|
Bildirim
Her modemin kendi içinde genellikle linux tabanlı olan bir işletim sistemi bulunur. Bizim farketmiyor olmamız olmadığı anlamına gelmiyor.
|
İşletim sistemi olmayan modem mi varmış? Bu ne saçma bir başlık ya Rabbi. Kimlere kaldı koca donanım haber
|
WIFI6 yani AX olmamasi kotu . Bundan sonra anca WIFI6 li seyler dikkat cekicidir...
MTK islemciliymis :) ... MTK kaynak kodlarini vermede cok cimri KITLIK yapiyor... Pratikte pek bir esneklik dahi sunamayacak. Kendi arayuzu ile nereye kadar olacak ki ? Reklam engelleme VPN vs esnekligi bizlere birakabilecek mi ? Akilli ev cihazlari ile iletisimde kopmalar oluyor mu ? Yani sadece WIFI5 yani AC ile elde edilen beklenen hizlara ne kadar erisebiliyor cevresel faktorler de ideal vs olsa bilelere odaklanilmamali sadece ... Google Nest vs hepsiyle sorunsuz mu ? |
Firma tamamen internet ve guvenligi uzerine calismis. Portlarin gigabit olmamasi kafa karistirabilir ama pratikte iss nin verdigi 1 gigabit internet hizinin karsiligi 100m/s oldugundan mantikli bir cozum olmus. Local agda hiz icin gigabit router yada switch kullanin demis.
Fiyat konusu tartisilir ayni fiyat bandinda rakipleri daha fazla suslu urunler satiyor ama firmanin sundugu wpa3 te yabana atilmamasi gerek diye dusunuyorum. |
Cihaz guzel olsada bu fiyattan alamiyoruz bir cogumuz hem marka kapali kutu elimize alip bakamiyoruz kullanan kimse yok cevrede hemde gigabit portu yok ve rami dusuk rakiplerine gore .
Ultra modelide cok pahali guzel bi indirim sart benim gibi arayip cihaz bulamayanlar icin gozumuzu karartip alamiyoruz . Ayrica meditek cpu lu stabilitesi hakkinda suphelerim var kapali kutu hic bisey bilmiyoruz . Video incelemeler haricinde Fiyat politikasi cok fahis ve yanlis Turkiye nin ekonomik sartlarinda . beni ise alin bunyenizde pazarlama ve fiyat politikasi uzerine satislariniz patlar Turkiye network piyasasinda Extra dsl 200 250 tl Gigabit 350 tl Ultra 400 450 tl Gibi.. Ayrica dsl ozelligi haric ultra ve gigabit modelleriniz olmali . Ben alinca dsl olarak kullanmayacam ve bosuna dsl icin para odeyecem .zaten cinden geliyor uretim maliyetleri belli cihazlar bunlar .oyle 3 4 kati oranla fiyatlarla benim malim bu alan alsin derseniz satilmaz . Ne olur soyleyim size benim gibi hepsiburadada bakar kapar fiyati yuksek diyip . Yine bilindik markalara gider alir . Bu katilikla olmaz bu is yazilim var bizde demeyin isletim sistemsiz cihaz zaten yok hepsi bir isletim sistemi ile calisiyor Bunlar Olursa satar yoksa okur gecer herkes bilinen markalari tercih eder |
Valla Keenetic'in ürünleri iyiye benziyor benzemesine de gerçek bir kullanıcı yorumu bulabilirsek internette mükemmel olacak. Şu an için hep sponsorlu reklamlar gibi tüm incelemeler. Ayrıca Keenetic'e de yazdım şirket ileriye dönük bize ne güven verebilir açıkçası şirketle ilgili herhangi detaylı bilgi yok kendi sitelerinde de. Gidip görüp inceleyebileceğimiz bir yer de mevcut değil sadece internet üzerinden siparişe açık. Bir de 2010 yılında kurulmuş bir firmanın neden modemlerini biz yeni yeni duyuyoruz, çinli ortağı hangi firma mesela bu firmanın? Altı üstü iki modem alacaksın şirket vergi levhasını da isteseydin demeyin artık kimsenin parasını çarçur edecek durumu yok, ben de optimal seçeneği arıyorum benim uzun yıllar üzmeyecek ve kaliteli olacak o yüzden soruyorum.
Son 1 aydır modem araştırıyorum sıyırma aşamasına geldim tüm incelemeler reklam tüm incelemeler sponsorlu, Yabancı güvenilir incelemelerin yapıldığı modemler de ateş pahası. Ülkemizde herkes fanboy, gerçek bir son kullanıcı deneyimi aradığımda da bulduğum ürünler ilgi çekici veya benim aradığım özelliklerde değil. modem tavsiyesi istedim forumda, bir kaç kişi dışında kimse yazmadı, o da sadece iyi veya değil gibi cevaplar yani sonuç, seçenek daraltamıyor işin içinden çıkamıyorum. Altı üstü iki modem dsl destekli arıyorum, çekim gücü iyi olsun kopma hızda düşme vb. durumlar olmasın.VPN istemci, torrent vb. olursa da tadından yenmez. |
Fiyatı cidden fazla. Modem alacaktım tenda ile sizin modeminiz arasında kaldım. Fiyat farkı dolayısıyla tenda v1200 aldım 330 TL’ye. Fiyatlar biraz uygun olsaydı bu markayı tercih edecektim.
|
Bütün güncel modem ve routerlar WAN üzerinden internete bağlanabilirler.
|
Özellikle fiyat konusunda TR piyasasında çok satılması isteniyorsa "extra dsl" modem 250 TL civarında olmalı.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 23 Kasım 2019; 16:11:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|