Şimdi Ara

İşten ayrılacağımı nasıl söylerim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi internet kafede sigortasız olarak çalışıyorum. Haftalık 105 tl alıyorum. Çalıştığım çok yorucu çünkü sadece kasada oturmuyorum aynı zamanda yan dükkandaki playstation kafeye ve çay ocağına bakıyorum (çevrede esnafa çay dağıtıyorum). Ve son 3-4 ay içinde nerdeyse hiç doğru düzgün haftalık alamadım arada bir 20-30 lira veriyorlar onuda istersem. Şuan 700tl birikmiş haftalık var . Burdan nasıl ayrılabilirim yani düşman olmadan ve paramı alarak ?

• niye düşman olsunlarki. bi süre dinlenicem falan dersin.
    bu arada yaş kaç?

Orijinalden alıntı: quvardci

niye düşman olsunlarki. bi süre dinlenicem falan dersin.
    bu arada yaş kaç?

18

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcoyuncy

Bi internet kafede sigortasız olarak çalışıyorum. Haftalık 105 tl alıyorum. Çalıştığım iş çok yorucu çünkü sadece kasada oturmuyorum aynı zamanda yan dükkandaki playstation kafeye ve çay ocağına bakıyorum (çevrede esnafa çay dağıtıyorum). Ve son 3-4 ay içinde nerdeyse hiç doğru düzgün haftalık alamadım arada bir 20-30 lira veriyorlar onuda istersem. Şuan 700tl birikmiş haftalık var . Burdan nasıl ayrılabilirim yani düşman olmadan ve paramı alarak ?

önce bir yerlerde sigortalı bir iş bul sonrada 5-10 gün içinde ayrılıyorum para hesaplarınıda yapar kaç gün sonraya öderse ona göre hesaplaşır ayrılırsın.. izin alacak kadar da vaktin yoksa işten ayrılıyorum en kısa ne zaman zamanda ayrılabilirim dersin en geç 15 gün içinde çıkartması gerkiyor..

• eski çalıştığım yer çağırıyor de

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.