Şimdi Ara

İRAN KENDİ YOLCU UÇAĞINI YAPMIŞ... oha.gif (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
3.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: destroyer12

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

Yalan haber koyunları uyutmak için ortaya yem atıyolar forumun yarısıda onları topluyor. İran'daki yolcu uçaklarının %80'inin çoktan uçuştan kaldırılması gerekirdi. Hava kuvvetleri desen uçabilen uçak sayısı 3 haneli rakamları bile bulmuyor. işin garibi iran o kadar şey üretiyor o kada milli tasarım yapıyor ama nedense güç gösterisi yaptıkları ekipmanlar ABD, SSCB malı. İran ş uan psikolojik savaş veriyor ama nedense bizim cahil halkımız ve yanlı yobaz basını en çok oyuna gelen kitle.

İran denizaltı yaptı dediler; Soba borusu çıktı

İran savaş uçağı yaptı dediler; Meğer ABD'nin 60 yıllık F5 uçağına 2 kuyruk takıp rengini boyamışlar

iran airlinesın uçakları dandik değildir bizzat test edilmiştir uzun bi yolculukta hatta 2-3 katlı bi uçaklarına rast gelmiştim bizzat mest etmiştir beni

3 katlı mı ?
    atma recep

• aferin keratalara
  • İran uçak yaptıysa ne olmuş bizdede bok gibi para var bastırıyoruz parayı alıyoz uçakları.
  • başlatmasın uçağına uçak M.Ö vardı iran şimdimi buldu

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcoupe

quote:

Orijinalden alıntı: destroyer12

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

Yalan haber koyunları uyutmak için ortaya yem atıyolar forumun yarısıda onları topluyor. İran'daki yolcu uçaklarının %80'inin çoktan uçuştan kaldırılması gerekirdi. Hava kuvvetleri desen uçabilen uçak sayısı 3 haneli rakamları bile bulmuyor. işin garibi iran o kadar şey üretiyor o kada milli tasarım yapıyor ama nedense güç gösterisi yaptıkları ekipmanlar ABD, SSCB malı. İran ş uan psikolojik savaş veriyor ama nedense bizim cahil halkımız ve yanlı yobaz basını en çok oyuna gelen kitle.

İran denizaltı yaptı dediler; Soba borusu çıktı

İran savaş uçağı yaptı dediler; Meğer ABD'nin 60 yıllık F5 uçağına 2 kuyruk takıp rengini boyamışlar

iran airlinesın uçakları dandik değildir bizzat test edilmiştir uzun bi yolculukta hatta 2-3 katlı bi uçaklarına rast gelmiştim bizzat mest etmiştir beni

3 katlı mı ?
    atma recep

araştırmak isteyen bakabilir daha yakından görmek isteyen Atatürk havalimanın kantinine bi uğrasın

• bir gün hocayla konuşurken laf arasında demişti iran israilden daha tehlikeli diye bende gülmüştüm şimdi nedenini anlıyorm
    uçak yaptı diye değil yalnış alamayın ..
  • Bizim yapmamıza gerek yok sağolsun hükümet amerika abisinden parayla alıyor.
  • Biz 1940larda yapmadıkmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F246E119 -- 30 Ağustos 2011; 8:01:54 >
  • bizde yaptık zamanında çok bilmiş geri kafalılar hesapta cumhuriyetciyiz diyen ülkeyi sömüren ülke düşmanları yüzünden kapatıldı

o yıllardan sonra ilk defa F35 projesinde ortak çalışıyoruz
    ve iltalya ile ortak helikopter yapıyoruz neden bize laf ediyorsunuzki ?
    ki iktidarın başkanından söz gelmedimi 2023de havalarda olacak yerli yolcu uçagı ?

şu anda sabiha gökçen'e dünyanın en büyük bakım apronu ( 400 dönüm ) üzerine yapılıyor şu anda ve dünyanın dört bir yanından bakım için uçaklar gelecekler.
    thy Atatürkte çalışan arakdaşlarınız dostlarınız varmdır ? yurt dışından her ay kaç uçak Türkiyeyi tercih ediyor bir sorun bakalım ?
    dünyanın en iyi obuslerini yaptılar son 10 yılda
    ilk defa savaş gemisi yaptılar
    yerli tank yolda. anlamıyorum daha ne istiyorsunuz ?
    neden gözlerinizi görmemek için bukadar çok kapatıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Çayla Simit İyi Gider

Bana sövenler zihniyetiniz bu saygı duymayı öğrenin yobazlar.

imzanı çok beğendim
  • Ulan yine 30 senelik rus uçağını alıp modifiye edecekler, allayacaklar pullayacaklar
    gövdeye iran airlines yazıp önünde fotoğraf çektirecekler sonra yerli diye kakalayacaklar milet yine inanıcak.

Bu miletin kendi ülkesini aşağıyalıp, iran gibi bir ülkeyi abatmaması için
    bizimkilerin de iran gibi palavra sıkması gerekiyor.

Ne gerek var kardeşim çok büyük oranda yerli katkıyla üretilecek denilen 100. yılda uçacak dedilen uçağa
    bu kadar zaman ve emek harcamaya.
    Bunlar gibi alacaksın eski bir uçağı aacaksın üstüne boya, iki tane kanat al diyeceksin sana uçak.

Havada vibratör gibi titrediğinde, üzerinde hakim olamadığın içinhangardan çıkmadığında, patır patır düştüğünde de
    altına yazarız allaha emanet diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 30 Ağustos 2011; 9:11:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Yaparlarda, Amerikan ve avrupa ulusal havacılık daireleri onay vermeyeceğinden uçurmazlar. (Politik nedenlerle, uçağın kötülüğünden değil.)

İran takmıyo onları, kendi kafasına göre takılıyo.Amerikada gücü yetmeyeceğini bildiğinden uğraşmak istemiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: everyevery

YALAN SÖYLÜYORSUN...yALAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNN

öncesinde
    BİR DAHA SÖYLE,BİR DAHA SÖYLEEEEEE
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.