Şimdi Ara

iPhone XS Max Çöp Oldu- Son Edit geldi,Herkese teşekkürler.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
3
Favori
61.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Raphaël

“Sonrasında sim yuvasını çıkardım. Oradan ağzımla üflediğimde o sıvı geçirmez contanın dışarı fışkırdı diye söylediğim yerden baktım bildiğim hava fışkırıyor. :) “

Bu cümlenizde ne anlatmaya çalıştınız?
    şöyle anlatayım. Şimdi sim yuvasından anakart vs görünüyor plaketi çıkarınca. sim yuvasını yani. oradan ağzınızla hava üflediğinizde zorlanırsınız. hava gitmez . ancak ben ağzımla oraya hava verdiğimde ekranın alt kısmından elime nefesim geri geliyordu yani hava çıkıyordu. Taktıkları bant orayı tutmamış yani.
  • “Baktım gene kamerada toz var” hiç mi alırken kontrol etmek aklınıza gelmedi üç kez olmuş?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yani apple ile görüştüm. temizlemişlerdir tekrar takarken partiküller girebilir normal bir durum dedi az önce. Cihazın resimlerini istedi. Servis formlarını istedi. İrlanda Mühendislik departmanına ileteceğim dedi Bu hafta yada haftaya cevap gelebilir tarzından konuştu bekliyorum valla.
  • Kendin tamir etsen bu kadar zarar veremezdin!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: geberit

Kendin tamir etsen bu kadar zarar veremezdin!!!
    Dogru diyorsun en son ekran denicem dışarıdan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook'ta yorumları okudum, serviste müşteri düdüklemek için çalışan bir kafadalar.
    Servise arıza için telefon bırakınca bahane bulup garanti dışı diyor ve ücret istiyorlar.

Mesela gözle zor farkedilir bir çizik mi var hooop garanti dışı...
    Batarya mı bozuk, şarj döngüsü aşılmış deyip hooooop garanti dışı...

Böyle kepazelerden Apple bayiliği iptal etmiyorsa Apple'ın da dibine kibrit suyu...

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

Facebook'ta yorumları okudum, serviste müşteri düdüklemek için çalışan bir kafadalar.
    Servise arıza için telefon bırakınca bahane bulup garanti dışı diyor ve ücret istiyorlar.

Mesela gözle zor farkedilir bir çizik mi var hooop garanti dışı...
    Batarya mı bozuk, şarj döngüsü aşılmış deyip hooooop garanti dışı...

Böyle kepazelerden Apple bayiliği iptal etmiyorsa Apple'ın da dibine kibrit suyu...
    Abi anlamıyorum şuan ne yapacağım. Galiba ekran değişecek dışarıda 2500 gitti çabası kesin yüz tanıma çalışmayacak

• Apple Türkiye, Avrupa ve Amerika genel müdürlüklerine mail atın sonuç alırsınız . Zamanında 5s yollamistim pert ettiler cihazı . Ustlenmediler. Dediğim yerlere yazdım 1 hafta sonra beni arayıp cihazı yenilenmiş cihazla değiştirdiler.

• Aynı şekilde benim gold 256 gb xs ime su damlaları geldi ön kamera çevresine hemen silmeme rağmen face id bozuldu,ön kamera portre modu bozuldu ve kamera kalitesi çok düştü bende yurtdışından aldım ancak benim modele garanti olmadığı söylendi çok saçma son model telefonlarını alıyoruz garantisi yok arkadaş.Siz hangi ülkeden aldınız ben Amerikadan almıştım.Apple a şikayet göndersem çözüm bulunur mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: 0x1

Apple Türkiye, Avrupa ve Amerika genel müdürlüklerine mail atın sonuç alırsınız . Zamanında 5s yollamistim pert ettiler cihazı . Ustlenmediler. Dediğim yerlere yazdım 1 hafta sonra beni arayıp cihazı yenilenmiş cihazla değiştirdiler.
    tam olarak nerden yapıyoruz bu mailleşme işini şefim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahir Seymen

Aynı şekilde benim gold 256 gb xs ime su damlaları geldi ön kamera çevresine hemen silmeme rağmen face id bozuldu,ön kamera portre modu bozuldu ve kamera kalitesi çok düştü bende yurtdışından aldım ancak benim modele garanti olmadığı söylendi çok saçma son model telefonlarını alıyoruz garantisi yok arkadaş.Siz hangi ülkeden aldınız ben Amerikadan almıştım.Apple a şikayet göndersem çözüm bulunur mu acaba?
    PM Attım
  • byturkuaz kullanıcısına yanıt
    Eskiden sitelerinde vardı bulamadım şimdi.

inanması zor biliyorum, hatta mantıksız geliyor diyorsunki kendi kendine lan o kadar para verdim, telefon arıza yaptığında nasıl gider? ama sistem böyle

samsungdada böyle
    appledada böyle
    HTC dede böyle

su geçirmezlik sertifikası olupda telefonunu servise yollayan 2 3 tane arkadaşım var hepsi için durum aynı. ama şu varki senin servis becereksizmiş parçaları tam takamamış edememiş vs oralar ayrı,
    ama dediğim gibi telefon servis gördükten sonra sıvı geçirmeme olayı gidiyor, yani çıkıpta "kardeşim servis lastikleri tam takmamış bak telefon normalde su geçirmemesine rağmen su aldı bozuldu davacıyım hakkımı arayacam" böyle bir argüman yok, buradan birşey çıkaramazsın.
  • Yurtdışından Apple Store’dan IPad Pro almıştım bir yıl kullandım içerisinde ufak bir pixel hatası gibi bir şey vardı ya da kırık. Aradan 1 sene geçmesine rağmen nasip oldu aldığım yere gidip gösterdim bana sıfırını verdiler.
    Demem o ki maalesef ülkede işi bilmeyen mi desem yoksa yolmaya çalışan mı desem hepsi var .

• Su sıcrıyor face id bozuluyor ne ilginc durumlar, çözülür insallah konu sahibinin sorunu da. Zamanında s9+ ile su altında 20 dakka video çekip sudan cıktıktan sonra yüz tanıma ile tak diye açıyordum. Kaç defa suya soktum banamısın demedi

Tüketici hakem heyetine verin desem. Türkiye’den almadın diye RED olabilir. Neyse tek çözüm Apple merkez. Siz siz olun abuk sabuk yan yetkili servislere vermeyin. Apple göndermek istiyorum diyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam geçmiş olsun.

Bu Mersinde ki yeri hiç bilmem, ancak ben de Gaziantep Pupa'da sorun yaşamıştım. Buraya konuda açmıştım. Benim kendi yaşadıklarım sonrası nihai kararım şu olmuştu. Sizinde yaşadıklarınız buna katkı oldu. HER APPLE SERVİSİNE ÜRÜN VERME. İstanbulda işini hakkıyla yapan servisler var. Eskiden Gaziantep'te hiç servis yokken ücretsiz kargo ile onlara yollar sorunsuz yapılır ücretsiz kargo ile de geri gönderirlerdi. Gaziantepte servis açıldı diye bende ürünü verdim pişman oldum.
  • :( Aynen öyle... olan oldu. Elimden geleni yapacağım.

@Vega_dj bundan sonra hayatta zaten vermem oraya cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byturkuaz -- 8 Eylül 2019; 21:50:2 >
  • Kusura bakmada adamlar seni dürtmüş, sen hâla onlardan telefon alacağım, yaptıracağım diye uğraşıyorsun.
    Adamlar ekran ve kamera değişimini sisteme girmedilerse belki çıkma veya yan sanayi ekran ve kamera taktılar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.