Şimdi Ara

iPhone XS Max Çöp Oldu- Son Edit geldi,Herkese teşekkürler.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
3
Favori
61.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de iphone 7 sahibiyim, zamanında gürgençler mersin şubesinden pil değişimi yaptırmıştım cihaza. Sonrasında birkaç defa ufak çaplı sıvı teması durumları oldu ama cihaza bir zarar gelmedi çok şükür. Yani demek istediğim şu, bildiğim kadarıyla servisin bu su geçirmezlik contasını her müdahaleden sonra yenilemesi gerekmiyor mu? Çinde bile satılıyor bu contalar sticker halinde. Sadede geleyim, acaba gürgençler yapması gereken conta yenileme işlemini yapmadığı için mi bu durum ortaya çıktı düşünmeden edemiyorum. Ayrıca geçenlerde Hakkı Alkan havuza düşürmüştü telefonunu, apple amerika cihazı değiştirdi. İlla Hakkı Alkan mı olmak lazım düzgün muamele görmek için? Yakın zamanda apple cihazımdan kurtulmayı planlıyorum ve bir daha apple aslaa!
  • quote:

Orijinalden alıntı: interwap

Kusura bakmada adamlar seni dürtmüş, sen hâla onlardan telefon alacağım, yaptıracağım diye uğraşıyorsun.
    Adamlar ekran ve kamera değişimini sisteme girmedilerse belki çıkma veya yan sanayi ekran ve kamera taktılar.
    yok evrak bende , orj sorun yok apple sistemdende görünüyordu ancak sonradan bulamadım. o kadar saçma sapan işler yapacaklarına ınanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kddrh

Ben de iphone 7 sahibiyim, zamanında gürgençler mersin şubesinden pil değişimi yaptırmıştım cihaza. Sonrasında birkaç defa ufak çaplı sıvı teması durumları oldu ama cihaza bir zarar gelmedi çok şükür. Yani demek istediğim şu, bildiğim kadarıyla servisin bu su geçirmezlik contasını her müdahaleden sonra yenilemesi gerekmiyor mu? Çinde bile satılıyor bu contalar sticker halinde. Sadede geleyim, acaba gürgençler yapması gereken conta yenileme işlemini yapmadığı için mi bu durum ortaya çıktı düşünmeden edemiyorum. Ayrıca geçenlerde Hakkı Alkan havuza düşürmüştü telefonunu, apple amerika cihazı değiştirdi. İlla Hakkı Alkan mı olmak lazım düzgün muamele görmek için? Yakın zamanda apple cihazımdan kurtulmayı planlıyorum ve bir daha apple aslaa!
    Eyvallah teşekkürler kddrh. Galiba bizimde öyle olmamız gerekiyor birşeylerin çözülmesi için. :)

• Cihaz su geçirmez değil zaten “suya dayanıklı” o suyu her türlü alabilirdi...

Mersine bile teknik servis açılmaya başkandıysa servis kalitesi ciddi düşecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 8 Eylül 2019; 23:56:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kddrh

Ben de iphone 7 sahibiyim, zamanında gürgençler mersin şubesinden pil değişimi yaptırmıştım cihaza. Sonrasında birkaç defa ufak çaplı sıvı teması durumları oldu ama cihaza bir zarar gelmedi çok şükür. Yani demek istediğim şu, bildiğim kadarıyla servisin bu su geçirmezlik contasını her müdahaleden sonra yenilemesi gerekmiyor mu? Çinde bile satılıyor bu contalar sticker halinde. Sadede geleyim, acaba gürgençler yapması gereken conta yenileme işlemini yapmadığı için mi bu durum ortaya çıktı düşünmeden edemiyorum. Ayrıca geçenlerde Hakkı Alkan havuza düşürmüştü telefonunu, apple amerika cihazı değiştirdi. İlla Hakkı Alkan mı olmak lazım düzgün muamele görmek için? Yakın zamanda apple cihazımdan kurtulmayı planlıyorum ve bir daha apple aslaa!
    konuyu tam okumadım fakat bilgi amaçlı yazayım kısaca, cihaz hiç bir zaman ztn sıvı geçirmez değil bunun garantiside yoktu eğer politika değişmediyse, ayrıca fabkikada basılın o ilk contayı hiç bir insan birebir aynı şekilde takamaz imkansız bişiy, yani cihaz ilk acıldıktan sonra ciddi anlamda toz geçirmeye başlar fakat bunlar ekrana yansımaz ekranın içinde ayrı bir köpük koruması daha var

• Gürgençler kadar rezalet bir premium reseller yoktur. 3.5Jack girişimi kırıp bana teslim ettiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çinli telefonların garantisi yok deyip duranlar vardı ,aha işte size garanti ,hemde en pahalı telefonların garantisi

defalarca söyledik bu ülkede garantisi var olayı sadece satana kadardır
    son zamanlarda servise gidenler ise daha beter gelmeye başladı

