Şimdi Ara

arabada en rahat ettiğiniz ayakkabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
141
Cevap
2
Favori
35.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben genellikle nrtn'mi giyip öyle gidiyorum. converse tipi boğazlı ve botlar çok rahatsız ediyor araba kullanırken. sizin var mı böyle bir alışkanlığınız?

Araba Kullanırken En Rahat Ayakkabı Seçimi

Araba kullanırken rahat bir ayakkabı seçimi, hem güvenli hem de konforlu bir sürüş deneyimi için çok önemlidir. İşte araba kullanırken ayakkabı seçerken dikkat etmen gereken noktalar:

Destekleyici ve Rahat: Ayakkabılar, ayaklarınıza ve ayak bileklerinize yeterli destek sağlamalı ve uzun süreli kullanımlarda bile rahat olmalıdır.

Düz Tabanlı: Topuklu veya yüksek tabanlı ayakkabılar, pedallara düzgün bir şekilde basmayı zorlaştırabilir, bu da hem güvenliği hem de konforu olumsuz etkiler.

Esnek ve Nefes Alabilir: Ayakkabıların esnek olması, pedalları rahatça kullanmanıza olanak tanır. Ayrıca nefes alabilir olmaları, ayaklarınızın terlememesine ve rahatsız olmamasına yardımcı olur.

Kaymaz Taban: Kaymaz tabanlar, özellikle yağışlı veya karlı havalarda pedallara sağlam bir şekilde basmanı sağlar ve kayma riskini azaltır.

Uygun Beden: Ayakkabılar, ne çok dar ne de çok bol olmalıdır. Rahat bir uyum, optimum kontrol ve konfor sağlar.

Özel Şoför Ayakkabıları: Özel olarak araba kullanımı için tasarlanmış şoför ayakkabıları, ekstra destek ve konfor özellikleriyle öne çıkar. Ancak tüm şoförler için uygun olmayabilir.

Red Tape Ayakkabılar: Red Tape ayakkabıları, dayanıklılığı ve konforuyla bilinirler. Araba kullanmak için uygun bir seçim olabilirler, ancak kişisel tercihlere göre değişir.

Araba Kullanırken Ayakkabı Giyme İpuçları:

• Ayakkabılarını bağla veya cırt cırtla sabitle.
    • Pedallara tam olarak basabildiğinden emin ol.
    • Ayaklarınla pedalları kavramanı engelleyen gevşek bağcıklar veya diğer unsurlardan kaçın.

Araba kullanırken ayakkabı seçimine dikkat ederek, hem güvenli hem de konforlu bir sürüş deneyimi yaşayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Converse'ten şaşmamak lazım.

Edit: Kısa Converse tercih edilesi tabiki.

Edit 2: Vans'ı da unutmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRiS -- 10 Aralık 2009; 2:04:28 >

uzun yolda terlikle rahat ediyorum. bunu kesinlikle yanıma alırım.
  • Arabanın bagajında kışın kısa Converse bulunduruyorum :)

Özellikle kışın timber ile kullanılmıyor, iki pedala beraber basıyorum O yüzden çok kısa mesafeye gitmezsem bagajdakileri çıkarıp onları giyiyorum.

Ekleme: Ayaklar 45 olunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiyba -- 10 Aralık 2009; 2:08:00 >

Bu tarz ayakkabıları tercih ediyorum, yumuşak, rahat ve küçük olması tercih sebebi..
    (küçük dediysem kalıbı yani, numarası değil.)
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

Arabanın bagajında kışın kısa Converse bulunduruyorum :)

Özellikle kışın timber ile kullanılmıyor, iki pedala beraber basıyorum O yüzden çok kısa mesafeye gitmezsem bagajdakileri çıkarıp onları giyiyorum.

Ekleme: Ayaklar 45 olunca

ben napıyım? 46 numara... bot giyemiyorum...
    kibar, sade spor ayakkabı dışında , hiçbir ayakkabıyı kullanamıyorum...
    Daha Fazla Göster
  • ehliyetimi alırken ayağıda skechers'vardı ve koşu ayakkabısıydı onlarda baya rahattı ve koşu ayakkabısının verdiği özellikle aşırı hafifti.
  • Timberland tabiki;

zamanında yurtdışından diadoranın böyle bir ayakkabısını almıştım, hemde ucuz birşeydi.9.9 pound felandı. şimdi aynısını arıyorum bir türlü bulamıyorum..resmini bulsam koyucam ama internette bile yok resmi

• kowalski ler güzel gibi tabanları oldukça ince

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Timberland tabiki;

allahın tikisi yaaa!...

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Timberland tabiki;

Ben de en cok timberland botlarla zorlaniyorum :) Gaz pedalina botun ucuyla basmak gerekiyor :) Pedal hissi diye birsey kalmiyor ama alisiliyor tabi havalar iyice sogusun yine alisicaz :)

Ford Focus HB TDCi Collection 2011
  • Nike Cortez, Adidas Superstar bu 2 si rahat oluyor. Dexter'da iyi.
    Not: Basket ayakkabısı sakın kullanmayın hem iri hem tabanı kalın olunca zorlanıyor insan. Bot kullananlara diyecek bir şeyim yok mecburiyet:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 10 Aralık 2009; 17:55:32 >
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • valla adidas good&year F1 ayakkabılarımdan daha rahat bir ayakkabı görmedim. resmen gaza getiriyor adamı. aracı hissediyorsunuz ayaklarınızda

1996 Renault 9 Broadway
  •  arabada en rahat ettiğiniz ayakkabı

Vaktiyle almıştım,araba kullanmak için müthiş,çok rahat bilek hareketleri yapılabiliniyor.Tabanı geniş ve fazla pürüzlü değil,takılma olmyor ve ince.Pedalı hissediyorsunuz oldukça zevkli geliyor bu ayakkabıyla araba kullanmak.

Fakaaat,hor kullanmamak gerekiyor.Çabuk deforme oluyor dağda taşta giyilirse.Bu yüzden tavsiye etmiyorum,zamanında bir heves almıştım.Puma'nın ince tabanları var fiyatı da uygun hem de dayanıklı.Onlar iyi oluyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.