Şimdi Ara

istanbulda araba kullanmayı en sevdiğiniz yollar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbulun trafiği malum.nereye gitseniz her yerde uzun kuyruklar trafik sıkışıklıkları.benim en sevdiğim güzergah anadolu yakasında bostancı-pendik sahil yolu.hafta sonu hafta içi pek sıkışıklık olmuyo.araba kullanmanın zevkine varıyor insan.manzara hoş istediğin yerde sağa çek takıl kafana göre.belkide hızlı araba kullanan arkadaşlar için en ideal yol.

• Bogaz Tabiki Gece ya da Sabah ezani zamaninda. Essiz bir guzellik. Iki yakasida.
    AKILLI köprüyü bulana kadar DELİ suyu geçer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsipiD

Ewt orası en ideal yollardanbiri fakat cok fazla cevirme oluyor orda
    e5 otoban marmara ereglisinden gebzeye kadar gazlamak

Orijinalden alıntı: crixta

e5 otoban marmara ereglisinden gebzeye kadar gazlamak

Alıntıları Göster
    istanbul tefiğinde belli saatlerde sıkışıklık oluyo.mesela sabah işe giderken ve dönerken e5 full.ama bu saattler dışında rahat baya.ben topkapıdan bakırköye giderken yol da hiç trafik yoksa baya zevk alıyorum.hele merterin orada bayırın inişi baya güzel oluyo.ama öle hız falan asla yapmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tüberkül

istanbul tefiğinde belli saatlerde sıkışıklık oluyo.mesela sabah işe giderken ve dönerken e5 full.ama bu saattler dışında rahat baya.ben topkapıdan bakırköye giderken yol da hiç trafik yoksa baya zevk alıyorum.hele merterin orada bayırın inişi baya güzel oluyo.ama öle hız falan asla yapmıyorum.

Alıntıları Göster
    Trafik olmadığı zamanlar yani geceleri boğaz köprüsünden geçmek çok zevkli. Bi de Beşiktaş'tan Sarıyer'e sahilden gitmeyi çok seviyorum.

Orijinalden alıntı: ecar limon

Trafik olmadığı zamanlar yani geceleri boğaz köprüsünden geçmek çok zevkli. Bi de Beşiktaş'tan Sarıyer'e sahilden gitmeyi çok seviyorum.

Alıntıları Göster
    sabah saat 5 sularında yeşilköy de süper bi yer var,arada giderdik,hele yaz akşamları süper oluyor polis karakolunun orda bılenler bılır,deniz kıyısında super bi kumsal var yanında düzlük beton el ayak cekilince millet drag fln yapıo orda ,yada in aşağıya ayışığıda varsa otur kuma seyret manzarayı ataturk havalımanına inip kalkan uçaklar fln süper bi goruntu,yani yeşilkoyun içide guzel araba surmekiçin birde pazar günü araba sürmeyi cok severim,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

sabah saat 5 sularında yeşilköy de süper bi yer var,arada giderdik,hele yaz akşamları süper oluyor polis karakolunun orda bılenler bılır,deniz kıyısında super bi kumsal var yanında düzlük beton el ayak cekilince millet drag fln yapıo orda ,yada in aşağıya ayışığıda varsa otur kuma seyret manzarayı ataturk havalımanına inip kalkan uçaklar fln süper bi goruntu,yani yeşilkoyun içide guzel araba surmekiçin birde pazar günü araba sürmeyi cok severim,

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: espirtlotus

KumsaL?

Y.koy karakolunun orada drag ?

Sene kac ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

quote:

KumsaL?

Sene kac ?

Alıntıları Göster
    hiç biyerini sevmiyorum içim daralıyor istanbuda ama okadar lüks arabaları görmek için gidiyorum istanbula

• Bostancı tuzla sahıl yolu her pazar ordayım gercekten hızlı 1 yol

Orijinalden alıntı: SeLiM_50

Bostancı tuzla sahıl yolu her pazar ordayım gercekten hızlı 1 yol
    o zeytin burnu sahil super ya hele hele altinda 175 beygirlik bi canavar varsa

Orijinalden alıntı: swedeniz

o zeytin burnu sahil super ya hele hele altinda 175 beygirlik bi canavar varsa

Alıntıları Göster
    Valla araba sürmek benim için zevkti aslında.Ancak İst. a yaşayalı tam bir işkence oldu.6 senedir bu şehirdeyim gece geç saatler yada sabaha karşı dışında yollar da hep bir yoğunluk var.Bu yaz tatil için memlekete gidrken bile sırf İst. u rahat çıkayım diye gece 3 te yola çıktım.Ama nafile.Uyumuyor kardeşim bu şehir.Feribottan inip Topçulara vardım mı nefes alıyorum ancak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Balunox

Valla araba sürmek benim için zevkti aslında.Ancak İst. a yaşayalı tam bir işkence oldu.6 senedir bu şehirdeyim gece geç saatler yada sabaha karşı dışında yollar da hep bir yoğunluk var.Bu yaz tatil için memlekete gidrken bile sırf İst. u rahat çıkayım diye gece 3 te yola çıktım.Ama nafile.Uyumuyor kardeşim bu şehir.Feribottan inip Topçulara vardım mı nefes alıyorum ancak.

