmem neleri olan sitelere bulaşmamak lazım pek hep arıza orlarda çıkıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: neroavalon

Sp120 ler radyatör fanı diye hatırlıyorum kasa için af almalısınız..

Bende de sp120 var .radyatörde...2 sene oldu kullanıyorum. soğuk başlangıç yaparken fan ötüyor 5 Dk sonra sesi kesiliyor...corsair dedik iyidir dedik hâle bak
    Corsair 275r kasanin icinden çıkan 2 tane fan sp 120. 2 tane daha aynı fandan siparis verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Haziran'da hazır sistem almıştım buradan. Yaklaşık 3 haftada geldi. Seçtiğim RAM'ler yerine kafalarına göre başka model RAM takıp göndermişlerdi. Sistem sözde montajlıydı, SSD'yi bağlamamışlar neden görmüyor diye 2 saat uğraşmıştık. Sistemi açtık bu sefer de anakartın ses çipi arızalı çıktı kasayı ve anakart kutusunu komple geri gönderdik. Anakart ve RAM'ler değişti kasa geri geldiğinde bu sefer kasa aparatlarını, vidaları, anakart kutusu içindeki parçaları yollamayı unutmuşlar. Bunları da yollattık 1 hafta sonra ekran kartı arıza verdi, ekran kartını geri gönderdik, 1-2 hafta sonra yeni ekran kartı gönderdiler.

Daha sonra bir kulaklık aldım buradan, kutusu açık geldi. Muhatap bulup görüşemedim, kabul edip kullandım. Geçtiğimiz kasım ayında monitör aldım, ölü pikselli çıktı geri gönderdim, yaklaşık 1 ay sonra değişim monitörünü gönderdiler, yollamadan test yapın aynı şey yaşanmasın demiştim, açtım baktım bunda da hafif bir piksel kusuruna rastladım.

Benim İtopya tecrübem bu şekildeydi.
    Bu kadar sorun yaşayıp inatla siparişlere devam etmenin sebebi nedir ? Bombamı göndersin adamlar daha ne yapsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forum sponsorlarından ve reklam verenlerden olduğu için istisnasız silinecek bir başlık olacaktır ne yazık ki.

Bu arada en iyisi İnventus diye biliyordum, onlarda mı bozuldu veya küçüldü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Forum sponsorlarından ve reklam verenlerden olduğu için istisnasız silinecek bir başlık olacaktır ne yazık ki.

Bu arada en iyisi İnventus diye biliyordum, onlarda mı bozuldu veya küçüldü?
    inventus gayet iyi ama ürün çeşitliliği olmayabiliyor bazen
  • telefonda 38 dakika bekleten bir firmadan inatla ürün almak ?
    ben şahsen bir firmayı 5 dakika bile beklemem ,bekleten firma sorun olduğunda ne yaşanacağı bellidir :)
  • LGP970OB kullanıcısına yanıt
    Eksen bilgisayar namuslu ise ben şimdi vesikalık çıkarmak için başvuru yapıyorum.

Özellikle eksen bilgisayardan MSİ ürün almayın.

Servis ile ortak tezgah kuruyorlar.

Aylar sonra depolarından size ürününüzü iade ederler.
  • İncehesap ve Teknobiyotik i Öneririm. QP Bilişim de Çok iyi. İtopya Mükemmel İndirim Yapıyor Fakat Stokta Yok Yazıyor Amacı Müşteri Çekmekten Başka Birşey Değil
  • Onlar gidip youtuber lara para yedirsinler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymy67

Valla bu tarz sitelerden alışveriş yapanlar biraz da kendileri kaşınıyorlar. Çünkü ben bir siteden alışveriş yapmadan önce direk google da aratarak yorumlara şikayetlere bakıyorum. İtopyanın onlarca konusu var forumda ve google a girince çıkıyor. İnsanlar bile bile lades diyor ve ben anlamıyorum. Ya sizin emeksiz kazandığınız para çok ya da yazılan çizilen yorumlara yani insanlara güvenmiyorsunuz. Geçen birisi VATAN dan ürün mü alınır alan da enayidir tarzı bir konu açmış. Yorum yazmamamak için kendimi zor tuttum, yazmadımda. Kardeşim Vatandan çok güzel ürün alınır, en azından elimle dokunuyorum, sağını solunu inceliyorum ürünün başına birşey geldiğinde gideceğim yer belli elimle teslim ediyorum. Heleki birde özel gün indirimlerini yakalarsanda tadından yenmiyor. Şimdi söyle bana niye Vatandan alışveriş yapılmaz. Şimdi konuyu açan arkadaşı ayrı tutuyorum çünkü o bir tek İtopyada görmüş ürünü fakat yinede bu siteyi biraz araştırması gerekiyordu.
    Sabaha kadar anlatsan bu donanımhaber ölücülerini ikna edemezsin kardeşim. Maalesef ülkemizde müşteri memnuniyeti para kazanmadan sonra geldiği için bir şey alırken her şeye hazırlıklı olmak lazım. Ben bir kaç ay önce telefon aldım vatandan görevli personel kutuyu gözümün önünde açtı hem sağına soluna baktı bana gösterdi hem de sim kartımı taktı menüyü falan kontrol etti şebekeye internete baktı gerekli kontrolleri yaparak bana o şekilde teslim etti yanlış hatırlamıyorsam 100 ya da 150 tl daha ucuza internette bulmak mümkündü. O telefonda en ufak bir problem olsa direk ayırıyor ve bana yeni bir kutu veriyor. Ama internetten alsaydım o telefonu değişim için git uğraş günlerce kargo bekle müşteri temsilcisine ulaşmaya çalış o da değişim yapmazlar yetkili servise gönderin derler...

• QP Bilişim gerçekten iyi
  • The Raider T kullanıcısına yanıt
    Boşver hocam millete müstehak, kim nerden alıyorsa ne yaparsa yapsın. Ben ürünümü her zaman görerek, inceleyerek satın alırım. Bugün VATAN olur yarın başka bir isim ama mutlaka mağazadan alırım. Ufak tefek şeyleri zaten internetten alıyorum ama kalkıpta bir cep telefonunu, bilgisayar ve malzemelerini, beyaz eşyayı, televizyonu vs. hayatta internetten almam. Ayrıca bana enayi yaftalaması yapan saygısız kişi ve/veya kişiler, siz kimsiniz de milletin tercihlerine atıfta bulunarak kişiye hakaret ediyorsunuz.
  • ya şey sanıyorlar bir kaç youtube reklamı, yok gamerosman'ın kasası, bunun kasası ile piyasaya gireriz. dh e reklamda çaktık mı tamamdır.. sonrasına bakarız kargo margo. Zaten tutup bir twitch yayıncısının ismini verip alın bu kasayı diye reklam yapan firmaya basıyorum çarpıyı. 15 IQ lı adamlara reklam vererek harcayacağına paranı, 2-3 tane daha müşteri hizmetleri çalışanı al işe.

Bende pek sevmem kendilerini kısmen ama gerçekçi olmak lazım yine en iyisi içlerinden HB nin kendi sattığı ürünler. Onlarda da stok sorunu, kargo sorunu v.b aynı şeyler oluyor ama çok daha kurumsal adamlar. Karşında derdini dinleyen biri oluyor. Hatalarını kabul ediyorlar, TR şartlarına göre iyi m.hizmeti sağlıyorlar. Aradım açmadılar, mesaj attım 15 gün dönmediler, şikayetvar'a yazdım bakan olmadı gibi şeyler olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 3 Şubat 2020; 9:36:49 >
  • Hızlı giden atı b*ku seyrek düşer.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.