Şimdi Ara

iPhone XS Max Çöp Oldu- Son Edit geldi,Herkese teşekkürler.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
3
Favori
61.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mersin gürgençlerde bende bataryamı değiştirmiştim. Tek çiziği olmayan telefon sanki deşilmiş gibi geldi. Gerçekten çok kötü çalışıyorlar. Geçmiş olsun umarım hakkınızı alırsınız.
  • Faturanı cihazını aldığın mağazadan tekrar alabilirsin. Faturanın bir kopyası onlarda kalıyor diye biliyorum. Cihazı aldığın mağazaya mail at belki yardımcı olurlar.

Veya o mağazada ürünü alırken mail adresini verdiysen mailine fatura göndermiş olabilirler. Kontrol etmende fayda var.
  • ilk baş o telefonu kabul etmemeliydin sıfırını verirlerdi gerekli yerlere ulaşsaydın
  • Merhabalar,
    Bu kadar pahalı bir ürünü kamerasındaki kararma nedeni ile direkt olarak değişim istemen gerekiyordu, Telefonun içini/dışını kurçalatman senin hatan keşke direkt değişim deseydiniz... zaten tonlarca para verilip alınan apple'ın tek espirisi istisnasız değişim olayıdır... yazık olmuş telefonunuza , yazık olmuş paranıza :((
  • Üç kere değişim talep ettim yapmadılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr de servis olayi yok yani bak benim basima benzer bir olay geldi ablam huavei nin ekran camini kirdi geri yolladim. Buraya kadar tamam sonra aradilar sarj kablosu orjinal degil dediler onu birakin cami degistirin dedim oyle yapamayiz orjinal olmali dediler ya degisceksiniz yada geri yollicaz dediler bende suan durumum yok sizde kalsin 1 aya anca yaptirabilirim dedim 1 ay suresince cesitli yerlerede yazdim 50 tl orjinal kablo olamaz diye cozum olmadi 330 tl para verdik kaziklandik geri aldik telefonu
    Yaptirmasaydin diyenler olcaktir napalim 2 bin liralik telefonu cope mi atalim?
    Turkiyede servis olayi yok sansiniza yani elektronik urun alirsaniz sansli ve faturali almaniz gerek bu ikisi sizi sorunlardan uzak tutabilir veya bu tarz pahali cihazlar icin kasko hizmeti var hepsiburada gibi denemedim almadim ama yapacak bisi yok iphone gibi telefon alacak param olsa kaskoda alirdim nekadar faydali olcagi mechul

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byturkuaz

Üç kere değişim talep ettim yapmadılar
    farklı bir servise götürseydiniz, veya direk Apple ile iletişim sağlasaydınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

farklı bir servise götürseydiniz, veya direk Apple ile iletişim sağlasaydınız?

Alıntıları Göster
    Onu da yaptım Apple da destek olmadı. Aklınıza gelecek jerşeyi yaptım emin olun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-279634539

Tr de servis olayi yok yani bak benim basima benzer bir olay geldi ablam huavei nin ekran camini kirdi geri yolladim. Buraya kadar tamam sonra aradilar sarj kablosu orjinal degil dediler onu birakin cami degistirin dedim oyle yapamayiz orjinal olmali dediler ya degisceksiniz yada geri yollicaz dediler bende suan durumum yok sizde kalsin 1 aya anca yaptirabilirim dedim 1 ay suresince cesitli yerlerede yazdim 50 tl orjinal kablo olamaz diye cozum olmadi 330 tl para verdik kaziklandik geri aldik telefonu
    Turkiyede servis olayi yok sansiniza yani elektronik urun alirsaniz sansli ve faturali almaniz gerek bu ikisi sizi sorunlardan uzak tutabilir veya bu tarz pahali cihazlar icin kasko hizmeti var hepsiburada gibi denemedim almadim ama yapacak bisi yok iphone gibi telefon alacak param olsa kaskoda alirdim nekadar faydali olcagi mechul
    tuhaf bir durum, şarj kablosu ile lcd değişiminin alakası nedir? siz sadece telefonu yollasaydınız ne olacaktı :)) şarj kablosu yollayın yoksa bakmazmıyız diyeceklerdi.. çok tuhaf hareketler

• quote:

Orijinalden alıntı: byturkuaz

Onu da yaptım Apple da destek olmadı. Aklınıza gelecek jerşeyi yaptım emin olun

Alıntıları Göster
    o zaman 2 yıl önceki Apple desteği artık turkıyede kalmamış diyebiliriz...

