Şimdi Ara

işte imPARAtorumuzun milli takımdan aldığı ücret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fransa’da düzenlenecek olan Avrupa Futbol Şampiyonası geldi çattı. Turnuvada yer alan ülkeleri çalıştıran teknik direktörlerin, kazandıkları paralar liste halinde belli oldu.

EN ÇOK KAZANAN 3. HOCA

A Milli Futbol Takımımız’ı çalıştıran Fatih Terim’in kazandığı para ve listedeki yeri dikkatlerden kaçmadı.

Deneyimli teknik adam, yıllık 2.7 milyon Euro kazanıyor… Primler de hesaplandığında Terim'in maaş 3.5 milyon Euro'yu buluyor.

İşte EURO 2016'da görev alacak teknik adamların yıllık ücretleri...

hey gidi kazakistan hey gidi selçuk, nelere kâdirsiniz be...

işte imPARAtorumuzun  milli takımdan aldığı ücret

• En çok parayı loser balon hodgson'ın alması ilginç..
  • Rusya teknik direktorune baksin herkes... Milli takim ruh ve onur isidir. Maddiyat degil maneviyat isidir. Bizde de imPARAtor en cok kazanan 3. teknik direktor ama halen daha OZAN TUFAN'i oynatacak kadar futbol bilgisine sahip. Neyse zaten 2 gun sonra alacagi maglubiyetten sonra yuzunun halini merak ediyorum.
  • Yılda 10 maç için alınan paraya bak be.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkelerin milletvekili maaşları ile asgari ücretlerini de karşılaştırıp ne kadar acınası bir halde olduğumuzu görelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ante Cacic'i tanımıyorum ama o kadroya o kadar az para alan bi hoca bakalım neler yapacak.Milli takımımızdan sonra desteklediğim takım Hırvatistan en az çeyrek finali göreceklerini düşünüyorum
  • Wılmots 500k alıyormus. Bende Belcika dan birseyler bekliyorum bakalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ligde ayni paraya takim calistirabilir mi? evet.

milli takimda aldigi o parayi hakediyor mu? hayir.
  • öyle diyonuz da bu herif olmadan da hiç bi turnuvaya katılamadık , garip ya.. Sadece elemeler için getiricen bu adamı sonra kovucan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Rusya teknik direktorune baksin herkes... Milli takim ruh ve onur isidir. Maddiyat degil maneviyat isidir. Bizde de imPARAtor en cok kazanan 3. teknik direktor ama halen daha OZAN TUFAN'i oynatacak kadar futbol bilgisine sahip. Neyse zaten 2 gun sonra alacagi maglubiyetten sonra yuzunun halini merak ediyorum.

Gruptan çıktığımız da yine ne eveleyip geveliceksin acaba gaz,şans olacak bu sefer de dimi? :( terim gibi dünyanın en iyi teknik direktörlerinden birisinin futbol bilgisi tartışılıyor :(
  • O listede bir tek Löw ve Del Bosquueden fazla alıyor terim. Diğerleri kadar almasını beklemiyorsunuz heralde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

quote:

Rusya teknik direktorune baksin herkes... Milli takim ruh ve onur isidir. Maddiyat degil maneviyat isidir. Bizde de imPARAtor en cok kazanan 3. teknik direktor ama halen daha OZAN TUFAN'i oynatacak kadar futbol bilgisine sahip. Neyse zaten 2 gun sonra alacagi maglubiyetten sonra yuzunun halini merak ediyorum.

Gruptan çıktığımız da yine ne eveleyip geveliceksin acaba gaz,şans olacak bu sefer de dimi? :( terim gibi dünyanın en iyi teknik direktörlerinden birisinin futbol bilgisi tartışılıyor :(

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: asosyal yaratik

quote:

Orijinalden alinti: Jacques

Gruptan çiktigimiz da yine ne eveleyip geveliceksin acaba gaz,sans olacak bu sefer de dimi? :( terim gibi dünyanin en iyi teknik direktörlerinden birisinin futbol bilgisi tartisiliyor :(

"Gruptan çiktigimiz da yine ne eveleyip geveliceksin acaba gaz,sans olacak bu sefer de dimi? :( terim gibi dünyanin en iyi teknik direktörlerinden birisinin futbol bilgisi tartisiliyor :("

Cevap vermeyece?im arkada?a ama sadece ?u yapty?y yorumdaki kalyn ?ekilde belirtti?im kysmy okuyun.

• quote:

quote:

Orijinalden alinti: asosyal yaratik

quote:

Orijinalden alinti: Jacques

Gruptan çiktigimiz da yine ne eveleyip geveliceksin acaba gaz,sans olacak bu sefer de dimi? :( terim gibi dünyanin en iyi teknik direktörlerinden birisinin futbol bilgisi tartisiliyor :(

"Gruptan çiktigimiz da yine ne eveleyip geveliceksin acaba gaz,sans olacak bu sefer de dimi? :( terim gibi dünyanin en iyi teknik direktörlerinden birisinin futbol bilgisi tartisiliyor :("

Cevap vermeyece?im arkada?a ama sadece ?u yapty?y yorumdaki kalyn ?ekilde belirtti?im kysmy okuyun.

O listede terim den iyi olan 4,5 teknik adam var evet dünyaca da iyi bir teknik direktör

• diğer milli takımlar az veriyo diye bizde az verecek değiliz o para gayet normal bir para.
  • Sanırım milli futbolcular Avrupa şampiyonasına katılma bedeli olarak 500.000 euro almışlar. Daha grup elemelerindeyken. Almanya'nın ise Avrupa Şampiyonu olursa eğer futbolculara dağıtılacak prim 300.000 euro. Teknik ekibi geçtim futbolcularda resmen uçuk primler alıyor. Şu 3 grup maçı ve olası tur atlama kesin 1 - 1.5 milyon euro olur futbolcu başı.
  • Türkiye de futbol halkı uyutmanın en etkili araçlarından biridir ondan bu kadar maaş ve futbolculara dolgun prim olması normal.

yine bir yarı finale çıktığımızı düşünün tüm terör, ekonomik krizler vs. tüm sorunlar bir yaz boyunca sineye çekilir.

• Ülkedeki oynanan futbolla, futbolcuların aldığı paraya bakarsan gayet normal
  • Fatih Terim oradan ayrılır gelir GS'ye, yine aynı parayı alır, hatta daha fazlasını, transfer komisyonları vs. İşi bu çünkü. Ona da bu ortamı hazırlayacak embesillerle dolu Türkiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

terim gibi dünyanın en iyi teknik direktörlerinden birisinin futbol bilgisi tartışılıyor :(
    terim gibi dünyanın en iyi teknik direktörlerinden birisinin futbol bilgisi tartışılıyor :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• FiveSeveN kullanıcısına yanıt
    hiç bir turnuva derken? 2000 avrupa, 2002 dünya kupası??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.