Şimdi Ara

ipv6 betadan çıktımı? Halen betada ise nasıl başvurabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gigafiber gelmek üzere ve ipv6 helen betada mı yoksa herkese açıldımı? ve ipv6 ya geçersem artısı ne olur gnat haricinde?




  • Diğer ise ler ipv6 geçmediği sürece hiçbir artısı yok. Sen bir cartcurt da bir dil biliyorsun. Karşıdaki bu dili billmiyor iletişim yok. kendin çal kendin oyna gibi. En ufak bir katkısı yok taki diğer issler kullanıcıları da ipv6 geçinceye kadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 6 Haziran 2022; 7:20:19 >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

    kullanıcıların ipv6 geçmesi değil de senin kullandığın oyunların, web sitelerinin, vb. hizmetlerin sunucusu ipv6 kullanmaya başlayınca farkı hissetmeye başlayacaksın. Birde ipv6 öyle gözle görülür bir yenilik getirmiyor, ipv4 kıtlığından kurtarıyor ve yanısıra birkaç yenilik var. Türkiyede internet çok sorunlu olduğu için en ufak bir yenilik bize büyük bir yenilik getirmesi tarzında bir heyecan oluşturuyor fakat malesef ipv6 o kadar etkili bir etmen değil.

  • @samcu Başvurusan ipv6 tanımlıyorlar fakat ipv6 ekosistemi tam oturmadığı için hem router tarafında hem bağlandığın sunucu taraflarında bazı sorunlar olabilir. Eğer internet kullanımını etkileyen bazı sorunların oluşmasını sevmiyorsan şimdilik erteleyebilirsin. BTK bütün kullanıcılara ipv6 tanımladığı zaman zaten herkez internetim sorunlu vb. geri bildirim yapıp bu sürec biraz sancılı olduktan sonra yavaş yavaş düzelecek o zaman ipv6 kullanmaya başlamak lazım. Eğer yinede kullanmak istiyorsan destek kaydı aç tanımlasınlar bir süre kullan zaten günlük kullanımında bir fark olmayacağı için bir sorun yaşamazsan kullanmaya devam et.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat174 -- 6 Haziran 2022; 8:42:12 >
  • Cevap için sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.