Şimdi Ara

iPhone 6 Plus. Ilk izlenimlerim. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
4.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: soulmate

Arkadaşlar batarya inanılmaz 8-9 saate kadar ekran Sûresine ulaşabilirsiniz rahatlıkla. PIL BİTMİYOR! bu bile plus için çok büyük bir artı.

Dostum bilgilendirme için tşkler tek soru var kafamda şarj suresi ne kadar suruyor 0-100 tşkler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamantium

quote:

Arkadaşlar batarya inanılmaz 8-9 saate kadar ekran Sûresine ulaşabilirsiniz rahatlıkla. PIL BİTMİYOR! bu bile plus için çok büyük bir artı.

Dostum bilgilendirme için tşkler tek soru var kafamda şarj suresi ne kadar suruyor 0-100 tşkler

5s e göre birazcık daha uzun. Ama sorun olacak kadar değil. Ben geceden takip sabah çekiyorum. O yuzden tam dolumu ölçme fırsatım olmadı.

• ex_silver kullanıcısına yanıt
    Yani bi insan saçmalarda bu kadar saçmalamaz. Senin saydığın maddelere göre Nokia 2100 iphone 6 plusdan daha iyi

Çünkü daha hafif, düşmelere karşı daha dayanıklı, daha ucuz, çözünürlük yüzünden kasmayacak ilerde. Hatta sarjı bile daha iyi

Daha kullanışlı kısmı tartışılır sadece dediklerin içinden. oda ilerde plus için tek elle yazım için klavyelerin eklenmesiyle giderilecektir. Ayrıca uygulamaların ekranın yan dönmesiyle gelen ek özellikleri de olacak.

Daha performanslı dedim evet. Çünkü Javascript testleri saf işlemci performansı üzerinden yapılır. Ekran faktörü işin içine girmez. Bu testlerde plus biraz daha önde.

• quote:

quote:

quote:

5s e göre birazcık daha uzun. Ama sorun olacak kadar değil. Ben geceden takip sabah çekiyorum. O yuzden tam dolumu ölçme fırsatım olmadı.

Yanıt verdiğiniz için çok tşkler gunu çıkarır degılmı 5s yetmıyorda bana Facebook whatsapp maıl kullanımı sabah işe giderken muzık dınleme yapıyorum da tşkler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yanıt verdiğiniz için çok tşkler gunu çıkarır degılmı 5s yetmıyorda bana Facebook whatsapp maıl kullanımı sabah işe giderken muzık dınleme yapıyorum da tşkler

Hocam iki günü bile çıkarabilir. 5S le pilin alakası yok.

• büyüklüğüne alışılır arkadaşlar.....bir note kullanıcısı olarak söylüyorum......büyük diye + almaktan çekinenler..hiç düsünmesin alsın...
  • Arkadaşlar,
    Amerikadan iphone6 alanınız var mı? Sim sorunu yaşanıyor mu? Malum contract free olarak satılıyor, sim free olarak satılmıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple yeni modelelrnde kamera dışa doğruya çabuk cizilmezmi kılıfsız kullansak arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: etabek

Yani bi insan saçmalarda bu kadar saçmalamaz. Senin saydığın maddelere göre Nokia 2100 iphone 6 plusdan daha iyi

Çünkü daha hafif, düşmelere karşı daha dayanıklı, daha ucuz, çözünürlük yüzünden kasmayacak ilerde. Hatta sarjı bile daha iyi

Daha kullanışlı kısmı tartışılır sadece dediklerin içinden. oda ilerde plus için tek elle yazım için klavyelerin eklenmesiyle giderilecektir. Ayrıca uygulamaların ekranın yan dönmesiyle gelen ek özellikleri de olacak.

Daha performanslı dedim evet. Çünkü Javascript testleri saf işlemci performansı üzerinden yapılır. Ekran faktörü işin içine girmez. Bu testlerde plus biraz daha önde.