üstelik çinli telefonların da garantisi var ama bazıları hala yok diyor (bilmediğinden mi ,yoksa laf olsun diye mi aynı sözü söyleyip duruyor belli değil) ,sadece çakma olan yada duyulmamış markalarda gerçekten garanti yok ama onların çoğunda dahi birebir değişim garantisi oluyor ,tabi satıcı ortadan kaybolmamışsa

geçen ay oğlumun mi5 telefonunu açtım ön kamerayı temizleyip topladım (aşırı tozlandığı için bulanık çekim yapıyordu) belki servis bir yerlerini bozup gönderecekti (tabi garantisi de bittiği için yaptım ,kullanıcı hatası olmadan sorun çıkma ihtimaline karşı kendimizin müdahale etmesi doğru değil ,zor ama değişim yada garantiden tamir durumu var)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tahir Seymen

Aynı şekilde benim gold 256 gb xs ime su damlaları geldi ön kamera çevresine hemen silmeme rağmen face id bozuldu,ön kamera portre modu bozuldu ve kamera kalitesi çok düştü bende yurtdışından aldım ancak benim modele garanti olmadığı söylendi çok saçma son model telefonlarını alıyoruz garantisi yok arkadaş.Siz hangi ülkeden aldınız ben Amerikadan almıştım.Apple a şikayet göndersem çözüm bulunur mu acaba?
    Amerika'dan aldığınız iphone'larda bir sorun olabilir mi bilmiyorum ama ben xs max ile denize bile giriyorum daha hiçbir sorun olmadı. Şaşılacak iş doğrusu. Konu sahibi arkadaşada geçmiş olsun hakkını sonuna kadar ara dostum gidebiliyosan apple store a git istanbul'a. Türkiye'de bu işler çok kötü benim kırık ekranlı iphone 7 vardı Avustralya'da yaşıyorum hoparlörden ses gelmiyordu hoparlör bozuk diye bana yeni iphone 7 vermişlerdi ekran kırık olmasına ragmen :)

• hocam cihazın su geçirmez özelligi nekadar gitmiş olsada su dökülme ile cihaz su geçirmez yeme bizi. Artık denizemi girdin havuzamı girdin yoksa su dolu kovayamı düştü gerçegi yazı ver .
  • djhayal D kullanıcısına yanıt
    Hocam, burası Türkiye maalesef, adamlar telefon eğik mi, çatlağı var mı, vidası çizilmiş mi falan alayını kontrol ediyor. Ekranı kırık cihaz burada bırak servise almayı, kapıdan içeri almıyorlar :D
  • Şöyle haberleri gördükçe telefonuma daha sıkı sarılıyorum. Ama biliyorum bir gün cebimi yakacak.. Her şey ateş pahası.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir telefona bu kadar para verilmesi ne kadar dogru?Sonra bide onlarin hatasindan dolayi 5800tl daha vermeyi kabul ediyorsunuz.
    Resmen kolesi olmussunuz markanin.Paraniz olabilir ama insanlari saf yerine koyan bu firmanin urununu alarak hatayi sizler yapiyorsunuz.
    Neyse yeni gelecek olan 11max alirsiniz 22bin tl olacak deniyor 10binde ekran degisimi olur bir sene sonra 32bin tl hayirli olsun simdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok öyle bir şey. Samsung servisi, telefon serviste işlem gördükten sonra suya dayanıklılık özelliğinin kaybolmayacağını taahhüt ediyor. Eğer telefon yetkili serviste işlem gördükten sonra su hasarı alıyorsa bu servisin hatasıdır. Servis sorumluluk kabul etmezse hakem heyetine gidersin ücret iadesi ya da değişim kararı çıkar. Yani eğer telefon yetkili serviste işlem görünce var olan özelliklerinden birini kaybediyorsa telefon artık ayıplı ürün sayılır. Düşünsene telefonu servise veriyorsun geri aldığında kamera çalışmıyor ve diyorlar ki normal serviste işlem gördükten sonra kamera çalışmaz. Bundan hiç bir farkı yok.

• 1000 tllik mi5s'i neredeyse 4 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadan ve memnunum, sizin yazdıklarınızı okuyunca baya üzüldüm insan parasıyla sıkıntı çekecekse bu kadar çeker yani. umarım hakkınızı kazanırsınız
  • Sabah Gurgencler ile tekrar görüştüm. Yapacak birşey yok fatura yoksa dediler.

• Su geçirmez telefonların, su geçirmeme olayı tamir görene kadar. Ondan sonra garantisi yok diye biliyorum

• Burası Türkiye paranla rezil olabiliyorsun birde Gürgençler denen servis detaylıca bakmıyor ve özensizler neyse geçmiş olsun Samsung servis konusunda çok iyi şu an geçenlerde babamın telefonunu götürdüm şarj soketi gitmişti garantisi bitmesine rağmen ücretsiz tamir yaptılar bir dahaki ne Samsung düşünün Apple’ın kendi servisi bile artık eskisi gibi değil

• apple tr de kendi ayağına sıkmaya çalışıyor heralde. fatura isteme mi kaldı. yurtdışında bir apple store'a götürme şansınız varsa götürüp değiştirin derim. sıvı teması olmuş, ekranı değişmiş telefonu biraz zor satarsınız ileride. Ya da aldığınız mağaza neresiyse orayla temasa geçin belki kayıtlarsan faturayı çıkartabilirler.

• Bu yüzden konu sahibine hiç üzülmedim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.