Şimdi Ara

İtalya Başbakanı, Tayyip Erdoğan'a 'diktatör' dedi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
6.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-8E8240D3D

Kusura bakmayın yoğun iş temposu nedeniyle gündeme uzak kaldım.

Bu ayakta bekletme durumu tam olarak nedir? Bu kadın Türkiye aleyhine bir şey söyledi de bu tarz bir davranış sergiledi bizim devlet erkanı yoksa tamamen saçmaladık mı?

Sky Newsyoutube
    Ursula von der Leyen left without a seat during EU meeting
    https://www.youtube.com/watch?v=PqyK8Qi5sPQ&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mussolini mi
    İtalya Başbakanı, Tayyip Erdoğan'a 'diktatör' dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan 🤥 mı
  • İtalya Başbakanı, Tayyip Erdoğan'a 'diktatör' dedi
  • Bu italyanlar bizimle çok uğraşmaya başladı ilk milli eğitim bakanları şimdi de başbakanı ötüyor nedir bu düşmanlık acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7117E0CC9

Bu mesaj silindi.

işte yanlışda bu. Cumhurbaşkanı statüsünde o bayan.

• bir diktatör ülkesine su kanalı yaptıracak olsa " istesenizde istemesenizde o kanal yapılacak", "insanlar kanal üzerlerindeki arazilerini devlete vermek zorunda" derdi.

• Lazza'dan 1 kutu pizza alıp bıçaklayarak tepkimizi ortaya koyalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gavur gavurdur.

burda veya heryerde belli eder kendini.

• ssk yiyiyci darbeci kılıştaroğlu zihniyeti italyada iktidar demekki

• Neyi başaramayacaklar anlayamadık hocam, bişey yapmalarına gerek yok ki bizimkiler düşmandan daha çok zarar veriyor zaten ülkeye.

• Bazı "şerefsiz"lerden adam olmaz.

• Biz kendi bildiğimizi kendi içimizde söylesek, bu sözleri başkasına bırakmasak iyi olacak.

Yani, ben de sayın cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ın resmi diktatörlüğe her an daha da yaklaşan bir tutum içinde olduğunu düşünüyor ve açıkça dile getiriyorum. Ancak, ben bunu haklı sebeplerle dile getirirken, yurt dışından bir başbakandan konu ile alakasız bir saygısızlık sebebi ile aynı itham gelince, kendi yurdumda kimileri tarafından "gavur dölü" ilan ediliyorum. İtalyan Başbakanı bunu zerre umursamıyor veya düşünmüyor, düşünemiyor. Kendi kitlesine şov amaçlı konuş dur...

Bu mesele bizim iç meselemizdir. Yabancıların bu konu hakkında bik bik ötmesi, memleketin içinde gerçekleri dile getiren azınlığın sıkıntı çekmesine sebep olmaktadır. Ve hatta, sırf yurtdışındaki bu siyasi dangalaklara inat, memleketimizde dikatör heveslilerine yanaşık durmaya devam edecek bir kitle de olduğu için, bir yabancının başka bir memleketin çiçeği burnunda diktatörüne (veya diktatör heveslisine) diktatör demesi çok yanlıştır.

Tarihi olarak da, bir İtalyan başbakanı bir başkasına diktatör diyecekse önce çuvaldızı kendine MUTLAKA batırmalıdır. Mesela, aynı lafı çok daha olumlayıcı şekilde söyleyebilirdi: "Biz kendi diktatöryamızdan çok çektik. Öldük, öldük, öldük ve devamlı öldük. Umarız Tayyip Erdoğan'ın süregelen bu güç hırsı Türkiye'de bir diktatöryanın temellenmesine sebep olmaz. Çok acılar çekerler. Biz çektik. Onlar çekmesin."

Lafı bu şekilde etse idi, kimse ağzını açıp gık diyemezdi.

Ama tabi bu politik zeka herkeste yok. İtalya'nın mevcut başbakanının politik manada pek de zeki olduğunu düşünmüyorum.

• oalyı hemen kadın falan filana getirmişler ayar oluyorum ya...

Ne oldu protokol hatası mı var

• Valla yazık sen bir ülkenin başkanına diktatör diyemezsin seversin sevmezsin ama bu çok ayıp birşey küçük düşürücü bir durum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Draghi'nin bu sözlerine tepki gösterdi. Çavuşoğlu, "Atanmış İtalya Başbakanı Draghi’nin kabul edilemez popülist söylemini ve seçimle göreve gelmiş Cumhurbaşkanımız hakkındaki çirkin ve hadsiz ifadelerini kuvvetle kınıyor, kendisine iade ediyoruz." ifadelerini kullandı"

Bu ifadeden anlaşılıyor ki mevlüt çavuşoğlu diktatör ne demek bilmiyor :) Diktatör seçilmeden başa gelen demek falan değil bilinenin aksine. Diktatör yasa yürütme yargı gibi güçleri tamamen veya kısmen elinde tutan kişidir.
  • FEDÖCÜ İTALYA BAŞKANI!

• no shit sherlock

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.