Şimdi Ara

İRAN KENDİ YOLCU UÇAĞINI YAPMIŞ... oha.gif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
3.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TÜM ÜYELERE ÖNEMLİ NOT: YÖNETİM DENEN ADAM(!)LARIN DOLANDIRICILARI KORUMASINDAN, ÜYELERİ ÖNEMSEMEMESİNDEN, KAFALARINA GÖRE HAREKET ETMESİNDEN, İNSANLARI ALDATAN-KAZIKLAYAN-YANLIŞ YÖNLENDİREN CİĞERSİZLERE DESTEK OLMASINDAN, YÖNETİMİN İYİCE İŞİ TİCARETE BAĞLAYIP SAYFALARI MOBİLDE DAHİ REKLAMA BOĞMASINDAN MÜTEVELLİT; ARTIK BU FORUMDA HİÇBİR ŞEKİLDE BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞMAYACAĞIM. HİÇBİR BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAYACAĞIM. BEN DE ARTIK FİYATI TUTTUĞUMA GEÇİRECEĞİM. KAMUOYUNA SAYGIYLA DEĞİL, BİLDİĞİN DUYURUYORUM. VE DH YÖNETİMİNİ BOYKOT EDİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Nur -- 25 Nisan 2016; 22:38:39 >

• Seviyorum iran ı
  • Güle güle kullansınlar.
  • YALAN SÖYLÜYORSUN...yALAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNN
  • quote:

Orijinalden alıntı: everyevery

YALAN SÖYLÜYORSUN...yALAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNN

• yorumları okuyun allah aşkına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

yorumları okuyun allah aşkına

Allah belalarını....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaparlarda, Amerikan ve avrupa ulusal havacılık daireleri onay vermeyeceğinden uçurmazlar. (Politik nedenlerle, uçağın kötülüğünden değil.)
  • Gazete-yorum uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_gvz

tr.m.wikipedia.org/wiki/Nuri_Demirağ bunu okuyun neler olmuş vakti zamanında iranın şimdi yaptıkları çok önceden vardı zaten bizde

Ama biz değerini bilmiyoruz.

THK’nın siparişi olan ve son olarak İstanbul’dan Eskişehir’e uçan uçakların teslimi için Eskişehir’de bir kez daha test uçuşu yapılması talep edilmişti. Test uçuşunu uçuş tecrübesi az olan başmühendis Selahattin Alan’ın kendisi yaptı ve iniş sırasında kaza geçirerek hayatını kaybetti. Bu kazadan sonra THK siparişi iptal etti. Nuri Demirağ, mahkemeye verdiği THK ile yıllar süren bir mahkeme sürecine girdi. Mahkeme THK lehine sonuçlanınca fabrika ve Gök Okulu kapandı; Yeşilköy’deki tesisler havaalanı yapılmak üzere istimlak edildi; İspanya, İran ve Irak’tan alınan siparişler engellendi; elde kalan uçaklar hurdacıya satıldı. Nuri Demirağ’ın davayı kaybettikten sonra hükümet üyeleri ve cumhurbaşkanına mektuplar yazarak yanlışlığın düzeltilmesi için yaptığı girişimler başarısız oldu; fabrika tekrar açılamadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: by_gvz

tr.m.wikipedia.org/wiki/Nuri_Demirağ bunu okuyun neler olmuş vakti zamanında iranın şimdi yaptıkları çok önceden vardı zaten bizde

bizim vatandaşlar salak olduğu için fabrikalar kapandı.
    3-5 kuruş için alırlarsa ithal böyle olur.

Mustafa Kemal Atatürk:
    Her fabrika bir kaledir.

not:Yakında sebzeleri bile ithal alacağız(bugün %42 ithal). Etleri saymıyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

yorumları okuyun allah aşkına

o siteden başka tür yorum çıkmaz zaten, Allah belalarını versin o ayrı konu da.
  • Bana sövenler zihniyetiniz bu saygı duymayı öğrenin yobazlar.
  • bizde skorsky aldık 200 adet... f16 aldık baba gibi... enayilere bak kendi uçaklarınımı yapmışlar...
    bizim ülke kadar akıllısı yok almada bir numara...

İRANI TEBRİK EDERİM. GENE UĞRAŞ İÇİNDE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 29 Ağustos 2011; 19:06:07 >
  • He tamam oldu o zaman.Ulan bizim ordu zirhli arac yapar bu ne derler cocuk oyuncagi gibi Iranin yaptigini severler.Irandir o koskoca Amerikaya kafa tutmustur sonucta.(!)Eger o ucak Rus ucak govdesine takilmis Amerikan moturundan farkli bi sey iceriyorsa bende hicbisey bilmiyorum arkadas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Yaparlarda, Amerikan ve avrupa ulusal havacılık daireleri onay vermeyeceğinden uçurmazlar. (Politik nedenlerle, uçağın kötülüğünden değil.)

Yaparlar yapmasınada,dediğin gibi yurt dışı uçamaz anca yut içi,başka ülkelerinde satın alacağını sanmıyorum onun için zarar gibi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Professor Chaos*

He tamam oldu o zaman.Ulan bizim ordu zirhli arac yapar bu ne derler cocuk oyuncagi gibi Iranin yaptigini severler.Irandir o koskoca Amerikaya kafa tutmustur sonucta.(!)Eger o ucak Rus ucak govdesine takilmis Amerikan moturundan farkli bi sey iceriyorsa bende hicbisey bilmiyorum arkadas.

Bence adamlar yapmıştır ya. Bakan öyle diyor yani. Ki Amerika'nın hiçbir konuda İran'a destek vereceğini sanmıyorum ben. En ufak bir şey bile olsa bu. Adamlar zaten İran'a ambargo uyguluyor.
  • kolpa haber olması muhtemel

daha öncede bu tarz haberlerin asılsız olduğu ortaya çıkmıstı

İran'ın kendini güçlü gösterme çabası tamamen piskolojik harp tekniği

asıl soru su bizim basın neden sürekli iran'nı yüceltme peşinde koşar

neden bizim halk birden iran sevdalısı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: slimshadyy

kolpa haber olması muhtemel

daha öncede bu tarz haberlerin asılsız olduğu ortaya çıkmıstı

İran'ın kendini güçlü gösterme çabası tamamen piskolojik harp tekniği

asıl soru su bizim basın neden sürekli iran'nı yüceltme peşinde koşar

neden bizim halk birden iran sevdalısı oldu

Biz Amerika'ya kafa tutamıyoruz onlar tutuyor (!) diyedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H@B!B

quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Yaparlarda, Amerikan ve avrupa ulusal havacılık daireleri onay vermeyeceğinden uçurmazlar. (Politik nedenlerle, uçağın kötülüğünden değil.)

Yaparlar yapmasınada,dediğin gibi yurt dışı uçamaz anca yut içi,başka ülkelerinde satın alacağını sanmıyorum onun için zarar gibi düşünüyorum.

Zarar asla değil, bugün uçak üretirsin, yarın jet motorunda edindiğin tecrubeyi kullanarak tank motoru üretirsin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.