Şimdi Ara

İşte Dünyanın En Güzel Kızları Hangi Ülkede Oylandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
9.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyaca ünlü anket sitesi SurveySavvy.com yapılan Dünyanın en güzel kızları hangi ülkede anketi sonuçlandı, ankete yaklaşık 24 ülkeden 1.700.000 milyon kişi katıldı.İtalya oyların %36,29 luk bölümünü alarak 1.sırada tamamladı.Türkiye ise 13. sırada yer aldı.

1)İtalya
    2)Ukrayna
    3)Brezilya
    4)Finlandiya
    5)İsveç
    6)Japonya
    7)Belarus
    8)Rusya
    9)Avusturalya
    10)İspanya

13)Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UserNameNotFound -- 13 Haziran 2009; 2:11:17 >

• turkiye 13. sirada mi

bu konuda turkiyenin cok daha gerilerde olmasi lazim

I'am TURKISH WEIGHTLIFTER
  • monica bellucci

İşte Dünyanın En Güzel Kızları Hangi Ülkede Oylandı

http://www.teknoloji.kuark.org/
  • Japonya

Steady as she goes..
  • rusya nasıl 8 olur ya

1.Finlandiya
    2.Ukrayna

Orjinalden alıntı: KaPTaN_35

yalan ya gelde bana sor sak koyayım lısteyı sana ıtalyanların kaporta curuk bı kere cacık olmaz 2 3 tane gusel hatun var ama gerısı fos

elisabetta gregoraci
    monica belluci
    aida yespica
    maria mazza
    sara varone
    elisa ısoardi
    elena ossola
    michela coppa
    aklıma gelmiyor başka

Orjinalden alıntı: Taşkıran`

Bence Brezilya'nın 1. olması lazım Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Gisele Bundchen VS mübarek Brezilyalı'lardan kurulmuş bu arada arkadaşım yazarken Brazilya yazmışsın düzelt onu.

Brezilya'dan çok güzel mankenler çıkıyo haklısın ama bu ankette o milletin tüm kızlarıyla ilgili bir ortalama verilmiş sanırsam.Bu yüzden İtalyanlar ve İsveçlilerin en üstte olması lazım.
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• 1.Çek Cumhuriyeti
    2.Ukrayna
    3.Rusya
    4.Finlandia
    5.Polonya
    6.Bulgaristan
    7.Belarus
    8.Macaristan
    9.İspanya
    10.Yunanistan
    (Kendi Zevkim)
  • Saka mı bu ya, yeryüzünün en güzel kızları tartışmasız Litvanyalılardır. Dünyanın her yerinden arkadaşlarım, konuştuğum anlaştığım dostlarım var litvanyalılar gibilerini görmedim. Daha sonra diğer iskandiv ülkeleri ve rus, ukrayna gibi sovyet ülkeri geliyor..

Orjinalden alıntı: NoCommentBaby

1)İtalya
    2)Ukrayna
    3)Brezilya
    4)Finlandiya
    5)İsveç
    6)Japonya
    7)Belarus
    8)Rusya
    9)Avusturalya
    10)İspanya

13)Türkiye

Japonya nasıl 6. olur ya ne tür bir liste bu türkiye 13 olmuş birde

quote:

Orjinalden alıntı: k a m i l

Saka mı bu ya, yeryüzünün en güzel kızları tartışmasız Litvanyalılardır. Dünyanın her yerinden arkadaşlarım, konuştuğum anlaştığım dostlarım var litvanyalılar gibilerini görmedim. Daha sonra diğer iskandiv ülkeleri ve rus, ukrayna gibi sovyet ülkeri geliyor..

bencede birinci baltık iskandinav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wol4onak -- 13 Haziran 2009; 2:36:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Bence Brezilya'nın 1. olması lazım Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Gisele Bundchen VS mübarek Brezilyalı'lardan kurulmuş bu arada arkadaşım yazarken Brazilya yazmışsın düzelt onu.

https://www.youtube.com/watch?v=NMKgdzm1pWs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İskandinav ve Slav ırkı bütün ırklardan güzeller.En basitinden Ruslara bakın yada geçen hafta oynadığımız İzlanda veya Ukraynaya bakın.Manken gibi herif hepsi.Keza bu ülkelerin kızlarını katmıyorum bile.

Bize insanları değil fikirleri hatırlamamız söylendi. Çünkü bir adam yenilebilir, yakalanabilir, öldürülebilir, unutulabilir. Fakat bir fikir 400 yıl sonra bile hala dünyayı değiştirebilir. Fikirlerin gücüne ilk elden tanık oldum. Fikirler uğruna ölen ve öldüren insanlar gördüm. Ama bir fikre dokunamaz, tutamaz hatta öpemezsiniz. Fikirler kanamaz, acı çekmez ve sevmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

https://www.youtube.com/watch?v=NMKgdzm1pWs

Sahne efsane yalnız :D

Bize insanları değil fikirleri hatırlamamız söylendi. Çünkü bir adam yenilebilir, yakalanabilir, öldürülebilir, unutulabilir. Fakat bir fikir 400 yıl sonra bile hala dünyayı değiştirebilir. Fikirlerin gücüne ilk elden tanık oldum. Fikirler uğruna ölen ve öldüren insanlar gördüm. Ama bir fikre dokunamaz, tutamaz hatta öpemezsiniz. Fikirler kanamaz, acı çekmez ve sevmezler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.