Arkadaşım hala diretiyorsun.Nokia örneğinle sana mutluluklar.Tamamen aynı donanıma sahip aynı işlemci ram e sahip telefon bunlar.Tabiki hafif olması daha dayanıklı olması fark yaratacak.

O zaman senin mantığında pilinin daha uzun gitmeside bir artı değil bu telefonlarda.Tıpkı o dediğin nokia gibi Philips in 20 gün giden modelleri var git onu kullan.O zaman o philips de 6 plustan daha iyi.Hey Allahım

2. yorumda insan kendi yazdığını anca bu kadar çürütür:)

Üstüne birde daha performanslı demen zaten durumunu ortaya koyuyor.DÜnyada bunu düşünen tek kişisin şuanda.Tebrikler.DÜnya bunu düşünemedi sen düşündün.plusta gizli işlemci var

Arkadaş bi bitmediniz!!! İşlemci kek'e yumurta katmak gibi sadece transistor eklenerek falanmı yapılıyor sanıyorsun sen? çalıştığı en stabil hız ayarlanır konur makinanın içine. kim dedi sana gizli işlemci var diye ? ben değerlerinin ekran yüzünden daha yüksek tutulduğunu düşünüyorum plus içinde. Bunu dedim nesini anlamadın nesini kaldırmadı beynin?

iPhone 6 Plus. Ilk izlenimlerim.

Javascript testleri saf işlemci performansı ile yapıldığından doğruyu verir dedim.al işte yazıyor sonuçlar.

Derdin ne onu anlamadım. Muhalefet yapmayamı çalışıyorsun? hayat başarın yok burada söz geçirmeye çalışıp millete mutlumu oluyorsun. Yada iphone 6 aldın kendine yediremiyorsun? Dediğin özellikler o kadar saçma ki nokia da var git al kullan dedim sana. Onu bile benim düşüncem sanmışın yazık.

• quote:

Arkadaş bi bitmediniz!!! İşlemci kek'e yumurta katmak gibi sadece transistor eklenerek falanmı yapılıyor sanıyorsun sen? çalıştığı en stabil hız ayarlanır konur makinanın içine. kim dedi sana gizli işlemci var diye ? ben değerlerinin ekran yüzünden daha yüksek tutulduğunu düşünüyorum plus içinde. Bunu dedim nesini anlamadın nesini kaldırmadı beynin?

iPhone 6 Plus. Ilk izlenimlerim.

Javascript testleri saf işlemci performansı ile yapıldığından doğruyu verir dedim.al işte yazıyor sonuçlar.

Derdin ne onu anlamadım. Muhalefet yapmayamı çalışıyorsun? hayat başarın yok burada söz geçirmeye çalışıp millete mutlumu oluyorsun. Yada iphone 6 aldın kendine yediremiyorsun? Dediğin özellikler o kadar saçma ki nokia da var git al kullan dedim sana. Onu bile benim düşüncem sanmışın yazık.

Arkadaşım cevap veremiyorsun.Ya işine gelmiyor anlamamak ya da hakikatten anlamıyorsun.Bak şimdi.

Ben hafiflik ve sağlamlık ip6 nın, 6+ a göre avantajı diyorum.Sen diyorsun "madem sağlamlık avantaj git nokia kullan.Senin mantığına göre nokia daha iyi"
    Sen şarj durumu ip6 ya göre üstün diyorsun.O zaman bende "senin mantığına göre git philips kullan o daha iyi" mi demeliyim?

2 side birbirine göre üstün yanları bunlar.Sen birine değil diyorsan sende sıkıntı var millette değil.

Buradaki farkı bile anlayamıyorsan ben ne diyeyim daha...

Çoğu hız testinde ip6 + tan biraz daha iyi puan alıyor.Bu da ekran çözünürlük farkından kaynaklanıyor.Sen burada bence i6+ ta daha iyi işlemci var dersen gülerler adama...Böyle birşey olsa açığa çıkmaz mıydı?Hiç sormuyor musun kendine?Ya da dünyada bir akıllı sen misin?Bunuda sorabilirsin.

Bİrdaha forumda kendini arka arkaya 2 yorumda bitirme.Nokia yorumun tam bunun örneği.

• Yav he he.

ben ilk yorumumda 4-5 madde saydım. sen geldin benim görüşüm yazdığım kısma takıldın. Bende sana yaptıkları testlerle arkasında olduğum düşünceyi kanıtladım.

quote:

Çoğu hız testinde ip6 + tan biraz daha iyi puan alıyor.Bu da ekran çözünürlük farkından kaynaklanıyor.

demişsin.

Zaten benimde ilk mesajda dediğim buydu. Ama o farkı kapatmak için biraz daha işlemcisi performanslı dedim. Eğer bunu yapmasalardı iphone 6 önünde plus iyice ezilecekti diye düşünüyorum. Onun içinde javascript testini gösterdim sana. Dediğimin de arkasındayım. Testlerde de daha performanslı çıkmış. İnanmazsın kafandaki dünya ile mutlu olursun o senin derdin.

Ayrıca nedir senin bu forumdaki itibar takıntın? Yanlış olduğunu bildiğim şeyi yazmam zaten. Burada insanlar fikrini belirtiyor. Derdin varsa yazdıklarımla şikayet edersin yönetime. Onlarda insanlar fikir belirtmekte özgür derler sana. Sende geçersin köşene hüzünlenirsin olan sana olur.@ex_silver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etabek -- 28 Eylül 2014; 17:21:29 >

• quote:

Yav he he.

ben ilk yorumumda 4-5 madde saydım. sen geldin benim görüşüm yazdığım kısma takıldın. Bende sana yaptıkları testlerle arkasında olduğum düşünceyi kanıtladım.

quote:

Çoğu hız testinde ip6 + tan biraz daha iyi puan alıyor.Bu da ekran çözünürlük farkından kaynaklanıyor.

demişsin.

Zaten benimde ilk mesajda dediğim buydu. Ama o farkı kapatmak için biraz daha işlemcisi performanslı dedim. Eğer bunu yapmasalardı iphone 6 önünde plus iyice ezilecekti diye düşünüyorum. Onun içinde javascript testini gösterdim sana. Dediğimin de arkasındayım. Testlerde de daha performanslı çıkmış. İnanmazsın kafandaki dünya ile mutlu olursun o senin derdin.

Ayrıca nedir senin bu forumdaki itibar takıntın? Yanlış olduğunu bildiğim şeyi yazmam zaten. Burada insanlar fikrini belirtiyor. Derdin varsa yazdıklarımla şikayet edersin yönetime. Onlarda insanlar fikir belirtmekte özgür derler sana. Sende geçersin köşene hüzünlenirsin olan sana olur.@ex_silver

Neyi kanıtladın arkadaşım?Kendi verdiğin örnekle kendini vurmuşsun yine.Madem dediğin testte saf işlemci performansları var.Oradaki farka göre bu işlemciler tamamen aynı demek oluyor zaten.

Biri diğerinden 0.004 daha iyi sonuç göstermiş.Fark 1.8 puan.Buda tamamen aynı demek.Yani sen diyorsunki apple 0.004 daha iyi bir işlemci koydu plus a.

Geekbench3 te bile 5-10 puan sürekli oynuyor değerler.

Hakikatten konuştukça batıyrosun derler ya işte öyle

Sen daha çok "yav he he" lersin bu kafayla

Ben hüzünlenmem ama sen bu dünyada bunu bulan ilk ve tek kişiyim diye sevinirsin.Gülersin öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 28 Eylül 2014; 17:29:06 >

Derdin ne güzel kardeşim? neyin çabasındasın? Görüşümü söyledim ve neye istinaden anlattığımıda gösterdim. Nesi rahatsız etti seni. Egon mu incildi? Kırıldın, yıprandın mı yazdıklarıma?

1.8 puanı bırak 18-180 puan farkını bile anlayamayızki zaten. Ne yani konuşmayalımmı bunu? Ekranındaki çözünürlük farkını bile insanın çıplak gözle anlayamayacağı bişeyken bunu konuşmak bile mantıksız ozaman. Ama herkes fazladan piksel yoğunluğunu konuşuyor. Hatta sen bile demişşin ilerde yorar telefonu diye. Sendemi boş konuşuyosun o zaman?

Kaldıki 1.8 puana laf ediyosun verdiğin örnek 5-10 puanlık geekbench farkı.

Tamam dediğin olsun ya. İphone 6 Telefonların bir numarası üstüne telefon yok. Yine haklı çıktın. Mahallede kasabı manavı sırtını sıvazlayacak nasıl haklı çıktı bizim oğlan diye. Aferin sana.

• soulmate kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonun boyutu aşırı büyük mü ip6 techiri görünce kararsız kaldım yoksa 6+ alıcam önerir misiniz her açıdan taşıma kullanım hız vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihTeriminDili

Hocam telefonun boyutu aşırı büyük mü ip6 techiri görünce kararsız kaldım yoksa 6+ alıcam önerir misiniz her açıdan taşıma kullanım hız vs.

Her iki telefonu da görerek karar verin derim. iPhone 6'dan büyük plus. Tasıma etme konusunda sıkıntı olmasa da tek elle Kullanım pek mümkün değil. Ama biraz alışınca da safari ve oyunlar o kadar zevkli ki...

Bu biraz tercih meselesi. Ben iPad Mini'mi satmaya karar verdim Plus'tan sonra. Gerçekten gereksiz kaldı.

Inanılmaz pil sûresini ise hesaba katın. tekrar ediyorum. Pil bitmiyor.

• quote:

Derdin ne güzel kardeşim? neyin çabasındasın? Görüşümü söyledim ve neye istinaden anlattığımıda gösterdim. Nesi rahatsız etti seni. Egon mu incildi? Kırıldın, yıprandın mı yazdıklarıma?

1.8 puanı bırak 18-180 puan farkını bile anlayamayızki zaten. Ne yani konuşmayalımmı bunu? Ekranındaki çözünürlük farkını bile insanın çıplak gözle anlayamayacağı bişeyken bunu konuşmak bile mantıksız ozaman. Ama herkes fazladan piksel yoğunluğunu konuşuyor. Hatta sen bile demişşin ilerde yorar telefonu diye. Sendemi boş konuşuyosun o zaman?

Kaldıki 1.8 puana laf ediyosun verdiğin örnek 5-10 puanlık geekbench farkı.

Tamam dediğin olsun ya. İphone 6 Telefonların bir numarası üstüne telefon yok. Yine haklı çıktın. Mahallede kasabı manavı sırtını sıvazlayacak nasıl haklı çıktı bizim oğlan diye. Aferin sana.

Böyle demogojiylede sıvamış oluyorsun.

Kimse o bundan üstün demedi.Sen dedinki plus 6 dan çok çok üstün bizde hayır öyle değil dedik.2 sininde birbirine göre avantajlı olduğu noktalar var dedik.

Sende bunlara abuk cevaplar verince anca böyle çıkış noktası yakalamaya çalıştın.Olay tamamen bundan ibaret

• arkadaşlar bende telefonun gelmesini beklerken buradaki yorumlara bakıp Çok büyük olacağını düşünerek pişman olmuştum benle aynı anda iPhone altı sipariş eden arkadaşım benimki Büyük olacak diye dalga geçerken telefon gelir gelmez iadeetmenin yollarını aramaya başladı aradaki farkı 300 tl değil Altıyüz tl eder bazı yorumlara bakıp plus almayacak olan arkadaşlar çok pişman olabilir şimdi Tekelde kullanabiliyorum desem inanmazlar belki ama kullanamıyorum şarz arkadaşın dediği gibi çok uzun gidiyor dikte özelliği bir harika alt alacaklar plusı İncelemeden almasın plus alacaklar hiç düşünmeden bence alsın benim şahsi fikrim.

He he aynen dediğin gibidir.
  • defected kullanıcısına yanıt
    Otururken dikkat etmek lazım :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.