Yüzbaşı
14 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 87 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkdaşlar,

12-13 bandında laptop bakıyorum

Aşağıdaki model amazonda 12 bin tl, sizce bu fıyata alınır mı? Başka bir öneriniz var mı f/p si daha iyi olan?

Dell G15 5510 Core i5 10500H 2.4GHZ-8Gb-512Gb Ssd-15.6"Gtx1650 4Gb-W10Home, Siyah

Merhaba arkdaslar,

Lenovo gaming laptop alınır mı?

12 bin tl ye baska bir öneriniz var mı?

Lenovo IdeaPad Gaming 3 AMD Ryzen 5 5600H 8GB 512GB SSD GTX1650 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 82K200K3TX

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-amd-ryzen-5-5600h-8gb-512gb-ssd-gtx1650-freedos-156-fhd-tainabilir-bilgisayar-82k200k3tx-p-HBCV00000BDM1W?url_src=ios-product-detail

Merhaba arkdaslar:

10k-12 k bandında

12k-15k bandında gaming laptop önerilerinizi bekliyorum

Merhaba arkdaşlar,

Bütçem 12 bin tl , bu fiyata en iyi oyuncu laptopu tavsiyesi nedir? F/ p olarak tavsiyelerinzi bekliyorum biliyorum yüksek bir bütçe değil ama şimdilik mumkun olan modellere bakmak istiyorum.

Merhaba,

2021 model toyota corolla aracım için park sensörü taktırmak istiyorum. Yetkili servis iön ve arka tampon için 2.000 tl fiyat verdi

İzmirde guvenilir ve işçiliği temiz bir yer var mı önerebileceğiniz?

Park sensörü garanti kapsamı dışına cıkarır mı aracı?

Merhaba,

2021 model toyota corolla aracım için park sensörü taktırmak istiyorum. Yetkili servis iön ve arka tampon için 2.000 tl fiyat verdi

İzmirde guvenilir ve işçiliği temiz bir yer var mı önerebileceğiniz?

Park sensörü garanti kapsamı dışına cıkarır mı aracı?

Merhaba arkadaşlar, Masaüstü Bilgisayar almak istiyorum fakat f/p olarak tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bilgisayar endüstriyel tasarım amacıyla kullanılacaktır, oyun pek fazla oynamıyorum.

Keyshot render programı, inventor ,solidworks gibi 3D modelleme programları, Photoshop ,illustrator gibi edit programlarını çalıştırabilmesini bekliyorum

Bütçe olarak 7-8 bin tl aralığı belirlenmiştir.

Marka ve model önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar, Masaüstü Bilgisayar almak istiyorum fakat f/p olarak tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bilgisayar endüstriyel tasarım amacıyla kullanılacaktır, oyun pek fazla oynamıyorum.

Keyshot render programı, inventor ,solidworks gibi 3D modelleme programları, Photoshop ,illustrator gibi edit programlarını çalıştırabilmesini bekliyorum

Bütçe olarak 7-8 bin tl aralığı belirlenmiştir.

Marka ve model önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar sorunum videoda görüldüğü gibi ekranım titremeye başlıyor ve bir süre sonra titremenin frekansı artıyor ve hiçbirşey göremiyorum.

Ekran kartında bir problem mi var yazılımsal mı? Fikirlerinize acil ihtiyacım var, laptop açılırken titreme başladı mı hiçbir iş yapamıyorum, laptop çalışırken sonradan da titremeye başlayabiliyor.

videonun linki:http://www.youtube.com/watch?v=FoBE9xA1XHg
Arkadaşlar bu oyunu pc me yeni yükledim ama henüz ps deki zevki alamadım çünkü kontrol ayarları istediğim gibi değil ve de değişmiyor.. Sizin tuş ayarlarını değiştirmek için kullandığınız yöntem nedir? Kontrol ayarlarını nasıl yapıyoruz?.. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.135
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 68.934 (Bu ay: 126)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.