Yüzbaşı
03 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 37 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Herkese merhaba,

Aracımda ilginç bir sorun mevcut. Sağ ön cam kendi tuşu ile açılıyor ancak kapanmıyor.

Sürücü tarafında bulunan kumandalar yoluyla kapanıp açılabiliyor, aynı zamanda kumanda ile de açıp kapama yapabiliyorum.

Sorun ne olabilir?

Teşekkürler

Herkese merhaba,

durum şöyle yanlışlıkla tüm tweakleri sildim telefon bootloop oldu elma-siyah ekran-elma şeklinde dönüp duruyor.

Dfu moda aldım itunes güncellerken aygıta bağlanamıyor hatası verdi aynısını recovery modda da yapıyor ne yapacağımı bilemiyorum.

Merhaba arkadaslar, telefonumun kucuk bi sorunu var garantiyr vermeyi dusunuyorum fakat ios 9 yuklu ve jb yapilmis durumda. Garantiye vermeden once cydia eraser kullansam kalan dosyalari gorme ve garantiyi iptal etme ihtimalleri var mi? Bir de telefonla konusurken ses cok az geliyor neredeyse hic duyulmuyor hoparlor kullanmak zorunda kaliyorum bunun icin degisim yaparlar mi yoksa tamir mi ederler?
Telefonumu apple store'a goturmeyi dusunuyorum sarj soketinde bir sorun var bir kac farkli orijinal kablo ile denedim surekli sarj olup birakiyor bu garanti kapsamina girer mi degisim yaparlar mi?
Arkadaslar merhaba uzun zamandir bu sorunla karsilasmamistim ve cok mutluydum iconizer kullaniyordum iconlarkm yuvarlakti sonra update gelmis guncelledim sacma sapan bir sorun yine belirdi iconlar normalde yuvarlak ama uygulamayi acip kapatinca bir kac saniyeligine eski haline dönüyor. Sadece iconizer degil diger temalarda da denedim sorun ayni. Mesela resimdeki whatsapp digerlerinden buyuk
Merhaba arkadaşlar artık 3 kez ekran kartı tamiri 5 fan değişimi ram desteği derken bilgisayarım sonunda isyan bayrağını çekti. Çok fazla bir bütçem olmadığı için çok aşırıya kaçmadan bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum fakat karar veremediğim ve bilgi almak istediğim bir kaç konu var;

Anakart olarak ASUS B150M PRO GAMING Intel B150 düşündüm 1151 Soket DDR4 ve 2133 mhz sanırım fiyat/performans açısından yeterli bir anakart fakat ram desteğinin ne kadar olduğunu tam göremedim. Ürün Linki

İşlemci konusunda çok kararsız kaldım şöyle ki,

Intel Core i7 6700K Soket 1151 4.0GHz 8MB Önbellek 1380 TL

Intel Core i7 6700 Soket 1151 3.4GHz 8MB Önbellek 1250 TL

i7 konusunda tercih edecek olursam 0.6 ghz in ne kadar fark yarattığını bilmesem de muhtemelen 6700K modelini seçerim fakat i5 modellerine baktığımda

Intel Core i5 6600K Soket 1151 3.5GHz 6MB Önbellek 950 TL

6600K ile 6700 arasında 2MB Önbellek haricinde bir fark yok sanıyorum bu bana ne kadar yansır performans olarak hatta şöyle ki i5 işlemcilerin 3.2 ghz 6mb olan modeli ise 820 lira.

Kısacası bu işlemcilerin arasındaki farkı hissedebilir miyim nerelerde kendini gösterir merak ediyorum.

Ram konusunda CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance seçtim 2400 mhz burda şöyle bir sıkıntım var aslında bu ram'in modeli CMK16GX4M2A2400C16R asus'un kendi sitesinde bulunan listede CMK16GX4M2A2666C16 modelini desteklediğini yazıyor o 2666 mhz ben 2400 olanı sitede bulamadım çalışır mı sorun olur mu bilmiyorum xmt tarzı bir şey okumuştum onun hakkında hiç bir bilgim yok yardımcı olacak varsa çok sevinirim. Ürün Linki

Son olarak ekran kartı biraz araştırdım SAPPHIRE R9 380 modelini tavsiye ediyorlar amd tabanlı olması beni tedirgin ediyor oyun performansı olarak düşük kalması gibi bir sorun olur mu bilemiyorum.

