Şimdi Ara

iPhone 6 Plus. Ilk izlenimlerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
4.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pili çok çok iyi dayanıyor gibi geldi bana. Ilk kullanımda 5Sten iyi olduğu kesin.
    Kılıfla kullanmak doğru değil bence. Kılıf büyütüyor zaten büyük olan telefonu.
    Kenarların ovallesmesi güzel. Ama dediğim gibi orjinal Apple kılıf bu havayı bozuyor.
    Ekran mükemmel.
    Adapte edilmemiş uygulamalar kötü. Bulanık ve kötü gözüküyor.
    Yazı yazmak çok rahat.
    Reachabilty gayet güzel işliyor. Tek elle kullanıma müthiş bir katkısı olmasa da pratik için güzel.
    Telefon incecik.
    Elde hissiyatı mükemmel.
    iPad Mini artık gereksiz. Bu telefon artık telefon özelliği olan bir tablet gibi.
    Daha önce hiç bir şekilde bir telefonda oyun oynamaktan bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum.
    Kamera orneklerini ilerleyen zamanlarda gönderirim.

Sorularınız varsa bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O telefonu spigen kiliflari ile kullanmak gerek.kilifsiz sonu hüzun olur sonucta az para degil.kilifsiz kullananlarin her an uzulmeye hazir olmasi gerekebilir.cok zengin olanlar icin sorun olmayabilir ama zorla o telefonu almissa uzucu sonuclar dogabilir kilif sart bence.

Benim sorum cebe girme olayi pantolon cebine rahatca girebiliyormu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kazarus

O telefonu spigen kiliflari ile kullanmak gerek.kilifsiz sonu hüzun olur sonucta az para degil.kilifsiz kullananlarin her an uzulmeye hazir olmasi gerekebilir.cok zengin olanlar icin sorun olmayabilir ama zorla o telefonu almissa uzucu sonuclar dogabilir kilif sart bence.

Pantolon cebine rahat sığıyor. Ama cepten çıkarırken ve koyarken birazcık zorluyor.

• Pil mükemmel Android sen sonra ilaç gibi geldi elveda salak Saçma hatalar

• quote:

Orijinalden alıntı: kazarus

O telefonu spigen kiliflari ile kullanmak gerek.kilifsiz sonu hüzun olur sonucta az para degil.kilifsiz kullananlarin her an uzulmeye hazir olmasi gerekebilir.cok zengin olanlar icin sorun olmayabilir ama zorla o telefonu almissa uzucu sonuclar dogabilir kilif sart bence.

Bir de kılıfsiz ama jelatinde kullanilabilir gibi geldi. Ben kılıfların da müthiş bir koruma sağladığını düşünmüyorum.

• soulmate kullanıcısına yanıt
    oyun incelemsi lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneralHamburger

oyun incelemsi lütfen

Modern Combat 5 oynamak için yaratılmış diyebilirim. FIFA 14 denedim. Oynadığım küçük oyunlar da var. Hepsinde Performansı ve ergonomisi mükemmel. Tam bir oyun makinesi plus.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pil performansı beni de şaşırttı. Kutudan çıkardığımda saat 15:30 civarıydı. O saatten beri 3G'yi hiç kapatmadım. Eve geldim uygulamaları yükledim. Ayarlarımı yaptım, ekran vs. sürekli açık.

1-2 oyun yükleyip oynadım daha şimdi bıraktım telefonu elimden ve 6 saattir sürekli kurcalamama rağmen %40 kadar şarjı var.

Yalnız uygulamaların birçoğunun acil güncellenmesi gerek. Yazılar falan iğrenç görünüyor. Ekran kartı bozulmuşta 800x600'den fazla çözünürlüğü seçemediğiniz pc'ler gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 26 Eylül 2014; 21:30:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

Pil performansı beni de şaşırttı. Kutudan çıkardığımda saat 15:30 civarıydı. O saatten beri 3G'yi hiç kapatmadım. Eve geldim uygulamaları yükledim. Ayarlarımı yaptım, ekran vs. sürekli açık.

1-2 oyun yükleyip oynadım daha şimdi bıraktım telefonu elimden ve 6 saattir sürekli kurcalamama rağmen %40 kadar şarjı var.

Yalnız uygulamaların birçoğunun acil güncellenmesi gerek. Yazılar falan iğrenç görünüyor. Ekran kartı bozulmuşta 800x600'den fazla çözünürlüğü seçemediğiniz pc'ler gibi

Kesinlikle uygulamalar berbat gözüküyor. bence pek çok geliştirici iPad uygulamalarını port edebilir.

• 1 saat Önce iPhone 6 Plus Space Grey 64 GB Aldım 1 Sattir Kurcalıyorum Elim Hala Alışmadı Boyutuna :s

• ya boyut çok iyi büyük olması çok hoşuma gitti de cidden cebe sokup çıkartması dert. sağlam tutmak lazım. bütün el ile kavrayamadığınızdan düşürme ihtimali yüksek gibi geldi bana.
  • hocam birde videolu bir inceleme yapabilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad air olan birisinin i6 plus alması saçma olur mu çoğu kişi tabletin yerini kaplamak için plus seçiyorda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • defected kullanıcısına yanıt
    Dediklerini Yaşıyorum Şuan

• Hocam yazılar bozuk görünüyo diyosunya merak ettim bi ekran görüntüsü atarmısın ?
  • Çok kararsız kaldım. Zaten cihazda bulamıyorum.
    iPhone 6 mı yoksa iPhone 6+ mı
    İkisinede dokundum inceledim. Ve ikiside mükemmel olmuş. Ahh apple ahh :D :D Nasıl karar vericez şimdi ? :D :D
  • şu cihaza adam akıllı bir oyun önerin?
  • Renk konusunda kararsız kaldım önü beyaz olan silver ve gold oyuncak gibi duruyor space gray in yanında fakat siyahta nda sıkıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitded -- 26 Eylül 2014; 22:18:54 >
  • Kilif yere dusmeleri korumak icin sonra ezilmis darbeli olmasini istemiosaniz:)

• Al :)
     iPhone 6 Plus. Ilk izlenimlerim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.