Şimdi Ara

İşi düzgün giden var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok merak ediyorum su hayatta ben mutluyum hayatım dört dörtlük diyen var mı ?
    yada su hayatta istedigim hic birşey dogru gitmiyor lanet olsun diyen ?

hayat ne kadar karmaşık degil mi ?
    yoksa karmaşık yapan bizler miyiz ?

var mı benim gibi bu saatte sıkıntılı onlar !

• Pek sayılmaz hocam ama var bea !
  • Karmaşık yapanlar bizleriz, kendimize bile yalancıyız. Her şeyim var neredeyse ama bir huzuru bulamadım.
  • ya diyorum acaba bizde mi sorun var lanetli kişiler biz myiiz? yoksa bi halt mı işledik de bu olaylara maruz kalıyoruz.

yoksa biz mi ufak detaylara takılıp kalıyoruz.belki bizden daha kötü durumda olanlar var ! yoksa insanoglunun dogasında mı var bu doyumsuzluk mutsuzluk..
    karışık duygular içerisindeyim
  • ya ben böyle değilim aslında da beni bu insanlar böyle yaptı, onlarla çok muhatap olmamaya çalışıyorum ama bu sefer de "hiç gözükmüyosun ya" oluyoruz
  • Mutluyum , işlerim düzgün gidiyor. Tek derdim gözüme kaçmış bir saç parçası , tek derdiminde o oluşu beni mutlu ediyor. Ayrıca dert edebilecek bi'şeye sahip olmak beni mutlu eder.
  • Kıl dönmesi hariç sorunum yok gibi

Allaha şükür inşallah oda geçecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne zaman bir plan yapsam, ne zaman bir şey yapmaya başlaşam bir aksilik çıkıyor. Ne zaman bir problemi çözmeye koyulsam alt problemler türüyor. Yani içimden "Hah, tam istediğim gibi oldu." lafını hemen diyemiyorum. Bende mi bir lanet var, anlamıyorum.
  • Herkesin vardır hayatında bir takım sıkıntılar. Benim de iş, güç, özel hayat derken son dönemlerim çalkantılı sayılır, ancak Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez. işin güzel kısmı da kimseye yansıtmam bu durumu. geçen kuafördeyim, kuaför arkadaş " ya usta, sen dışardan baktığımda hiç bir şeyi kafana takmıyor havası veriyorsun, sanki böyle olursa olur, olmazsa olmaz modundasın" dedi. Böyle deyince güldüm İnsanların tabii ki ne düşündükleri zerre umurumda değil, ancak somurtkan ve asabi biri olarak görünmediğimi bilmek en azından sevindirici.
  • ayrıldığım kız arkadaşım başka biriyle ilişki içinde
    elim kolum bağlı. bu yüzden birkaç gündür depresyondayım
    iş konusuna gelince
    şuan çalışan biri olsamda elimdeki işle yetinmiyorum maaşı düşük
    ama 2011 den ümitliyim
    sağlam bir iş beni bekliyor
  • Depresyona girmişsin.Yaşın kaç bilmiyorum ama 17 falansın herhalde bu yaşta doğal..Sana tavsiyem şu aralar geleceğini ve geçmişini düşünme.Bırak hayat aksın gitsin.Ha dolu dolu yaşamışsın ha boş.Sonunda yaşanılıyor ve bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azman çavuş

ayrıldığım kız arkadaşım başka biriyle ilişki içinde
    iş konusuna gelince
    ama 2011 den ümitliyim

Ayrılmışsın işte daha ne. Sende kendine bir yol çiz olsun bitsin. Takılmayın bu kadar, daha ciddi hastalanırsınız.