4GB 256 bitlik 2 adet model var biri R9 380 (800TL) diğeri R9 389X (1000TL) 200 TL değerinde bir fark var mı bilemiyorum.

İşlemci fanı, power ve ssd konusunda da hiç bir bilgim yok onlar için de öneri sunmanızı bekliyorum ssd 120GB olsa da yeterli windows kursam yeter. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Arkadaslar merhaba kardesimin bilgisayarinin anakarti p5kpl-am se modeli asus marka suanda uzerinde 2gb ram var toplam destegi 4gb ben simdi tek slot olarak 4gb ram alip taksam herhangi bir sorun yasar miyim cunku 2. Slot agrizali ona taktigimiz zaman goruntu gelmiyor daha once 2x2 deneyip basarili olamamistik. Sadece 4 tek slotta sorun cikarir mi merak ediyorum
Merhaba arkadaşlar evdeki ve ofisteki modemleri değiştirmeyi düşünüyorum evde bulunan internet muhtemelen adsl sanırım ttnet bize net bilgiyi verir fakat bence %90 adsl ev 3 katlı modem ara katta duruyor herhangi bir harici aparat gerektirmeden alt ve üst katlarda bağlanmak istiyoruz aşırı pahalı olmadan verebileceğiniz modem önerisi var mı sorun yaşatmaması gerek. Modem balkona doğru durduğu için muhtemelen extra bir aparat kullanmadan halledebileceğimize inanıyorum. Ofis için ise biraz daha güçlü bir modeme ihtiyacımız var 1200 m2 bir alana internet yayması gerekiyor o da yanılmıyorsam vdsl şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar telefonum resmen kendinden geçti 9.0.2 kullanıyorum jailbreakli telefon durduk yere reset atıyor veya kapanıyor yaklaşık yarım saat önce baktım telefondan hiç tepki gelmiyor hard reset yaparak yeniden başlattım telefon açıldı. Daha sonra clash royale oynamaya başladım oyunun içerisinde durduk yere yeniden reset attı telefon açıldıktan sonra sütaş süzme reklamının sesi gelmeye başladı. "Kutu kutu süzme sütaş süzme" gibi bişey. Şok geçirdim tabii doğal olarak daha sonra cydia impactor kurayım dedim format atmak için neyse kurdum hafıza sorunu verdi bi kaç uygulama ve resimleri kaldırarak 6gb kadar boş alan açtım ve tekrar denedim başka bir hatayla karşılaştım byta font silince düzeliyormuş cydia dan byta font'u kaldırdım respring yaptım şimdi de cydia kayboldu telefon ara ara hiç kullanmadığım halde sütaş süzme reklamı çalıyor cydia yok öylece kaldım ortada resmen komik yani

var mıdır bir çözüm yolu?

Edit: en azından cydia geri gelse impactor'u çalıştıracağım o da yok ifile da yok. ifunbox ile denedim onda da jailbreak dosya sistemini görmüyor var/mobile vs yok. işin ilginç tarafı ayarlarda ikonu olan tweakler çalışıyor.
Kardeşimin bilgisayarında ekran kartı mavi ekran vermeye baslamıştı çıkarınca sorun çözülüyordu kardeşim ekran kartı çok ısınıyor dediği için yeni bir fan aldım onu taktım ama şimdi ekran kartını takınca bilgisayar açılmıyor tepki vermiyor. İnternette uzun süre araştırdım fakat statik elektrik falan demişler kimse çözümden bahsetmemiş şunu yap diyen olmamış. Sadece biri beslemelerde sorun olabilir demiş ama önceki fan varken en azından açılıyordu. Bu sorunun bir çözümü var mıdır? Teşekkürler.
Hakkında
Meslek: Grafiker
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Apple
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 931
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 13.559 (Bu ay: 535)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 67 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.