Yarbay
16 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 75 (Bu ay: 0)
Gönderileri
ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 96.YILI

Dualarınızı bekliyoruz DH..ŞEHİTLER İÇİN.
quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Türksat kablo internet tarifelerine 24 ay taahhüt şartıyla 12 ay %50 indirim kampanyası başlatmış.Sınırsız tarifelerde sadece 1 mbit için geçerli aylık 15 liraya geliyor.Gayet güzel bir kampanya tabi binanızda kablotv varsa.

*
Kampanya Koşulları
o Bu kampanya 15.02.2011 – 30.06.2011 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
o Kampanya kapsamında 1 Megabit sınırsız ve 1-5-10 Megabit KKÖ (Kullandığın Kadar Öde) internet hızları sunulacaktır.
o Kampanya kapsamında abone olunan 1 Megabit sınırsız veya 1-5-10 Megabit KKÖ (Kullandığın Kadar Öde) Uydunet hızları tarifede yer alan fiyat üzerinden ilk 12 ay %50 indirimli olarak sunulacaktır. İlk 12 aydan sonra tarifede yer alan fiyatlar üzerinden sunulacaktır.
o Kampanya kapsamında hız değişimi 1 KKÖ - 5 KKÖ - 10 KKÖ - 1 Sınırsız - 5 Sınırsız - 10 Sınırsız - 15 Sınırsız – 20 Sınırsız’a doğru ileri yönlü olarak gerçekleşecektir. Müşteriler abone olduğu hızdan geriye doğru hız değişikliği yapamayacaktır.
o Kampanyadan faydalanacak müşteriler, ilk 12 ay içerisinde indirim olmayan bir hıza geçiş yaparlarsa indirim hakkını kaybedecektir.
o Kampanya kapsamında ilk 12 ay %50 indirim, KKÖ (Kullandığın Kadar Öde) internet müşterilerinin 1 GB üstü kullanım yapmaları durumunda yansıtılacak olan ilave GB kullanım bedeli için geçerli olmayacaktır.
o Kampanya kapsamında Kablo TV kurulum (43 TL) ve Uydunet aktivasyon (27,74 TL) ücretleri alınmayacaktır.
o Kampanya kapsamında müşterilerin Uydunet’e abone olarak, 24 ay abone kalmayı taahhüt etmesi zorunlu olacaktır.
o Kampanya süresi dolmadan aboneliğini iptal ettirmek isteyen müşterilerden alınmayan kurulum ve aktivasyon ücretleri (tarife üzerinden) ile kampanya kapsamında alınmayan aylık internet kullanım ücretleri (tarife üzerinden) tahsil edilecektir.
o Kampanya Uydunet altyapı imkanları ile sınırlı olacaktır.
o Kampanya sadece bireysel müşteriler için geçerli olacaktır. Personeller bu kampanyadan faydalanamayacak.
o Mevcut Uydunet aboneleri ile Uydunet aboneliğini kampanya başlangıç tarihinden sonra iptal ettiren müşteriler, bu kampanyadan faydalanamayacaktır.
o Farklı kampanyadan faydalanan müşteriler bu kampanyadan faydalanamayacaklardır. Uydunet aboneliği olmadığı halde Teledünya kampanyalarından birine dahil olan müşterilerin abonelikleri ise Teledünya hizmeti ile alakalı olduğundan bu kapsam dışında tutulacaktır.
o Türksat tarifelerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Tarifelerde oluşacak değişiklikler tüm müşterilere yansıtılacaktır.
/>

örnek veriyorum abd veya isaraille bir savaşa girse..

komşularımız:
* 1. AZERBAYCAN
* 2. BULGARİSTAN
* 3. ERMENİSTAN
* 4. GÜRCİSTAN
* 5. IRAK(ABD VE KÜRT-ARAP-TÜRKMEN YÖNETİMİ ELİNDE)
* 6. İRAN
* 7. SURİYE
* 8. YUNANİSTAN
* 9. KIBRIS TÜRK CUMHURİYET
* 10.KIBRIS RUM KESİMİ
* 11-AYRIYETEN İÇERDEN DÜŞMAN DESTEK ALABİLİR Mİ
YORUMLARINIZ....
soru başlıkta yinede yazayım kim destekler kim köstekler...
arkadaşlar diamond 14 lük klimam var geçen sene(2009) aldık. sorunum şu.
kışın odayı çok iyi ısıtıyo termostat atınca 1- 1,5 dakika soğuk üflüyo bu arada oda buz gibi oluyo duruyo..
bir kaç dakika sonra çalışmaya başlıyo. başlarken gene soğuk üflüyor 10 sn sonra sıcaga geçiyo anlayacağınız .klimanın çalışması böyle tekrar ediyor. sitres yaratıyo... kısacası oda bir soğuyo bir ısınıyo... anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
http://www.sahibinden.com/r19_2001_1_6_90_bg_sahibinden_temiz_full-08WQQaXQQ24866925WQQpXQQdisplayitem

2001 model 1.6 90bg full enjeksiyonlu oto. cam+hidrolik direksiyon+klima
55.000 bile olmadı temiz aile aracı......
kendim kullandım pazar gününden pazara..
levent nispetiye zincirli kuyu mezarlığı na en yakın hava alanı hangisi. acaba... yardım ederseniz sevinirim
gittigidiyordan bir ürün sipariş verdim. satıcı fillo kargoya vermiş...böyle dandiko bir kargo görmedim. 10 gün oldu halen kargo gelmedi.

ürünü göderen:orjinalradian gg satıcısı... fillo ile gönderdiği için
fillo kargo

http://profil.gittigidiyor.com/orjinalradian zaten sıfır puan yakışır...

Toyota ve Subaru’nun ortaklaşa geliştirdiği spor otomobillerden Toyota amblemi taşıyan geçtiğimiz günlerde düzenlenen Tokyo Otomobil Fuarı’nda tanıtılmıştı.

Şimdiyse tüm gözler Subaru cephesine çevrildi. Japonya’da yayınlanan Best Car isimli dergi yeni coupe ile ilgili tahmini 3 boyutlu fotoğrafları yayınladı. Subaru’nun agresifliğini yeterince vurgulayan araç Subaru tarafından yapılan açıklamaya göre sadece arkadan çekişli olarak üretilecek.

Ancak iddialara göre Subaru 2011’deki tanıtımın altından dört tekerlekten çekişli bir versiyon da üretmeyi planlıyor.
http://www.showhaber.com/217555/otomobil/subarunun-yildizi-japonyada-ortaya-cikti.html
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 35 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 47 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.186
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 18.683 (Bu ay: 276)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.354 (Bu hafta: 3)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.