• benim son 4-5 aydır güzel bir hayatım var, sebebi is 6 ay önce ayrıldığım askeri okul, orada çok kötü günler geçirdim hayatımın en kötü zamanlarıydı, ve şuan çok rahatım normal bir hayatım var kötü gidiyor bile olabilir şuan ama çok mutlu ve huzurluyum, 1-2 küçük aksilik var fakat bunları kafama takmıyorum, çünkü çok daha zorlarını gördüm askeri lisedeyken mesela yemeklerin kötü olduğu (ki çoğunlukla öyle olurdu) zamanlarda yemekhaneden gizlice doğranmış ekmek aşırıp arkadaşlarla yediğimizi hatırlarım( kantin denen o şey açık olmuyordu asla da olmazdı zaten ) aç yatardım genelde burda annemin yemekleri ohh , gitmeden önce normal birşey olarak gördüğüm yemekler şuan benim için çok çok çok güzel birşey ve hergün bundan faydalanıyorum vb. birsürü şey başka bir örnek şuan geçmek bilmeyen sıkıcı günlerde yada başıma kötü bir olay geldiğinde oradakileri hatırlayıp bu olayların ne kadar küçük olduğunu görüyorum ve mutlu olmak hiç zor olmuyor şuan ve hakediyorum da o kadar zor günlerden sonra şuan yaşadığım güzel günleri...

• quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Ne zaman bir plan yapsam, ne zaman bir şey yapmaya başlaşam bir aksilik çıkıyor. Ne zaman bir problemi çözmeye koyulsam alt problemler türüyor. Yani içimden "Hah, tam istediğim gibi oldu." lafını hemen diyemiyorum. Bende mi bir lanet var, anlamıyorum.

+111
  • Allah'a şükür hiç bir şikayetim yok.
    Çocukluk aşkımla evlendim ve mutluyum. 2 yıldır kendi firmamı çalıştırıyorum ve işlerim iyi, daha da iyi olacak, ailemin ağlığı yerinde, ülkemi seviyorum ve yönetimde sorumluluk alan kişilere güveniyorum, önümü görüyorum, o nedenle huzurluyum.
    Elbette hayat böyle devam etmeyecek, bunu geçmiş deneyimlerimden biliyorum, hayatın içinde her şey var, her şey insan için. Babamın ölümünden sonra çok sendeledim, akraba dediğimiz kişilerin vefattan sonra gerçek yüzlerini gördük ve onların ağız kokusunu çekmemek için üç kuruşa koca fabrikadaki hisselerimizi devrettik, onlar kendi utançları ile yaşasınlar inşallah ben yakın zamanda onları sollayıp geçeceğim. Önce sağlık. ailem ve ben sağlıklı olduğu sürece yapamayacağım şey yok.
  • idare eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalden alıntı: azman çavuş

ayrıldığım kız arkadaşım başka biriyle ilişki içinde
    iş konusuna gelince
    ama 2011 den ümitliyim

Ayrılmışsın işte daha ne. Sende kendine bir yol çiz olsun bitsin. Takılmayın bu kadar, daha ciddi hastalanırsınız.

aslında ben ayrılmadım o beni terketti
    ben halen onu seviyorum

• Para lazım biraz onun dışında her şey yolunda hemen hemen
  • İşlerimin hiç biri düzgün gitmiyor.

Sağlık,okul,sosyal hayat,yapmak istediğim hiçbirşey olmuyor.Depresyonada girmedim,içimde birşeyler eksik onları yerine koymayı,düzenlemeye çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

ya diyorum acaba bizde mi sorun var lanetli kişiler biz myiiz? yoksa bi halt mı işledik de bu olaylara maruz kalıyoruz.

yoksa biz mi ufak detaylara takılıp kalıyoruz.belki bizden daha kötü durumda olanlar var ! yoksa insanoglunun dogasında mı var bu doyumsuzluk mutsuzluk..
    karışık duygular içerisindeyim

Onun gibi bir şey Hayattan zevk almasını, sağlığın ve bütün nimetlerin kıymetini bilmiyoruz. Elbette ki her zaman mutlu olamayız. Bazen kötü durumlarla karşılaşabiliriz. Ancak kötü durumları da fazla kafaya takmadan hayata devam edersek işler yoluna girebilir. Eee para işi nasıl olcak !!! dediğinizi duyar gibiyim. Valla o işin kolay yolunu bulursanız bana da haber verin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.