Şimdi Ara

Tanıştığım kadınlara karşı nasıl davranacağımı, ne zaman yazacağımı kestiremiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hafta üç kişiyle tanıştım. Hepsi benimle konuşmak istedi, görüntülü görüştük, güldük, sohbet ettik. Hatta biriyle kısa sürede hoşlanma gibi bir his bile oluştu. Ama birkaç gün sonra içimde garip bir şey oluyor:

“Tamam, artık biraz da o çabalasın, hep ben başlatmayayım.”

Bu düşünce geldikten sonra sanki bir duvar örülüyor içimde. O anda konuşma isteğim azalıyor, yazmak içimden gelmiyor.Eğer ben yazmazsam, o da yazmıyor. Ve bir noktadan sonra süreç tamamen bitiyor.

Garip olan şu: aslında ilgimi kaybetmiyorum. İçimde hâlâ tanımak, sohbet etmek, bağ kurmak isteyen bir taraf var. Ama sanki yazarsam bir şey kaybedecekmişim gibi geliyor. Bu yüzden duruyorum.

Bazen düşünüyorum, belki de hep ben çabaladığım için artık “karşı tarafın da bir adım atmasını” bekliyorum. Ama bu beklenti iletişimi kesiyor. Yine aynı döngü başlıyor: İlk günler samimi, neşeli, açık bir şekilde konuşuyorum; sonra bir anda uzaklaşıyorum, sanki duygusal bir el freni çekiliyor içimde. Bunu neden yaptığımı tam olarak çözemedim. Bir yandan gerçekten bağlantı kurmak istiyorum, ama diğer yandan kontrol bende olmayınca huzursuz oluyorum. “Ya fazla açılırsam ve karşılık göremezsem?” diye içten içe düşünüyorum.

Bazen de şöyle hissediyorum: Ben yazdıkça sanki değerim azalacakmış gibi geliyor. Sanki ilgiyi biraz geri çekmezsem “fazla isteyen taraf” olacağım. Bu düşünce yüzünden güzel başlayabilecek şeyler hep yarım kalıyor.

Tanıştığım kadınlara karşı nasıl davranacağımı, ne zaman yazacağımı kestiremiyorum ? Tanıştığım kadınlara karşı nasıl davranacağımı, ne zaman yazacağımı kestiremiyorum ? Tanıştığım kadınlara karşı nasıl davranacağımı, ne zaman yazacağımı kestiremiyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 23 Ekim 2025; 1:18:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yaş kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    birden sustun.
    düşmemek için saçlarına tutundu dünya..
  • Kadınların bu kadar yazması bile anormal durum kendilerini ağırdan satmak isterler sevgili olmadan bişey bekleme onlardan yoksa ömür boyu yalnız kalirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıştığın yerleri uygulamalar olarak düşünerek yazıyorum. Bana kalırsa o kadar fazla seçeneğe sahip oldukları için artık bir kişiye odaklanıp konuşamıyorlar. Onlar için bu durum avantaj mı yoksa duygusuzlaşmaya yöneltip en arayışlarını arttırıyor mu dersek, şuana kadar gördüğüm acaip bir "en ama en iyisi" arayışı mevcut. Ve benim gördüğüm kadarıyla hiç birşey bulamadan kalıyorlar.

Çok doğru çok fazla seçeneğe seçeneğe sahipler. Bir saat önce de beni takipten çıkarmış çok değişik bir kadın dünde görüntülü görüşmek istedi 25 dakika görüntülü görüştük. Kendisi benim merkeze 80km uzakta yaşıyor dedi ki ben haftaya merkeze geleceğim bir AVM'de buluşuruz istersen benim için de gelebilirsin geldiğin zaman mutlaka haberin olsun diyordu. 10 saat yazmadık sonra da takipten çıkarmış. Anlam veremedim

• Malesef bu uygulamalardan sağlıklı biriyle görüşmek zor gibi geliyor. Hatta bu uygulamaları kullanmaya başladılarsa dışarda bile denk gelseniz geçmiş ola gibi durum. Konuşmaya başlıyorsun hep bi çıtaları oluşmuş soru şekline göre yazma süreleri ve kelime sayıları değişiyor. Genel de soru sormuyorlar, soruların hoşlarına giderse -ne iş yapıyorsun? sorusu geliyor genelde. Kendinizde sıkıntı aramayın ama birileriyle tanışmak istiyorsanız kurslara katılmanız daha mantıklı.

Evlilik işi ailelerin işidir, kızı onlar bulur, aileleriyle konuşurlar anlaşırlar en son erkek kısa süreliğine kızı görür ve konuşur. Eskiden böyleydi. Bu usulün dışına çıkılırsa, gördüğün gibi dengeler bozulur ve kızların burnu havaya kalkar

Çok seçenek kararsızlığa ve mutsuzluğa sebep olur. En sonunda zaman geçer ve hiçbirini seçmemiş olur. Kasım ayı indirimleri gibi. Ucuza birşey bulursun daha ucuzu var mı, aynı paraya daha iyisi var mı diye araştırırken ilk bulduğunun stok biter veya fiyat artar alamazsın.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.