< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 30 Temmuz 2025; 19:52:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 30 Temmuz 2025; 19:52:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
+ olarak derslere ilgi duymanız öğrendiğiniz konuları unutmamanız konusunda size çok büyük yardımcı olur. Mesala benim gördüğüm bütün derece öğrencileri matematigi seviyordu, matematikten nefret eden ve midesi bulanan birisinin sınavda matematikten çok iyi yaptığını görmedim. Netflixte bir belgeselde görmüştüm, bir insan bir olayı yaşarken ne kadar duygu yoğunluğu hissediyorsa o olayı unutması çok daha zor oluyor. Bu yüzden sizi çok şaşırtan, sevindiren ve üzen olayları unutmanız daha zor oluyor. Her zaman sınav stresi ile bir şeyler öğrenmeyin, derslerin müfredat dışı konularını da araştırın ve onlara duyduğunuz ilgiyi arttırın. Böylelikle o derse duyduğunuz ilgi sayesinde hem daha fazla çalışacaksınız, hem de öğrendiğiniz şeyler sizi daha çok mutlu edecek ve şaşırtacak bundan dolayı unutmanız güçleşecektir.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-002E4184C -- 1 Ağustos 2025; 19:26:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|