Şimdi Ara

## İZMİR'DEN KUŞADASI'NA NASIL GİDERİM ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
27.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sabah 11 civarı izmir adnan menderes havalimanına uçakla inecem. ordan en kısa ve en kolay şekilde kuşadasına nasıl gidilir. bildiğim kadarıyla otobüsler kalkıyormuş ancak otogar uzak. havalimanına en yakın nerden binebilirim. acil yardımlarınızı bekliyorum....

• bir de kaç lira tutar
  • KamilKoç'un Elbirlikle anlasması var arıyorsun ve biletini alıyorsun istersen Kamil Koc'un servisiyle gidebilirsin otogara istersen de kendi imkanlarınla
    20 kusur TL olması gerekiyor.
  • Konaktan Narlıdere güzel bahçe otobüslerine bin.Şoföre söyle yeter.O seni dolmuşların kalktığı yerde indirir.
  • valla zamanında ızmır otogarından bınıp gıtmıstım yanlıs hatırlamıyorsam.
  • ege koop. la gelirsin 10tl fiyatı gidis gelis alıcaksan 15tl su meyve suyu kek ıvır zıvır sınırsız + hostesler 10 numara... en kotu ihtimal elbirlik host var bi kere su verir 11tl..
  • yürüyerek gidebilirsin. ! :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer bürokrasi de gecikme olmaz ise 1 aya kadar kuşadası'na izmir den gidip ve gelmek çok kolaylaşacak ...
    izban ile menderes son durağında inip ki havaalanından 5 dkk kadar sürer oradan kalkan dolmuşlar ile kuşadasına gitmek 45 dkk olacak... aldığımız habere göre de fiyatlar çok ucuz olacak akşamları bir çay içmek için izmirden kuşadasına gidilecek....ne diyelim hayırlısı olsun........
  • kuşları takip et
  • İzmir den kuşadasına gitmek kolay ve hatta havaalanından da servisler var .....50 dakika da kuşadasına gidiyorsunuz ....hemen hemen her saat başı servisler var ....irtibat rezervasyon numarası 0.506.9272828
  • kuşların olduğu adaya niye gidiyonki
  • beyler izmirden kuşadasına gidicem en ucuz nasıl giderim konudaki gibi 17 tl anadolu gidiş dönüş 35 tl çok geldi açıkcası 20 tlye olcak gibisi yok mu bunun :(
  • Ben de böyle konu açmak isterdim. çok özledim lan gidemiyorum
  • Otobüsle, arabayla fln.
  • Izban > Semt garajı > Kuşadası dolmuşları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havaalanından araçlar var uçak şirketlerinin inince sorun gösterirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.