Alıntıları Göster
    VATAN DAN CIKIYORUM SILIVRIYE KADAR GAZLA...sılıvrıye gıtmışkende rısos clup e gırıyoz harıka oluyo kısacası trakya otoyoluna bayılıyommm

• quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

quote:

KumsaL?

Sene kac ?

Alıntıları Göster
    Hiç geçmemişsin o yoldan anlaşılan, gerçekten arkadaşın anlattığı gibi aynen, çok güzel bir yer.

Florya sahil yolundan avcılara devam ediyorsun, alt geçidi geçince karşına çıkıyor, alt geçidin üstüne çıkarsan E5 'e küçükçekmece gölünün kenarından çıkıveriyorsun, hani avcılar yönüne giderken sefaköy inişi var ya tam oraya çıkıyorsun.

O plajın bir adıda var ama hatırlayamadım, bu sene yaz aylarında ağzına kadar doluydu.

Benim ise en çok sevdiğim yerler:::

Florya sahil yolu: ziya şarkın olduğu yol,

Boğaz kıyısı fakat anadolu tarafı; çengelköyden beykoza kadar olan yol...

Bakırköy sahil yolu, yenikapı-eminönü arası: Üsküdar ve kız kulesini karşıdan seyretmek güzel:::

trafik olmadığı sürece istanbulun hertarafında araba sürmek çok ama çok güzel, şehr-i İstanbul...
    quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

quote:

KumsaL?

Sene kac ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 4 Ekim 2006; 1:28:21 >
    f/4 IS USM

• Şimdi iki ay kadar sonra havalar iyice soğur, millet evine kapanır, hafta içi restoran ve gece hayatı tamamen biter. İşte o zaman yağmurlu bir akşamda Sarıyer'e balıkçıya kadar boğazda araba sürmeyi çok seviyorum. Dönüşte, saat geç olunca dalgalar azgın, yol sessiz olur, petrol tankerleri eşlik eder size yol boyunca.

Orijinalden alıntı: hesheit

Şimdi iki ay kadar sonra havalar iyice soğur, millet evine kapanır, hafta içi restoran ve gece hayatı tamamen biter. İşte o zaman yağmurlu bir akşamda Sarıyer'e balıkçıya kadar boğazda araba sürmeyi çok seviyorum. Dönüşte, saat geç olunca dalgalar azgın, yol sessiz olur, petrol tankerleri eşlik eder size yol boyunca.
    quote:

Orjinalden alıntı: hesheit

Şimdi iki ay kadar sonra havalar iyice soğur, millet evine kapanır, hafta içi restoran ve gece hayatı tamamen biter. İşte o zaman yağmurlu bir akşamda Sarıyer'e balıkçıya kadar boğazda araba sürmeyi çok seviyorum. Dönüşte, saat geç olunca dalgalar azgın, yol sessiz olur, petrol tankerleri eşlik eder size yol boyunca.

abi budur işte yaaa

hocAM süpersin

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

quote:

Orjinalden alıntı: hesheit

abi budur işte yaaa

hocAM süpersin

Alıntıları Göster
    öyle bir yol var mı yaa???

• quote:

Orijinalden alıntı: SISU

öyle bir yol var mı yaa???

Alıntıları Göster
    Avcılar Eminönü arası sahil yolu özellikle Kennedy Cd. ve tabi ki Beşiktaş Sarıyer sahilden gece 1 den sonra.
    CORT EVL-Z4B
    BMW 116i M
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falmor

Avcılar Eminönü arası sahil yolu özellikle Kennedy Cd. ve tabi ki Beşiktaş Sarıyer sahilden gece 1 den sonra.

Alıntıları Göster
    Dolbahçeden Yeniköye kadar

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Dolbahçeden Yeniköye kadar

Alıntıları Göster
    Bostancı sahil boyu .
    Cadde.
    Ortaköy sahil .
    geceleri E5.

R'ım , DaMaR'ım , CHaTLa'ğım

gяυρ ıѕтαnвυℓ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.