|
Bildirim
Naaptılar ettiler garibim ukraynayı proxy savaslarına kukla yaptılar.
Sonucuyla değerlendirildiğinde, halkı sömürülen öldürülen başka zenginlere hizmet eden tek ülke onlar değil. Uluslar eşit değildir. Doğdunuz yer sizin kaderinizdir. |
Eski amerikan tarihine baktığınızda yer yer birlikte hareket ettiklerini görürsünüz, eski iki dosttu bunlar.
Buyüzden günümüz olaylarında bazen biri iyiyi diğeri kötüyü oynuyormuş izlenimine kapılmıyor değilim. Zira birinin başı sıkıştığında diğeri bir kapı aralıyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yc#1 -- 6 Mayıs 2025; 01:02:12 > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 6 Mayıs 2025; 8:38:39 > |
Doğru valla. Haberi geldikten sonra da dünya liderimizin ödü b.kuna karışmıştı. Bütün Natoyu harekete geçirtmiş, Doğu Akdenizi uçak gemileriyle doldurtmuştu. Ben de o sıralar Mersindeydim. İyi hatırlıyorum. Sonra özür dilemeye Putinin kapısına gitti, 3 dk bekletmişti herhalde. Yanındakilere sandalye vermemişti. Üstüne de bizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz demişti. Türkiye bu hallere düşecek ülke değildi de, 52 sağolsun, ne itiibar bıraktılar, ne gurur, ne şeref.... Hala dünya lideri sanıyorlar, gölgesinden korkan şahsı... |
Ukrayna'nın olayı 1994'den gelen bir şey, yeni değil. ABD'nin kuklası oldular. |