Şimdi Ara

Huawei MatePad 11.5 S 2026 Türkiye'de satışa çıkıyor: Ön sipariş hediyeleri belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei MatePad 11.5 S 2026 Türkiye'de satışa çıkıyor: Ön sipariş hediyeleri belli oldu
    Huawei’in yeni tableti MatePad 11.5 S 2026 için lansman kampanyası başladı. 14 Ocak'ta ön siparişe sunulacak tabletin yanında klavye, Mouse ve WATCH Fit 2 hediye ediliyor.

Fiyatı 14 Ocak'ta belli olacak

Huawei MatePad 11.5 S 2026, 14 Ocak’ta ön siparişe açılacak. Tabletin fiyatı henüz bilinmiyor. Lansman kampanyasına özel olarak ön sipariş döneminde 99 TL depozito ödemesi yapan müşteriler 1.900 TL değerinde indirim kazanıyor. MatePad 11.5 S 2026 ile birlikte Klavye, M-Pencil 3 ve kablosuz Mouse hediye ediliyor. Ayrıca 5-13 Ocak tarihinde lansman kampanyasına katılım sağlayan ve 14-31 Ocak tarihleri arasında ürünü inceleyip yorum yapan kullanıcılara Watch Fit 2 hediye ediyor.

Ayrıca Bkz.AMD Ryzen AI 400 Tanıtıldı: Dizüstüne 60 TOPS AI performansı geliyor

Yeni Huawei MatePad 11.5 S özellikleri

Huawei MatePad 11.5 S 2026 Türkiye'de satışa çıkıyor: Ön sipariş hediyeleri belli oldu
    Yeni Huawei MatePad 11.5 S’de yansıma önleyici özellikli PaperMatte ekran teknolojisine yer veriliyor. E-kitap modu bulunuyor. 11.5 inç boyutunda, 2.8K çözünürlüğünde ve 144 Hz yenileme hızına sahip LCD ekran kullanılıyor.

HarmonyOS 4.3 işletim sistemi yüklü gelen tablette 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı sunuluyor. 8.800 mAh batarya ve 40W hızlı şarj özelliği mevcut. MatePad Pro serisinde kullanılan M-Pencil 3 ve M-Pencil Pro kalem desteği ile yüksek hassasiyetli yazı ve çizim yapılabiliyor. Kalemi tabletin sağ üstüne manyetik olarak yerleştirerek şarj edebiliyorsunuz. Lansman dönemine özel olarak klavye, kalem ve Bluetooth fare hediye ediliyor.

Kaynak:https://consumer.huawei.com/tr/tablets/matepad-11-5-s-2026/

• Matepad 11 kullanıyorum zamanında indirimle uygun fiyata almıştım o yüzden çok hayıflanmıyorum ama bu fiyatlarla harmony os'li bi tablet hayatta almam. Evet malzeme ve bileşen kalitesi açısından Huawei gerçekten güzel ürünler ortaya çıkartıyor ama yazılım noktasında emülatör ile ağır aksak ve güvensiz çalışan uygulamalardan gına getirmekten başka bir şeye yaramıyor. Kendi uygulama mağazasının ise app store ve play store yanında esamesi bile okunmaz.

• Tablette apple hariç bir şeye bulaşmayın bin pişman ediyor adamı.

AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • Yazılım desteğini paso Çin e veriyor. Matepad pro var 2. yılı minor update ler dışında update almadı. Harmony OS 3 teyiz. Adamlar Harmony Os 6 yı duyurdu bendeki tabletin Çin tarafına. Donanım olarak çok iyi ama yazılım tarafı yok.

• Tablet alacaksanız iPad alın Android tabletleri çöp

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Ne kullandığına bağlı bence one plus pad 3 kullanıyorum gayet iyi sd elite işlemcili 16 GB ramli 512 GB hafızalı, ve gayet memnunum. Bir de razer kishi V3 pro xl monte ettim ki, dev ekranda ve bu kalitede oyun oynamak çok zevkli. Bir ara Gamehub ile PC oyunlarını da kuracağım gta5 falan :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

100x100 piksel nedir arkadaş ya 4 K ile nokta gibi gözüküyor; 11 yıl önceki saçma imza kuralları var hala sitede, şaka gibi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.