Şimdi Ara

Jailbreak ios 10 için en son hangi sürüme gelir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürümüm 10.2.1 maalesef daha önce yapamadım. IOS 10 için başka jb gelirmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik herkes 10.2.1 e odaklanmış durumda jailbreakciler ve jb reddit topluluğuda 10.2.1 de kalınmasından yana o sürümde bekleyin fakat şuana kadar gördüğüm en net haber hazirandaki mosec konferansı açıkçası ben o zamana kadar jb çıkacağını düşünmüyorum ama bu tabiki benim düşüncem bundan bir sonraki jb bence pangu tarafından yayınlanacak siz yinede shsh2 kayıtlarınızı alın öyle bekleyin

Orijinalden alıntı: onur2698

Şimdilik herkes 10.2.1 e odaklanmış durumda jailbreakciler ve jb reddit topluluğuda 10.2.1 de kalınmasından yana o sürümde bekleyin fakat şuana kadar gördüğüm en net haber hazirandaki mosec konferansı açıkçası ben o zamana kadar jb çıkacağını düşünmüyorum ama bu tabiki benim düşüncem bundan bir sonraki jb bence pangu tarafından yayınlanacak siz yinede shsh2 kayıtlarınızı alın öyle bekleyin

shsh kaydı nasıl alabilirim hocam

Telefondan AppStore'un girin bmssm yazın ilk çıkanı indirin system sekmesinden modelde yazan numara internal name oluyor (6s 6s+ se) modellerinde gerekli

Telefon modelinizide öğrenin

https://tsssaver.1conan.com

Bu sayfaya girip yukarıdaki bilgileri gerekli alana yazarsanız o sizin için shshleri alıyor son olarakta zip olarak bilgisayara kaydedin tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur2698 -- 6 Nisan 2017; 22:55:40 >

• eskiden ne güzel telefondan sitesine girer 2 tıkla jb yapıyorduk değişik değişik adamların ismini duymazdık :/ şimdi kim çıkardı nasıl çıkardı yok lisans yok başka bişey :/ hala bekliyorum jb 10 2 1 de ama tadı eski tadı yok :/

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.