Şimdi Ara

İşte ‘Cumhurbaşkanlığı bütçesinin neden yetmediğinin’ görüntüleri!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
6.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumartesi günü TANAP açılış töreni için gönderilen ve makam araçları olduğu iddia edilen görüntüleri CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu sosyal medya hesabından paylaştı.

CHP’li Barış Yarkadaş, Twitter hesabından tepki çeken görüntüyü alıntılayarak “Cumhurbaşkanlığı bütçesinin neden yetmediği bu videodan anlaşılıyor…” dedi. Yarkadaş’ın paylaştığı videoda “Bunlar dün Cumhurbaşkanımızın İpsala’dan açılışını yaptığı TANAP projesine gönderilen makam araçları. Tasarruf yapıyoruz böylece. Bu araçları TIR’la taşıyoruz polis konvoyu eşliğinde” ifadeleri kullanıldı.

kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 3 Aralık 2019; 16:51:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ulkede degil video seyrettirmeyi alsan adami kolundan tutsan gotursen kafasini vura vura gostersen;
    Bak bu saray yillik masrafi 1 milyar TL!
    Bak bu arabaya biniyor tanesi 8 milyon TL!
    Bak bu koltuga oturuyor tanesi 500.000 TL!
    Bak bu haliya basiyor parasi 2 milyon TL!
    Bak ejderha meyveli smoothie iciyor bardagi bu kadar TL! desen teker teker gozune soksan, yine de anlamayacak milyonlar oldugu surece hicbir sey degismez...

Muaviye fikrasi gibi. Hatirlamayan, bilmeyen altta okusun. Resmen bizim milletimiz.

Youtube videolarının altına yazılan yorumları okuyunca 'rte 1 yetmez 3 yetmez 50 tane saray yap ' diyesim geliyor.Öyle bi yorumlar yazılıyor ki ben okurken utanıyorum.
    Hele ki yakışır başkanıma diye yorumlara çıldırıyorum.Böyle zihniyetle yan yana oy vermeye gidiyoruz ve onlar kazanıyor.Demokrasinin de bittiği nokta.

• neden taşıyorlar ki

BEN ALLAHTAN BAŞKA KİMSEDEN KORKMAM DEMİYOR MUYDU ?
    www.hurriyet.com.tr
    Erdoğan: Birtek Allah'tan korkuyoruz
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/erdogan-birtek-allahtan-korkuyoruz-3954079

• almanlar görsün kıskansın, çat diye çatlasınlar
  • Merak etmeyin, Allah dediğimde herşeyi unutucaklar.

• Maşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İAmSterdam06

Maşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özellikle asgari ücret alan ay sonunu zor getirenler ve memur olup ev araba taksidi ödeyen arkadaşlar yukardaki videoları iyice seyretsinler.
  • o konvoya yaklaşabildiğine dua etsin... normal vatandaş olsa içerideydi heralde
  • Mülkün gerçek sahibi ancak... kimdi ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 4 Aralık 2019; 21:15:48 >
  • iyi yapıyor
  • ülke fakirleşti demeyelim artık, ülkedeki insanlar fakirleşti
  • ne yapacak siyasiler yürüyerek mi gidicekler ?? Az bile özel uçakları olması lazım

• Mülkün sahibi ancak ve ancak rte ve sülalesidir. Bizler bekçisiyiz

• Youtube videolarının altına yazılan yorumları okuyunca 'rte 1 yetmez 3 yetmez 50 tane saray yap ' diyesim geliyor.Öyle bi yorumlar yazılıyor ki ben okurken utanıyorum.
    Hele ki yakışır başkanıma diye yorumlara çıldırıyorum.Böyle zihniyetle yan yana oy vermeye gidiyoruz ve onlar kazanıyor.Demokrasinin de bittiği nokta.
  • Bu ulkede degil video seyrettirmeyi alsan adami kolundan tutsan gotursen kafasini vura vura gostersen;
    Bak bu saray yillik masrafi 1 milyar TL!
    Bak bu arabaya biniyor tanesi 8 milyon TL!
    Bak bu koltuga oturuyor tanesi 500.000 TL!
    Bak bu haliya basiyor parasi 2 milyon TL!
    Bak ejderha meyveli smoothie iciyor bardagi bu kadar TL! desen teker teker gozune soksan, yine de anlamayacak milyonlar oldugu surece hicbir sey degismez...

Muaviye fikrasi gibi. Hatirlamayan, bilmeyen altta okusun. Resmen bizim milletimiz.

quote:

Bir gün Hz. Ali'nin taraftarlarının yoğun olduğu Küfe'den, bir Arap, devesiyle Şam'a gelmiş. Şam sokaklarında dolaşırken biri ona yanaşmış:
    - Ver o dişi deveyi bana! demiş. Tartışma büyümüş, Küfe'den gelen adam, "Bu deve benimdir, üstelik dişi değil, erkektir" diye itiraz etmişse de anlaşamamışlar. Konu Muaviye'ye yansımış.
    Halk meydanda toplanmış... Muaviye, Küfe'den gelenle Şam'da deveye sahip çıkan yerliyi dinledikten sonra, kararını açıklamış:
    - Bu dişi deve Şamlınındır!
    Sonra toplananlara dönmüş ve sormuş:
    - Ey cemaat, bu dişi deve kimindir?
    Cemaat hep birlikte bağırmış:
    - Şamlınındır!
    Küfeli şaşkın bir vaziyette devesinin ardından bakakalırken, Muaviye onu yanına çağırmış:
    - Ey Küfeli, dinle! Sen de ben de biliyoruz ki, bu deve senindir ve dişi değil, erkektir. Ama sen Küfe'ye dönünce gördüklerini Ali'ye anlat ve de ki: "Ey Ali, Muaviye'nin, dişi deveyi erkekten ayırt edemeyen, o ne derse evet diyen 10 bin adamı var! Ayağını denk al!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 6 Aralık 2019; 16:10:30 >

• Eee nolmuş yani kimin umrunda ki bunlar bir kesim var zaten bu paydan paydasını alıyor sesi hiç çıkmaz, bir kesim var vur ensesine al lokmasını dünyadan haberi yok, aklı selim sömürüldüğünün farkında bu durumdan rahatsız azınlık bir kesim var bunlarda kendi çaplarınca bu düzene karşı debelenip duruyor işte böyle geldi böyle gider.
  • salam dünyalı biz tostuz

• Forumda itibardan tasarruf olamayacağını öğrenememiş üyelerin olduğu görmek üzücü. Bu itibarın araçlarının yüksek km olması da kabul edilemez, pek tabi ki taşıyıcılarda taşınacaklardır.
  • işte tasarruf tedbiri dediğin böyle olur . yakıttan kısmışlar ne güzel . gittiği yerde vali yok , valinin makam aracı yok , emniyetin araçları yok , olmadığı için bu kadar tır peşinde geziyor .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.