Şimdi Ara

iPhone 6 Plus. Ilk izlenimlerim. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
4.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de plus 128 gb aldım gerçekten çok güzel telefon büyük telefondan korkuyordum ama şimdi çok memnunum :) alan herkes güle güle kazasız belasız kullanır umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYAKKABI_KUTUSU

eee sonuç?
  • thehspeed T kullanıcısına yanıt
    Bende 6 Var sıkıntı yok rahat çalışıyo
  • suvarsahayatvar S kullanıcısına yanıt
    Hangi Sorunlar :)
  • JackGuzik kullanıcısına yanıt
    evet denedim 6'da çalışıyor 6 plus ta çalışmıyor real racing 3
  • Plus kullanicilari icin ilk izlenimden ziyade 3-5 ay sonra fikirlerlerini almak lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    nie çalışmıyoki ? asphalt 8 i deneyin hocam
  • JackGuzik kullanıcısına yanıt
    Baya Bir Kariyerim Var 1 Yıldır Oynuyorum Asphaltı Sevmiyorum :) dedim tam ipad air kalitesinde doya doya real racing 3 oynayayım oda erandan dolayı çalışmıyor (çözünürlük)
    Çözerler o sorunu :)
  • Hangi insan(!) onu yapar?
  • Plus cok buyuk diye dusunuyordum ancak gozle gelince fikrim degisti, tavsiyeler uzereine de Plus aldim asiri memnunum. Suan sabahtan beri kullaniyorum sarj %50 ye yeni dustu. Eli buyuk olan birine kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pilin dolma süresi nasıl ? Bende kararsızlardanım ama plus alıcam gibi duruyor.
    Sanırım yüksek akımlı adaptör almak gerekicek. Hadi priz için sorun olmaz ama araç şarjlarını kesinlikle değişmemiz gerekiyor :D :D 2.1A olanları kullanmak gerekicek.
    Şunu merak ediyorum. ipad im yokta ipadle birlikte gelen adaptör daha güçlü bir adaptör mü ? Eğer öyleyse bir tane de ipad adaptörü almak gerekir. Hızlı şarj için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGuzik

Hangi Sorunlar :)

Uygulamaların net olmaması sorunları :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinan3 S kullanıcısına yanıt
    Pil dolma süresi kötü
    Ama şarj harbiden iyi.

• Dikkat edinde iPhone ona yaptıklarınızın hesabını size sormasın günün birinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 27 Eylül 2014; 20:48:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

Plus alarak doğru seçimi yapmışsınız normal 6dan çok daha üstün telefon hayırlı olsun

Normal 6'dan neresi çok daha üstün ?

Çözünürlük ve batarya yeter bence.

Tabi 6 da cok başarılı ama boyut sorun degilse 6+ cok baskın cikar

Çözünürlük ve batarya sadece yüksek. Sen bunu nasıl çok üstün gördün çözemedim.

Bataryasının üstün olması çok üstün anlamına gelir zaten.Bu bile 6+ almak için bir sebep.A.B.D anketler içerisinde ilk sırada bataryanın daha iyi olmasını istiyorlardı.Günü adam gibi çıkaramayan bir telefon ile 6+ nasıl karşılaştırırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hwy2hell

Millet eliyle tamamen kavrayıp kullanmaya çalışıyor çünkü sıkıntı burada. Biraz daha orta yerlerden tutmak gerek. Buna da alışması lazım insanların. Düşecek diye korkuyorlar doğal olarak çünkü. Halbu ki alıştıktan sonra kavramaktan farkı yok telefonun ağırlık merkezine yakın ve avuçla da dengeleyerek gayet sağlam bir tutuş sağlanabilir.

Pazartesi gelecek inşallah ip6+ hayırlısı bakalım

• Hocam Android'den geçtiyseniz ilk izlenimleriniz nasıl çok basit falan geldi mi arayüz ? Bende LG G3'ten geçmeyi düşünüyorum tek elle kullanım sorun olmaz bence bana, G3'e tek elle takla attırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E30a Biner Yan Yan Gider

Hocam Android'den geçtiyseniz ilk izlenimleriniz nasıl çok basit falan geldi mi arayüz ? Bende LG G3'ten geçmeyi düşünüyorum tek elle kullanım sorun olmaz bence bana, G3'e tek elle takla attırıyorum.

Hocam g3 gibi cerceve olsa ip 6 nın yüzüne bakılmaz ip 6 plus note 4 ile kapisiyor büyüklük olarak samsung megadan az ufak emin olmayın yani

• ranegade95 kullanıcısına yanıt
    Bakalım yarın deneyebilirsem karar vereceğim Ankara hiçbir yerde bulamadım geldiği gün 00.00'da satışına başlamışlar 10 tane Plus'ın hepsi tükenmiş. En azından 6'yı görebildim aşırı derecede ince geldi bana 4. nesil iPod Touch'ım var onu kullanıyormuş gibi hissettim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.