|
Çok acınası bir durum değil mi ya? İşten 7 de gelsen, 3 saat anca iyi kötü vaktin oluyor. 10 da falan huzursuz olmaya başlıyorsun yine gece oldu aw diye falan. Tekrar yatman gerekiyor yatmasan bile panik oluyorsun huzursuz oluyorsun yatmak zorundasın çünkü. Yaşıyor muyuz yaşamıyor muyuz belli değil. Zaten aldığın maaşla ne araba ne ev alabiliyorsun, parayı yemeye kalksan yine zaman yok 3 saatte nerede nasıl yiyeceksin, trafiğe çıkıp bi yere kaçsan İstanbul trafiği berbat. Bi cumartesi bi de pazarımız var. Onda da gezmeye gitsen yine trafik kilit İstanbul da. Ot gibi yaşamak zorunda kalıyorsun. Çok mutsuzum. Daha iyi iş bulsan ne olacak ki? Hiçbişey. Galiba bu hayatı yapamıyoruz ya. Alın şiir bile yazdım: Kahrolsun İş Hayatı Sabah alarmı değil Cellat çanı gibi çalıyor, Güneş doğmuyor, Mesai başlıyor sadece. Takvim yaprak değil, Ömrümden kesilmiş fiş gibi. Bir masa, Bir ekran, Bir de yavaş yavaş silinen ben. Saat akmıyor, Saat emiyor. Gençliğimi, Hevesimi, “Bir gün yaşarım” dediğim o hayatı. Akşam oluyor, Özgürlük değil, Sadece ertesi güne hazırlık. Diyorlar ki: “Alışırsın.” İstemiyorum. Ruhumun körelmesine alışmak istemiyorum. Ben makine değilim. Ben sadece nefes almak için doğmadım. Ben yaşamak için doğdum. Ve bir gün Bu hayatı değil, Kendimi seçeceğim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 18 Şubat 2026; 10:45:52 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt