Bildirim
İPhone 6 Türkiye çıkış tarihi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
16 ekim, 19 ekim veya devamındaki günlerde tanıtılır ve/veya satışa sunulur diye bekleniyor.
Tamamen tahminidir.
9 eylüldeki tanıtıma kadar sabredebilirseniz daha tutarlı görüş paylaşırız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
Apple Watch Sport Uzay Grisi
iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
|| HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
|| N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp; eSATA &amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 || -
10 Eylül 2013 iPhone 5S Tanıtım Günü
20 Eylül 2013 iPhone 5S Birinci Parti Ülklerde Satış Tarihi
25 Ekim 2013 iPhone 5S İkinci Parti Ülkelere Satış Tarihi
1 Kasım 2013 iPhone 5S Üçüncü Parti Ülkelere Satış Tarihi
Tahmini Birinci Parti Tarihi: 19 Eylül 2014 (Güven %95)
Tahmini İkinci Parti Tarihi: 10 veya 17 Ekim 2014 (Güven %80-%90)
Tahmini İkinci Parti Tarihi: 24 veya 31 Ekim 2014 (Güven %90-%80)
Bu gecikmelerde genelde az üretimden kaynaklanıyor, yetiştirilemiyor, yetişenlerde birinci partiye sunuluyor genelde.
Bu sefer Apple stoğu arttırdıysa ve üretim bandını arttırdıysa belki tarihlerde 2 haftaya kadar gerileme bile olabilir. Fakat pek düşündüğüm bir olay degil çünkü gayet güzel bir Satış Politikası ve Marketing olarak görüyorum."Herkesin Beklediği,Sıraya girdiği yeni iPhone"
Geçen sene üçüncü partide yer almışız, belki bu sefer yerimiz değişir ve ikinci partide yer alırız malum yeni Apple Store.
Tahminimin Açıklamaları:
Birinci Parti, yapılan etkinliğe takiben ikinci Cuma(1 hafta+Cuma günü)
Diğer Partilerde ise gene Cuma günleri, genel olarak 4-6 hafta farkla
Kaynak:
http://www.apple.com/pr/library/2013/09/10Apple-Announces-iPhone-5s-The-Most-Forward-Thinking-Smartphone-in-the-World.html
http://www.apple.com/pr/library/2013/10/09iPhone-5s-iPhone-5c-Arrive-in-Italy-Russia-Spain-More-Than-25-Countries-on-Friday-October-25.html_____________________________
-
Apple Store açıldığı için dünyayla beraber eşzamanlı satışlar başlar
_____________________________ Donanım Haber Steam Topluluğu
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB -
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiN
Maalesef öncelikle talebin daha yoğun olduğu ülkelerde satışa açıyorlar. İlk partide olucağımıza ihtimal vermiyorum. Ekimin sonlarına doğru gelir diye tahmin ediyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Celeste
quote:
Maalesef öncelikle talebin daha yoğun olduğu ülkelerde satışa açıyorlar. İlk partide olucağımıza ihtimal vermiyorum. Ekimin sonlarına doğru gelir diye tahmin ediyorum.
Katılıyorum._____________________________ -
Zaten ilk partide olmak cok da guzel birsey degil ben o insanlari kobay olarak goruyorum. İlk parti telefonlarin bugune kadar hatasiz olan surumu cikmadi cikmaz. 15 gun erken alipta degisim icin gunlerce beklemeye hic gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Celeste
quote:
Bence türkiye 2. Parti ülke konumunda olmalı nüfüs az değil herkeste de iphone merakı var alıp hava atıcaklar işte
Not : Biri laf etmesin hemen maalesef ülkemizde durum böyle çoğu kişi hava için alıyor sizin bizim gibileri saymıyorum .
-
Adam noktayi koymus arkadaslar :)
quote:
Orijinalden alıntı: Kuray
10 Eylül 2013 iPhone 5S Tanıtım Günü
20 Eylül 2013 iPhone 5S Birinci Parti Ülklerde Satış Tarihi
25 Ekim 2013 iPhone 5S İkinci Parti Ülkelere Satış Tarihi
1 Kasım 2013 iPhone 5S Üçüncü Parti Ülkelere Satış Tarihi
Tahmini Birinci Parti Tarihi: 19 Eylül 2014 (Güven %95)
Tahmini İkinci Parti Tarihi: 10 veya 17 Ekim 2014 (Güven %80-%90)
Tahmini İkinci Parti Tarihi: 24 veya 31 Ekim 2014 (Güven %90-%80)
Bu gecikmelerde genelde az üretimden kaynaklanıyor, yetiştirilemiyor, yetişenlerde birinci partiye sunuluyor genelde.
Bu sefer Apple stoğu arttırdıysa ve üretim bandını arttırdıysa belki tarihlerde 2 haftaya kadar gerileme bile olabilir. Fakat pek düşündüğüm bir olay degil çünkü gayet güzel bir Satış Politikası ve Marketing olarak görüyorum."Herkesin Beklediği,Sıraya girdiği yeni iPhone"
Geçen sene üçüncü partide yer almışız, belki bu sefer yerimiz değişir ve ikinci partide yer alırız malum yeni Apple Store.
Tahminimin Açıklamaları:
Birinci Parti, yapılan etkinliğe takiben ikinci Cuma(1 hafta+Cuma günü)
Diğer Partilerde ise gene Cuma günleri, genel olarak 4-6 hafta farkla
Kaynak:
http://www.apple.com/pr/library/2013/09/10Apple-Announces-iPhone-5s-The-Most-Forward-Thinking-Smartphone-in-the-World.html
http://www.apple.com/pr/library/2013/10/09iPhone-5s-iPhone-5c-Arrive-in-Italy-Russia-Spain-More-Than-25-Countries-on-Friday-October-25.html
Kardes bi sorum olacak ben simdi ip6 yi 20 ekimde alsam 2.parti mi almıs olacagim
-
Arkadaş ne güldüm ya
Ya hadi birini 20. Parti alırsın birini ikinci parti alırsında hata(!) giderilmiştir desen. İki psrtinin arasında 1 hafta var, neyi farkedipte neyin hatasını düzeltecekler.
Arkadaşlar, ilk partiyle son parti arasında kesinlikle fark olamaz. Aşırı değişik durumlar haricinde.
O üretim bandından kaç tane iphone geçiyor saniyede ? Üretim vandını durduracaksın bak şurası yanlış diyip onarıp tekrar çalıştıracaksın. On milyonlarca zarar ederler. Bizzat üretim bandı işiyle ilgileniyorum. O hatalı seri iphone 5 üretim bandının değil tedarikçinin hatasıydı o da ilk seride değil aylar sonraki seride çıktı.
Tüm ülkeler için geçerli sertifikaları akmak kolay değil, aylar sürüyor o sertifiklar. Binlerce iphone çöp oluyor ezilme testleri patlama testleri sıcaklı soğukluk testleri... Yani ilk seriden önce aslında yüzlerce ilk seri üretiliyor. Bunlara da demo deniyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ .
-
Ben ekime kalacağını düşünmüyorum. Az sayıda olsa da eylulun sonlarına doğru gelir bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İşlemci: i5 9600Kİşlemci Soğutucu: H115i Pro RGB Ekran Kartı: MSI Gaming X RTX 2060 Super Anakart: Maximus XI Formula Psu: Corsair HX1200 Kasa: Phanteks P350x Ram: HyperX Predator DDR4 RGB 4x8GB 4000mhz Monitör: Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz Mouse: Razer Naga Trinity Klavye: Corsair K70 RGB MK.2 Kulaklık: Razer Hammerhead V2 Pro -
Gelirse Ekim'e, gelmezse Kasım'a kadar bekleriz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: metalmilita
Gelirse Ekim'e, gelmezse Kasım'a kadar bekleriz
9 Eylül Akasya AVM. Der kaçarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 7 Eylül 2014; 11:07:09 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Hayır, bir çok ülkede Apple Store var.
"US, Australia, Canada, China, France, Germany, Hong Kong, Japan, Puerto Rico, Singapore and the UK. " Bu 1. Parti ülkleler mesala
"Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, French West Indies, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macau, Malta, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Reunion Island, Romania, Russia, Slovakia, Slovenia, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan and Thailand."
Italy, Netherlands, Spain, Sweden, Switzerland Bunlarda 2. Parti ülkeler arasında yer alıyor ve Apple Store'ları var. Yani örneğin; İtalya'da Store var Bizde de. Onlarda 2. Parti. Bizim 1. olmamız zor.
quote:
Orijinalden alıntı: celaldk
Bence türkiye 2. Parti ülke konumunda olmalı nüfüs az değil herkeste de iphone merakı var alıp hava atıcaklar işte
Not : Biri laf etmesin hemen maalesef ülkemizde durum böyle çoğu kişi hava için alıyor sizin bizim gibileri saymıyorum .
Nüfus-Talebe bakılmıyor genelde, bu listedeki bir çok ülkeden daha fazla satış olduğuna eminim fakat genede ona bakılmıyor.
@XanthiN @celaldk_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: GörünmezAdam
Arkadaş ne güldüm ya
Ya hadi birini 20. Parti alırsın birini ikinci parti alırsında hata(!) giderilmiştir desen. İki psrtinin arasında 1 hafta var, neyi farkedipte neyin hatasını düzeltecekler.
Arkadaşlar, ilk partiyle son parti arasında kesinlikle fark olamaz. Aşırı değişik durumlar haricinde.
O üretim bandından kaç tane iphone geçiyor saniyede ? Üretim vandını durduracaksın bak şurası yanlış diyip onarıp tekrar çalıştıracaksın. On milyonlarca zarar ederler. Bizzat üretim bandı işiyle ilgileniyorum. O hatalı seri iphone 5 üretim bandının değil tedarikçinin hatasıydı o da ilk seride değil aylar sonraki seride çıktı.
Tüm ülkeler için geçerli sertifikaları akmak kolay değil, aylar sürüyor o sertifiklar. Binlerce iphone çöp oluyor ezilme testleri patlama testleri sıcaklı soğukluk testleri... Yani ilk seriden önce aslında yüzlerce ilk seri üretiliyor. Bunlara da demo deniyor.
olay düzeltilmiş olanı almak değil. hata varsa görüp almamak._____________________________ 
-
Apple Store dünyayla beraber eşzamanlı satışlar başlar
_____________________________ -
Beyler operetorlerde ne zaman çıkar ? _____________________________ -
Estonya,Slovenya 2. parti de lakin biz 3 anladığım kadarıyla,hemen aklıma şu mekanizma geliyor herhalde bu dağılımın mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır ama Apple Store açılımıyla TR yi de kapsaması sürpriz olmaz.Şahsen içimde bu sene 2.derece ülkeler arasına girebileceğimiz umudu var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- hotmail gelen kutusu
- nss para kazandıran gayrimenkuller
- birincil sim mesaj gönderdi ne demek
- whatsapp ta profil resmi yok ama çevrimiçi
- telefonda arama yaparken çalma sesi gelmiyor
- telefon neden donar
- telefon arama yapmıyor
- telefonum wifiye bağlanmıyor
- iphone 15 vs 16
- s26 vs iphone 17
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler