< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 3 Aralık 2019; 16:51:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 3 Aralık 2019; 16:51:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merak etmeyin, Allah dediğimde herşeyi unutucaklar.
![]() |
Bu ulkede degil video seyrettirmeyi alsan adami kolundan tutsan gotursen kafasini vura vura gostersen;
Bak bu saray yillik masrafi 1 milyar TL! Bak bu arabaya biniyor tanesi 8 milyon TL! Bak bu koltuga oturuyor tanesi 500.000 TL! Bak bu haliya basiyor parasi 2 milyon TL! Bak ejderha meyveli smoothie iciyor bardagi bu kadar TL! desen teker teker gozune soksan, yine de anlamayacak milyonlar oldugu surece hicbir sey degismez... Muaviye fikrasi gibi. Hatirlamayan, bilmeyen altta okusun. Resmen bizim milletimiz. |
almanlar görsün kıskansın, çat diye çatlasınlar
![]() |
Mülkün sahibi ancak ve ancak rte ve sülalesidir. Bizler bekçisiyiz
|
neden taşıyorlar ki
BEN ALLAHTAN BAŞKA KİMSEDEN KORKMAM DEMİYOR MUYDU ? http://www.hurriyet.com.tr/gundem/erdogan-birtek-allahtan-korkuyoruz-3954079 |
Youtube videolarının altına yazılan yorumları okuyunca 'rte 1 yetmez 3 yetmez 50 tane saray yap ' diyesim geliyor.Öyle bi yorumlar yazılıyor ki ben okurken utanıyorum.
Hele ki yakışır başkanıma diye yorumlara çıldırıyorum.Böyle zihniyetle yan yana oy vermeye gidiyoruz ve onlar kazanıyor.Demokrasinin de bittiği nokta. |
Özellikle asgari ücret alan ay sonunu zor getirenler ve memur olup ev araba taksidi ödeyen arkadaşlar yukardaki videoları iyice seyretsinler.
![]() |
ülke fakirleşti demeyelim artık, ülkedeki insanlar fakirleşti
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 4 Aralık 2019; 21:15:48 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 6 Aralık 2019; 16:10:30 > |
|
|
|