Şimdi Ara

işlemci üstüne sade diş macunu ???????????????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar sorunum şu termal macunum bitti bulunduğum bölgede satılan termal macunlar en fazla 1 ay dayanıyor ayda 1 15 tl vermek istemiyorum bağzı yerlerde okudum 8 ay kullanan var sanırım buradakiler kalitesiz bende okudum bikaç yerde diş macunu sürenler varmış 8-9 kişide işe yarıyor demiş sizce denemelimiyim işlemcim fx6300 ?

• Sac jolesi kullan 6 ay gider ama extra sert olanindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Colgate 15 li koruma ürününü sürebilirsiniz diğer diş macunları işe yaramamakta. Bir taşta iki kuş vurmuş olursunuz, birazını sürersiniz işlemciye kalanıylada evdekiler dişlerini fırçalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 6 Eylül 2015; 20:34:35 >
  • hangisi oluyor o 15 li koruma hiç görmedimde
  • Alla bende niye bi sorun yok. Pcnin üstünde 3 yillik macun var hemde nornal bilgisayarci macunu

• Sade değilde naneli diş macunu sür ferahlatır belki

Çikolata süren de gördüm ben sen nutella sür, normal bi elektronikçiden aldığım 2 tl lik macunu işyerinde 10 makinaya sürdüm canavar gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olmaz öyle şey internetten al madem
  • hocam cidden işe yararmı bu attığım linkteki diş macunu
  • internetten alamıyorum maalesef
  • Ciddi söylüyorum 1-2 gün gider ama bu sıcaklarda ben test için bile kullanmazdım kaldıkı cpu 6300.Bi elektronik dükkanından 2-3 tl ye alın
  • tamamda hocam en fazla 1 ay gidiyor :/ diğer kişilerde neden en az 5 ay falan ?
  • mesir macunu sür hocam o.c patlaması yaşasın işlemcin
  • Arkadaşım termal macun işlemciyle soğutucu arasındaki hava boşluğunu sıfıra indirip soğutma tam temas kurup soğumaya yardımcı olması için . Diş macunu olmaz. Yoğurdu 1 gün buzluğa at sonra çıkart ocağa koy aliminyumun üstünde yaklaşık 3 dk orta ateşte kızarsın. sonra 1 gece boyunca tekrar buzlukta tut. Sabahında çıkart oda sıcaklığında çözülsün. Çok sıvı olursa içine biraz nişasta koy işlemciyle soğutucu arasında incecik süreceksin.
  • hocam sorun sizde bence. dayım masa üstü bilgisayarında 8 senedir macun sürmeden kullanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haydaaa ne sorunu olacak bende arkadaş herkes gibi sürüp kullanıyorum kuruyor meret kaybolup gidiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRkejon

haydaaa ne sorunu olacak bende arkadaş herkes gibi sürüp kullanıyorum kuruyor meret kaybolup gidiyo

bence siz biraz fazla kafaya taktığınız için sürekli değiştirmek istiyorsun. 30 liraya alıp dene bi. zalman coolermaster gibi markaları kullan. onlarada aynı şey olacakmı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salça sür birader ama biberli olmasın yakar işlemciyi

• bulamıyorum demiştim lanet olası yerde satmıyorlar 3-5 liralık şeyden bi fayda beklenmez gerçi ama çoğu kişi aynı şeyi kullanıp uzun uzun devam ettiriyor
  • tereyağını sür prime95 aç mis gibi koksun cosss
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.