Şimdi Ara

MIUI 13'ün çıkış tarihi belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Xiaomi'nin MIUI 13 hakkındaki ilk detayları Kasım ayının başlarında düzenlediği geliştirici konferansında açıklaması bekleniyordu ancak bu gerçekleşmedi. Arayüzün çıkış tarihiyle ilgili yeni bilgiler var.

Ayrıca Bkz.Xiaomi Mi 11'in yeni bir görüntüsü ortaya çıktı

Xiaomi topluluğunda süper moderatör olarak görev yapan Manwex, MIUI 13'ün 2021'in ikinci çeyreğinde yayınlanacağını doğruladı. Söz konusu bilginin direkt olarak geliştiricilerden alındığını belirtelim.

Tam bir yıl sonra gelmiş olacak

MIUI 12 hatırlayacağınız üzere bu yılın Nisan ayında lanse edilmişti. Şirket içinden gelen bilgilere bakılırsa Xiaomi tam bir yıl sonra MIUI 13'ü sahneye çıkaracak.

Çinli firma daha önceki açıklamalarında MIUI 13'ün daha yumuşak animasyonlara, geliştirilmiş duvar kağıdı işlevine ve kullanıcıların kendi duvar kağıtlarını oluşturma özelliğine sahip olacağını duyurmuştu.

Kaynak:https://c.mi.com/thread-3451219-1-0.html

• 12 o kadar kötü ki, 13 ü daha kötü yapamazlar.

• 12'yi de sözde ağustos gibi alacaktık yıl bitti tık yok. redmi note 5

"-Ha geldi ha geliyor.

-Ertelendi.

-Buna gelecek, şuna gelmeyecek.

-Sana geldi, bana niye gelmedi?"

Her gün bol bol haber...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebulabado -- 30 Kasım 2020; 19:46:12 >

• 1 yıl ne yaa zaten sarjimiz hızlı bitiyor abatmasinlar artik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bı MIUI 12 yi düzeltin sonra düşünün MIUI 13 ü .

Benim Redmi not 9s im var MIUI 12 var ....uygulama durduruldu problemi, internet bağlantısı kopması, kasmalar gibi sorunları var MIUI 12 nin bence yeni sürüm yüklemeyin.

Derhal MIUI 12 düzeltilmeli!

• 13ü çıkaracaklarına 12 bin yazılımını değiştirsinler şarjım 11 e göre çok hızlı bitiyo

• Mi 6dan bir haber yok

• Vestel de rekabetçi fiyatlarla ürün çıkartmayı düşünsün önce, hem donanım olarak daha kötü hemde daha pahalı telefonlar çıkarıyor, daha sonra "yerli ve milliyiz bizden alın", bu tarz bir pazarlama iş yapmıyor maalesef.

• Yazılım çok kötü animasyonlara uğraşacaklarına stabil yapsınlar. Tepe modeller neyse de o animasyonlar orta seviyede çok yemiyor. MIUI 6 dan 11 e kadar kullandım. 10 cidden iyiydi sonra zaten iyice bozdu. Saçma sapan hatalarından bıkıp bıraktım artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.