Bildirim

Gönderileri
|
Siyah Nur (Siyah Nur) · Apple altına konu açtı.
8 yıl
MacBook Pro'ya 2. HDD Takma (Türkçe Video Anlatım)
|
|
Siyah Nur (Siyah Nur) · Apple altına konu açtı.
8 yıl
MacBook Pro SSD ve RAM Upgrade Türkçe Anlatım (Video)
|
Siyah Nur (Siyah Nur) · İşlemci altına konu açtı.
8 yıl
AMD A4-4355M APU yerine hangi işlemci?
|
|
|
Siyah Nur (Siyah Nur) · Konu Dışı altına konu açtı.
9 yıl
7Ağustos2014 İzmir'e Dolu Yağması [SS]
|
|
Siyah Nur (Siyah Nur) · Fotoğraf Dünyası ve Genel Sohbet altına konu açtı.
10 yıl
Nikon D70 şuan alınır mı?
|
Hakkında
Meslek: Herbokolog
İlgi Alanları: Çok pis şeylerle ilgilidir Naughty.gif
Meslek: Herbokolog
İlgi Alanları: Çok pis şeylerle ilgilidir Naughty.gif
Forum İmzası:
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
Forum İkinci El İmzası:
TÜM ÜYELERE ÖNEMLİ NOT: YÖNETİM DENEN ADAM(!)LARIN DOLANDIRICILARI KORUMASINDAN, ÜYELERİ ÖNEMSEMEMESİNDEN, KAFALARINA GÖRE HAREKET ETMESİNDEN, İNSANLARI ALDATAN-KAZIKLAYAN-YANLIŞ YÖNLENDİREN CİĞERSİZLERE DESTEK OLMASINDAN, YÖNETİMİN İYİCE İŞİ TİCARETE BAĞLAYIP SAYFALARI MOBİLDE DAHİ REKLAMA BOĞMASINDAN MÜTEVELLİT; ARTIK BU FORUMDA HİÇBİR ŞEKİLDE BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞMAYACAĞIM. HİÇBİR BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAYACAĞIM. BEN DE ARTIK FİYATI TUTTUĞUMA GEÇİRECEĞİM. KAMUOYUNA SAYGIYLA DEĞİL, BİLDİĞİN DUYURUYORUM. VE DH YÖNETİMİNİ BOYKOT EDİYORUM. [ ilterish (Tertemiz dediği üründe 2 çatlak ve alabildiğine derin çizik vardı, üstüne laf yedik bir de) -- girisimci zenci (Nâm-ı diğer Selim Şahin. Bu ismi forumda araştırırsanız nasıl karaktersiz biri olduğunu anlarsınız.)oasikhan5 (Yalancı, oyalayıcı, 5 kuruş para için 4-5 kişi ile aynı anda anlaşmaya çalışmayan ticaret ahlâkı olmayan biri) |
Hakkımda:
TÜM ÜYELERE ÖNEMLİ NOT: YÖNETİM DENEN ADAM(!)LARIN DOLANDIRICILARI KORUMASINDAN, ÜYELERİ ÖNEMSEMEMESİNDEN, KAFALARINA GÖRE HAREKET ETMESİNDEN, İNSANLARI ALDATAN-KAZIKLAYAN-YANLIŞ YÖNLENDİREN CİĞERSİZLERE DESTEK OLMASINDAN, YÖNETİMİN İYİCE İŞİ TİCARETE BAĞLAYIP SAYFALARI MOBİLDE DAHİ REKLAMA BOĞMASINDAN MÜTEVELLİT; ARTIK BU FORUMDA HİÇBİR ŞEKİLDE BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞMAYACAĞIM. HİÇBİR BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAYACAĞIM. BEN DE ARTIK FİYATI TUTTUĞUMA GEÇİRECEĞİM. KAMUOYUNA SAYGIYLA DEĞİL, BİLDİĞİN DUYURUYORUM. VE DH YÖNETİMİNİ BOYKOT EDİYORUM. İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 23 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.712
İkinci El Bölümü Mesajları: 745
Konularının görüntülenme sayısı: 15.386 (Bu ay: 420)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 675 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Son Giriş: 23 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.712
İkinci El Bölümü Mesajları: 745
Konularının görüntülenme sayısı: 15.386 (Bu ay: 420)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 675 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları

İkinci El Referansları