Ben 2 yıl önce Bu kadar dehşet paralara telefon kullanmak sakıncalı görüşünü benimseyip Ailemin ve benim ne kadar Apple telefonu varsa hepsini satıp Xiaomi geçtim.. o zamanlar sadece kendımın İphone X den gelen para ile hem eşime hem kendime hemde oğluma xiaomi almıştım.. iyikide öyle yapmışım... yoksa geçmişte cok iyi biliyorum daha kucuk sebeplerden telefonun yenisini hemen veriyorlardı..

• Mayıs ayında Apple Store'dan faturasız iPad cihazıma değişim yapıldı, şanslı mıydım bilmiyorum. İkinci el aldım ve faturam yok, Cellular model, muhtemelen Türkiye cihazıydı.

• byturkuaz kullanıcısına yanıt
    Hocam benim başıma böyle bir olay geldi ve şans mı nedir artık iPad değişimi onaylandı

Komşunun İpad Air 1 model tabletinde batarya aniden kapanma sorunu vardı Bursa da Apple yetkili servisi cihazın içine etti batarya değiştirme ayağına ben kaç defa götürsem de sonuç alamadım cihaz bu sefer hem çizik vs onu geçtim yani bu sefer şarj olmuyodu ilk geldiğinde yüzde 39 vardı kullandık ettik iyi yüzden 10 a taktım bıraktım hala yüzde 10 sonra kapandı ve kapanış o kapanış KVK ya götürdüm (İstanbul KVK anlaşmalı kargo ile sorunu bir kağıda yazıp cihazı yolladım (eski servisten bahsetmeyerek)) bir yıllık uluslararası garanti devam ettiği için onarıma aldılar parça olmadığı için değişim aldık vs vs sizde öyle yapın

• byturkuaz kullanıcısına yanıt
    Yakın diye Bursa ya gönderdim İşim ehline göndermek lazım yani

• Demek ki neymiş yurtdışından ürün almak mantıksız

• ender E kullanıcısına yanıt
    İste burdan pay bicin hocam ne diyim daha trde elektronik urun almak sans isidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivi temasini soylemeyecektin. Telefonu kurutacaktin 1 hafta kapali bir sekilde. Sonra verecektin servise buna ne yaptiniz diye. Seni saf bulmuslar hocam kusura bakma. Telefonu kullanma kapali sekilde princ icinde beklet 1 hafta bence duzelir belki.
  • bizim burda troy var gayet de ilgililer sizin mersin ile ilgili bir durum merdiven altı tamirciler apple servisi olmuş :D
  • Bu iphoneye bukadar para veren zihniyete her muamele ve ceza haktır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-279634539

Tr de servis olayi yok yani bak benim basima benzer bir olay geldi ablam huavei nin ekran camini kirdi geri yolladim. Buraya kadar tamam sonra aradilar sarj kablosu orjinal degil dediler onu birakin cami degistirin dedim oyle yapamayiz orjinal olmali dediler ya degisceksiniz yada geri yollicaz dediler bende suan durumum yok sizde kalsin 1 aya anca yaptirabilirim dedim 1 ay suresince cesitli yerlerede yazdim 50 tl orjinal kablo olamaz diye cozum olmadi 330 tl para verdik kaziklandik geri aldik telefonu
    Huawei'nin servisi kötünün iyisi yine... ama haklısın, tertemiz gönderdiğim cihaz için "Kasada lekeler, derin çizikler var, çentik izler var" notunu düşmüşler, yalanın bini bir para. Telefona mikroskopla falan bakıyorlar herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 9 Eylül 2019; 18:34:10 >

• Fatura olayı doğru! Bana da aynısını söylediler 2 hafta önce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.